• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNCLE_JIMBOpaddleboarding
    vše o pádlování na prkně - tipy na místa, vybavení a tak... ptejte se nebo sdílejte své zkušenosti, fotky a tak ;)
    rozbalit záhlaví
    RSZ
    RSZ --- ---
    poslední pěkný dny jsem si užil parádně, voda a počasí skvělý, bohužel jsem letos nestihl žádnou plánovanou řeku

LUKACZECH
    LUKACZECH --- ---
    Ahoj,
    muzete mi prosim nekdo doporucit nebo i prodat (klidne pouzitej) nejakej nejlip dvoukomorovej paddleboard, kterej ma na pridi ale hodne bytelny oko kvuli tahani za lodi ?

Dekuji
    RSZ
    RSZ --- ---
    používáte nějaké rukavice? když na tom jsem víc hodin, tak už to je potřeba
    na labe jsem bral cyklistické, ale samo problém je namočení
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    nenašli by se tu nějací nadšenci, kteří by si ke konci září chtěli udělat na několik dní výlet na Rozkoš.. Mám v plánu si pronajmout jednu z chat zde https://www.srubovykemp.cz/?

a trávit dny tady: https://wakesurfrozkos.cz/#lokace
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    RSZ: Já to myslela tak, že sjíždět vlnu na surfu a na paddlu možný je, ale pokud jsem to správně pochopila, řešilo se tady spíš zdolávání vln pádlováním vpřed a to se prostě hejbe nepředvídatelně.
    RSZ
    RSZ --- ---
    WRNQ: já jo, i u baltu jsem viděl kluka jezdit dobrých 20m
    How To Paddle Board Surfing | Surfing An iSUP With Casey Willax
    https://youtu.be/4-9ixGuNAQc?si=XpdeYB4HP5-Vi8xs
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Tak některý vlny prostě člověku rozhodí sandál 😄 se surfem bych to nesrovnávala, protože je to prostě jiná technika...ale natrénovat se to trochu dá.

Jednou v Chorvatsku jsme z břehu pozorovali takového srdnatého začátečníka, co se s tím pral fakt moc, s hlavou pod ručníkem jsem se tomu hrozně smála, ačkoliv jsem mi fakt fandila a obdivovala tu výdrž...pak jsem se podívala kolem a smíchy se tam svíjeli snad všichni:)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    MARKOFO: Trénovat a zase trénovat. Nic složitého v tom není. A až si budeš připadat stabilně tak si přijeď do Tróji zajezdit na kanál
    JAROUSH
    JAROUSH --- ---
    MARKOFO: kdyz to nedas primo bokem, jezdi cikcak, jako bys stoupal s plachtou proti vetru.
    RSZ
    RSZ --- ---
    MARKOFO: zaplať si kurz a trénuj:) viděl jsem lidi co na paddle umí na 1+m vlnách jako na surfu, je to mazec
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    MARKOFO: Ja měl letos taky poprve u more a v pohode. Ale taky mam velkej do 170 kg takze na vlnach i když byly asi mensi uplne v pohode. Ale teda ja kvůli predprazdninovemu zraneni lýtkového svalu jezdil jen v sede.
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    MARKOFO: my mame velkej a nekdy jedem cela rodina jako na kanoii. Sme spokojeny a vlny zabava. Da se vzdycky popojet nekam kde nejsou lidi, je hezci plaz, nebo slouzi jako zakladna na skakani na hloubce.

Jediny na co je treba davat pozor je vitr. Upadlovat 500m ve dvou proti slabymu vetru je namaha.

Na co nemam odvahu, je jezdit moc daleko od brehu kvuli morskejm proudum...
    MARKOFO
    MARKOFO --- ---
    Měl jsem teď paddleboard poprvé u moře v Řecku kde byly neustále vlny a musím říct, že mě to zklamalo. Plavba proti vlnám, nebo po směru vln dobrý, ale jakmile jsem měl vlny z boku, hlavně když projel někdo na skůtru, měl jsem hodně co dělat abych to ustál a to bych řekl, že stabilitu mám dobrou. Také jak je voda průzračná a je vidět na dno a k tomu se to vlní, nedělalo mi to dobře (dělá se mi blbě teda i v autě). Jaké máte od moře zkušenosti vy?
    TIKVIK
    TIKVIK --- ---
    LOOKASH: jj labutě, local assassin no.1
    RSZ
    RSZ --- ---
    město hezký, v přístavu jsem se bál - vlny, lodě

RSZ
    RSZ --- ---
    RSZ
    RSZ --- ---
    Mám nafoukano

RSZ
    RSZ --- ---
    SM3: tech pujcoven apod jsem našel X, ale nemám zájem si platit organizovanou akci s partou blbců:)
    SM3
    SM3 --- ---
    Nevím kudy chceš jet, ale jestli na Motlawě, tak si tam můžeš zaplatit i průvodce - první odkaz Google ,)
    https://www.tripadvisor.com/AttractionProductReview-g274725-d23294435-SUP_Private_Tour_in_Motlawa_River-Gdansk_Pomerania_Province_Northern_Poland.html
    SM3
    SM3 --- ---
    RSZ: Netušim, ale kdybych to hledal já, tak najdu na Facebooku něco jako „Život v Gdansku“ apod. a tam se zeptám, případně vlezu do nějaké hospody nebo se zeptám lidí na ulici. Případně budu hledat na „Gdanskych stránkách“ Správa povodí řeky apod. a tam jim napíšu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam