• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HANOUCHThe Ascent

Diskuze pro Top-down akční RPG hru Ascent ve stylu cyberpunku.

The Ascent je akční RPG videohra na téma cyberpunku vyvinutá švédským nezávislým herním studiem Neon Giant a vydaná společností Curve Digital pro Microsoft Windows, Xbox Series X/S a Xbox One.

The Ascent Guides Archives | Fextralife
    https://fextralife.com/tag/the-ascent-guides/
    rozbalit záhlaví
    ELECTRICKOTA: jj ja mam dvojcata, takze to byl taky deal breaker :D
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    AVATAR: me tam laka split screening, kterej bohuzel na PC umrel :)
    ELECTRICKOTA: to jsem rikal taky a stejne tak tuna lidi okolo a vetsina jich ted drti packy na gamepadu z pohodli gauce :)

Je to bezhlucny, levny, pekelne rychly a it just works. Ale to sam uvidis. Anebo taky ne, pro nekoho je ucit se ve ctyriciti s gamepadem porod. Ale ja to dal! :)

No nic, jsme OT, sorry.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    AVATAR: Já byl vždycky PCčkář, a vždycky budu, ale potřebuju někam vypakovat synka, a když vezmu v potaz ceny grafik tak je XBOXX naprosto skvělej deal.
    ELECTRICKOTA: to ti preju, je to paradni masinka.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    AVATAR: trebas, po Vánocích bude i ten xbox ;)
    ELECTRICKOTA: skoda, tak treba nekdy jindy neco nejak jinak mozna :)
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---

"The Ascent is crossplay compatible, but only between Xbox One/Series X|S users, and those playing on PC via the Xbox app.

Unfortunately, if you’re trying to play with a friend who’s playing on PC with a Steam version of the game, you cannot crossplay with those playing on Xbox consoles.

The reason for this? Simply put, Xbox has created an ecosystem that covers both its consoles, and playing games purchased through the Microsoft Store, or via the Xbox App/Game Pass."

ELECTRICKOTA: ja jsem na xboxu, ale melo by to mit crossplay, tak to nak snad dame dohromady.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    AVATAR: Okey, mám stem verzi, nick mám stejný tak si mě přidej, večer možná bude nálada dát si coop.
    ELECTRICKOTA: tyjo to me nenapadlo, ja mel na mysli spis raketomet :D

Musim nekdy zkusit. Btw, pripadne s nekym dam coop.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    AVATAR: nebo hacknout nejsilnějšího bosse a čekat než to vymlátí za tebe ;)
    LAUNCHER: ja mu nikdy na chut neprisel. Na farmu dobry, ale jsou tam zabavnejsi zbrane :)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: "Dealbreaker weapon is nerfed (you had your fun!)"

The Ascent - The Ascent Patch #3 – Live on Steam - Steam News
    https://store.steampowered.com/news/app/979690/view/3035980752727376293
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Na druhou stranu nerfli the Dealbreaker. Velka skoda. S nim clovek vedel, ze je pan mapy.
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    TENENTE: dohrany to budes mit, az vylepsis vsechny zbrane na max :D
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    TENENTE: hele ted mi doslo ze je to poslední hra co jsem odehrál, nepocítám remaster Mass Effectu, bo ten jsem hrál čtvrt roku :D
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    HANOUCH:
    TENENTE:
    The Ascent will get two more free updates by the end of the year plus a new paid Cybersec Pack, per its newly revealed post-launch roadmap.

:)
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    TENENTE: Ja to ted oprasil a hraju znova na xbxoxu z Gauce se synem vzdycky kdyz ho hlidam na vikend a prislo mi ze tech veci dost opravili. Taky na twitteru pokukuji po datadisku.
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    tak jsem dohral Ascent na PC (19.6h, 76% achivementu). Strasne moc mne to bavilo, tech par bugu co jsem potkal se pokazde dalo vyresit odchodem z lokace, nebo restartem hry. Ale svet, pribeh, lokace, nepratele, zbrane... fakt jsem se uz dlouho tak skvele nebavil (naposledy asi u CyberPunku 2077) ... snad vydaji nejaky datadisk s misemi, nebo neco...

ted budu mit ten dozvuk, kdy nevim co hrat dalsiho... aby to melo aspon podobnou atmosferu, nebo zanr :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam