• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HOWKINGBoomers - co všechno je špatně a co vše bylo fajn.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MICHELLEDANIELS: No přemýšlím (a já jen teoreticky), nad tou posloupností, kdy se předhazuje mužskému mozku (a snad se na to i já, jak jsi sama připoměla koukám z boku) čím dál větší ideál. A to musí měnit pohled. Kdysi chlap věděl že Marilyn je jen jedna a je to extrémní odchylka, dnes má (myslím si to), že pocit, že ani ta Marilyn nebyla moc hezká, umělotiny ten pohled posunuly.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    PALEONTOLOG: Ta ta tam není. A jak vidíš na postu Michel, tak nemažu ani co mě napadá. (nebo mám paranoidně pocit, že mě napadá), ale tvůj post byl zcela bez souvislosti. Jen plivanec.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    HOWKING: Já tě chápu, jen nechapu z čeho ty čerpáš a skládáš tyhle názory.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HOWKING: vzhledem k tematu, absenci tvych zkusenosti a nedavnym udalostem vnimam jistou subtilni, lec krecovitou souvislost.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    PALEONTOLOG: Promiň ale jaký smysl měl tvůj post. Jako že proto, že mám na komunisty odlišný pohled než většina národa, mam už jen držet hubu a ani nepípnout a o ničem se nebavit? Nebo proč jsi to napsal? Prostě jen kopnout do někoho?
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MICHELLEDANIELS: No OK. Ale mluvíme každý o něčem jiném a očividně i přes mou snahu to chápat nechceš. Ok. Tak pokračuj. Já to ustojím.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    HOWKING: já neútočím, jen pracuji s informacemi a stavím si z toho závěr.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MICHELLEDANIELS: Opravdu vnímáš to co píšu jako útok na tvou osobu abys nutně musela protiútočit?
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MICHELLEDANIELS: No říkám (ne sice že jsou nastaveny, ale že měřítko je pokřivené), ale netvrdím, že je to v pořádku a ani že je to jejich vina. Prostě to co je zaplavuje je takto deformuje.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    HOWKING: to, že mi takové názory přijdou absurdní od člověka u kterého jedinou známku ženy zanechává max pes, matka a tvrdí, že je asexualni... nemusím asi rozebírat
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    oh tady se maze. a mazou se i kolena francovkou a ruce indulonou, nebo jen ego spravcovstvim?
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    HOWKING: říkáš, že vlastně vaše mužské mozky už jsou nastaveny na umělou krásu a obyčejná holka je proste nižší level.

    Nechci se ted chlapů moc zastávat, ale myslím, že jsi vytrousil fakt blbost. Někteří to tak určitě budou mít (viz můj bývalý šéf, který byl hotový z Lely od Karlose), ale stále veřím, že jsou ti, kteří nepotřebuji píchat umělou panu a přirozená krása jim je cennější.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Chce se mi říct, že my staří dědci už máme měřítka nějak zafixována a asi to takhle nevidíme, ale mladí budou asi dost slušně zdeformovaní. Ale to už je ultra boomer alert :) Nebo je moje představa chybná?
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MICHELLEDANIELS: Ty jsi pochopila, že žádám abys něco umělého měla? Nebo jak si mám vysvětlit tvou reakci? Já přece tvrdím pravý opak. Že vše čím dál umělejší až do virtuality nutně deformuje představy o kráse. Vzpomínám na časy, kdy bys byla "s tím co máš" reálně kráska, ne jen v rámci možností. Nebo jsem tě špatně pochopil já?
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    HOWKING: jasné, takže v tom bude chyba. Nemam nic umělého, ani vlásek obarvený... jdu se zahrabat a čekat na klidnou smrt
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    INDIAN: To není o tom vyhonění, ale o tom, že měřítko stanovujeme podle dorazů. Když si představím metr, umím si představit i jeho polovinu. Když jednu stranu toho metru natáhnu dost daleko, to co budu považovat za polovinu (průměr) bude jinde. Ať chceš nebo ne, pohled na realitu to deformuje. A tedy i spokojenost. Kdysi jsi mohl mít (a podvědomě jsi fakt měl) tu nejkrásnější ženskou na světě. A i pro ni bylo úžasné, vidět se takto v tvých očích.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    HOWKING: nesouhlas, kazdy zbozi ma svyho kupce. me treba naopak absolutne vyhovuje dnesni vlna velkejch (_!_), to v 80 nebylo mozny a ty kriteria pro modelky z dobovejch casaku nebyly o moc volnejsi nez dneska
    a co se tyce o AI, viz moje prvni veta... kdo si rad vyhoni nad vygenerovanou maluvkou, budiz mu prano, stejne jako zbytek pude po svym a zjisti ze primarne predhozeny umelotiny uz mu nicmoc nerikaj
    ne nadarmo kategorie typu real, amateur, mature atp. nejsou nijak ve sledovanostech nikdy pozadu
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Jsem se při tom zamyslel nad jiným dopadem AI generovaných "krásek". Trochu boomer alert, ale co. Za komančů byly fotky nahotinek docela nepřístupné a co se toulalo po lidech byly fotky "normálních" bab. Všichni jsme měli nějaký model jak žena vypadá a v podstatě všechny ženy okolo nás byly fakt krásné. Pak přišla revoluce a záplava různých časopisů různé kvality a v nich jen ty "lepší" kusy. Naše nároky na ženskou krásu stoupaly. S příchodem internetu se k nám dostávaly ty nejlepší kusy a nároky vystřelily do výšin. V poslední době víc než běžná plastická chirurgie tu hranici ještě posouvá. Normální ženské jsou v tom porovnání v podstatě hrozné a jako chlapi se v podstatě podvědomě smiřujeme s málem a bereme to co je, ne to co bychom chtěli. Teď nastává nová doba. AI generované krásky. AI brzo pochopí, jaký je lidský archetyp a bude vytvářet jen to nejdokonalejší, co naše podvědomí chce. Co z toho bude......
    [SYNTAX_TERROR @ AI Art - Tvorba za pomocí umělé inteligence: Midjourney, DALL·E 2, Stable Diffusion, OpenAI]
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Jo časopisy, byla paráda v tom listovat. (prý to ještě existuje, ale v mém životě už to není).

    Taky byly naprosto super prodejní katalogy. Obzvláště za komančů. Člověk listoval a slintal, co by chtěl, ale nemá na to :D
    N_I
    N_I --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam