• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNCLE_JIMBOpaddleboarding
    POPKORN
    POPKORN --- ---
    CHOTOUCHOVAK: Tak ať slouží!
    A čistě ze zvědavosti - chystá se nějak daleko od břehu, nebo to řeší spíš do budoucnosti?
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    POPKORN: Děkuji za reakci. On už to objednal. Vzal dvoukomorovej :-D
    POPKORN
    POPKORN --- ---
    CHOTOUCHOVAK: Já teda nejsem uplně guru, ale na paddlu na moři jsem párkrát byl a nenapadlo mě řešit dvoukomoru. Myslíš jako z bezpečnostních důvodů, budu dva kilometry od břehu a praskne mi to pod nohama?
    Obecně pokud se chce plácat kus od břehu, tak je to myslím jedno. Na dlouhé přejezdy bych si asi vzal s sebou vestu nebo bóji nebo tak něco, ne nutně dvoukomorový paddle.
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    Ahoj, kamarád se chystá k moři a řeší jestli paddleboard jednokomorovej nebo dvou. Nějaké články má načtené, ale hodili by se i zkušenosti (jsme oba začátečníci, byli jsme jen párkrát na řece) :-)
    RSZ
    RSZ --- ---
    Dnes mám políčko do modrého života, záchrana surfare s prasklým rahnem, celej surf jsme rozebrali na vodě a odvezli na břeh. Na Berzdorfer see samozřejmě voda jako víno.

OHONEY
    OHONEY --- ---
    DON: na trenink je to skvely, mam 3m plachtu a je to malo.. ale pro deti akorat :) nevim jak mas silne smrady, ale za uvahu stoji nafukovaci plachta, je o dost lehci. ja bral pred par 6-ti lety set z lidlu F2 za cca 10tis a slouzi dobre, aj vassiliky prezil ;)
    RSZ
    RSZ --- ---
    DON: ne že bych to měl nějak vyzkoušené s plachtou, ale mám rrd convertible, má velkou střední finu, když ji tedy namontuješ a možnost namontovat plachtu
    Nafukovací paddleboard RRD Air Tourer Convertible V4 | Paddleboardy.cz
    https://www.paddleboardy.cz/wind-sup-oplachtitelne/nafukovaci-paddleboard-rrd-airtourer-convertible-v4-12-0-x34-x6/
    DON
    DON --- ---
    Máte někdo vyzkoušený nějaký nafukovací paddleboard, do kterého je možné píchnout plachtu a využít jako výukovou záležitost na windsurgfing pro děti? Případně doporučíte? Díky...
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Ahoj, máte zkušenost s nějakou půjčovnou Praha a okolí, kde by měli víc druhů a dalo se tam ozkoušet/ pronajmout na čem se člověk nejlíp cejtí? Začla jsem googlit možnosti a přijde mi to složitější než vybrat kolo.
    RSZ
    RSZ --- ---
    poslední pěkný dny jsem si užil parádně, voda a počasí skvělý, bohužel jsem letos nestihl žádnou plánovanou řeku

LUKACZECH
    LUKACZECH --- ---
    Ahoj,
    muzete mi prosim nekdo doporucit nebo i prodat (klidne pouzitej) nejakej nejlip dvoukomorovej paddleboard, kterej ma na pridi ale hodne bytelny oko kvuli tahani za lodi ?

Dekuji
    RSZ
    RSZ --- ---
    používáte nějaké rukavice? když na tom jsem víc hodin, tak už to je potřeba
    na labe jsem bral cyklistické, ale samo problém je namočení
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    nenašli by se tu nějací nadšenci, kteří by si ke konci září chtěli udělat na několik dní výlet na Rozkoš.. Mám v plánu si pronajmout jednu z chat zde https://www.srubovykemp.cz/?

a trávit dny tady: https://wakesurfrozkos.cz/#lokace
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    RSZ: Já to myslela tak, že sjíždět vlnu na surfu a na paddlu možný je, ale pokud jsem to správně pochopila, řešilo se tady spíš zdolávání vln pádlováním vpřed a to se prostě hejbe nepředvídatelně.
    RSZ
    RSZ --- ---
    WRNQ: já jo, i u baltu jsem viděl kluka jezdit dobrých 20m
    How To Paddle Board Surfing | Surfing An iSUP With Casey Willax
    https://youtu.be/4-9ixGuNAQc?si=XpdeYB4HP5-Vi8xs
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Tak některý vlny prostě člověku rozhodí sandál 😄 se surfem bych to nesrovnávala, protože je to prostě jiná technika...ale natrénovat se to trochu dá.

Jednou v Chorvatsku jsme z břehu pozorovali takového srdnatého začátečníka, co se s tím pral fakt moc, s hlavou pod ručníkem jsem se tomu hrozně smála, ačkoliv jsem mi fakt fandila a obdivovala tu výdrž...pak jsem se podívala kolem a smíchy se tam svíjeli snad všichni:)
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    MARKOFO: Trénovat a zase trénovat. Nic složitého v tom není. A až si budeš připadat stabilně tak si přijeď do Tróji zajezdit na kanál
    JAROUSH
    JAROUSH --- ---
    MARKOFO: kdyz to nedas primo bokem, jezdi cikcak, jako bys stoupal s plachtou proti vetru.
    RSZ
    RSZ --- ---
    MARKOFO: zaplať si kurz a trénuj:) viděl jsem lidi co na paddle umí na 1+m vlnách jako na surfu, je to mazec
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    MARKOFO: Ja měl letos taky poprve u more a v pohode. Ale taky mam velkej do 170 kg takze na vlnach i když byly asi mensi uplne v pohode. Ale teda ja kvůli predprazdninovemu zraneni lýtkového svalu jezdil jen v sede.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam