• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HOWKINGBoomers - co všechno je špatně a co vše bylo fajn.

    Jsme Husákovy děti.


    Ano Boomers na "západě" jsou mnohem starší, ale u nás se tento pojem zažíval právě pro lidi narozené v době populační exploze tlačené normalizací.
    https://www.czso.cz/documents
    rozbalit záhlaví
    ROMI
    ROMI --- ---
    HOWKING: To slo najit i potom, co jsi psal, ze se to smazalo.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Tak je to znova venku:
    Česká Soda 2.0 (11.11.2023)
    https://www.youtube.com/watch?v=F1IAQKlRG6g

    Jak dlouho to vydrží tentokrát?
    Není to na původním odkazu, takže neobhájil a asi musel něco vystřihnout.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    HOWKING: A mají makléři OVB? :-)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    SPZ co mám já už v Ostravě nikdo nemá OVA ----- :D
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Já už mám 23 let Boru :D (a nechytám se zatím něco řešit)
    LORD_BIGO
    LORD_BIGO --- ---
    Koupil jsem ženě Peugeot 206 na dojíždění 6km do práce. Já jí závidim, jednoduchá kára, co jede, sedí a na šoustkách je radost jí řídit. Nějak mi chybí v dnešních autech ten... duch auta, když to řeknu blbě. Fakt jí závidim
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    DOCKINEZ: tohle mi prijde vuci vetsine snahy delat veci wireless a na chipy. E-e, naval analog klic a draty. Nezkousej me ani omylem zaplavit blikatkama a apple designem, nebudu menit vyssi kvalitu puvodniho ucelu devicu za to ze se lip nandava nakejm yuppie toyum. Nezapomenu jak marek prchal shanel na fejsbuku rady jaky beats sluchatka sou vic cool a pul lidi se mu vysmalo proc hazi kvalitu do kose jen aby nabral kredit u teen toyu. Druha pulka tehle horako koudaku nechapala na co brblame, dyt all bout brand. Bleju.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    GLOBETROTTER: sry mam tluste sadelnate prstiky a mobilniho telefenu klabesnice je extremne otravna na korekci,not worth it.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    ja bych to s tema preplacanejma infotainmentama nevidel tak cerne... jednak uz i smi vyrobci pochopili ze tohle predhaneni se s kravinama jako ovladani gestama apod. je kontraproduktivni a plno z nich se vraci zpatky k tlacitkum, druhak se tech pekacu boucha takovy kvanta ze je takova konkurence ze bude jiste pribejvat jednoduchejch aut ve stylu volant, akcelerator, brzda a vypinatelnej displej.... a bude uplne jedno jestli to bude pohon spalovaci, elektrickej nebo nebo treba na hnedy uhli

    Ja si pred 10 lety koupil v ty dobe "ultramoderni" auto, ktery tenhle mod ma taky - vidim pouze rychlost na head-up displeji a smitec.
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    DOCKINEZ: tam je prave tehle ficur minimum a i to minimum jde jednim jebem vypnout.
    NJAL
    NJAL --- ---
    DOCKINEZ: Jojo, vzdy si predstavim, jak by muselo dopadnout treba druhovalecne stihaci eso, kdyby misto dulezitych udaju na palubce muselo resit nejaky dotykovy "piskvorky."
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    N_I: Já mám jako boomer na rádiu/navigaci vypínač. Ten jsem kdysi zmáčknul a od tý doby mám v káře svatej klid. Nejlepší tlačítko z celýho systému.

    NYKRUK: Tell me more.
    N_I
    N_I --- ---
    DOCKINEZ: civoe já měl ještě pár let zpátky jako boomer v autě kazety, ale jak je ten trend tak ve fofru tak sem nabral někde dva mladý feláky a nějaký jejich bedny do auta, vezu je domu, házim tam starý fsol isdn a oni úplně hltaj tu hudbu to medium a vůbec že to mám v autě, hned sem byl baller:)
    Ted sem povysil a mam tam CD, ale to uz swag neni..:(

    :)))
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    DOCKINEZ: potrebujes alfu romeo
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Pro spoustu řidičů, který nejsou tech geeci, je infotainment pořád věc, kterou nuceně tolerujou a mít blbej infotainment, kterej ale musím co nejmíň používat, pro ně bude lepší než mít skvělej infotainment a hledat ovládání vyhřívanejch sedaček na displeji.

    Hele, to je dost přesný. Já teda dost geek jsem, živí mě IT a ve svý oblasti se hledím držet na špici, ale ve voze chci mít pokud možno klid, chci se soustředit jenom na řízení, protože mě to prostě baví, a poslední co potřebuju je nutnost sundávat ruce z volantu a šmatlat za jízdy někde v displeji/srát se s infotainmentem.

    Navíc mě teda hrozně sere rozsvícená „televize“ v periferním úhlu uprostřed palubky. Za to bych vraždil. Proč nemůžeme mít vypínatelnej HUD přes celý čelní sklo? :)

    Cywe jsem stylem používání (95%+ nájezdu ve městě, jezdím furt, ale kratší vzdálenosti) totální cílovka pro elektroauto. Ale dokud to nebude user friendly jako spalovák, tak do toho jít nemůžu, protože bych se vzteknul :)

    [BOBASH @ Elektromobily]
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    INDIAN: "Ono taky kazdej dil nebyl uplne dokonalej, nektery staly taky zahovno ... jinejma slovama pri kritice tohodle pocinu je nutny taky vzit v potaz selektivni boomerskou pamet a dat tomu sanci u pripadnejch pristich dilu"

    asi tak, podle mě problém český sody je v tom, že pro spoustu lidí je to "ha ha cikáni a árijec" a podobný části který fakt sahaj po low-hanging fruits, nejsou dobrý, jsou upřímě řečeno dost pod úroveň -ale byly to devadesátky, nikdo asi neočekával monty pythony.

    na druhou stranu ČS má fakt dobrý části který maj styl, o tom žádná

    Bohužel to dostalo tu "patinu" v podobě "to už by se dneska bla bla bla..." - hrozně otravná věc a navíc lež
    LEXIK
    LEXIK --- ---
    VON_GILOTINE: V podstatě jediným navazujícím pořadem “České sody” v poslední době byla “Kancelář Blaník”…
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    VON_GILOTINE: Nemohl by sis koupit novou klávesnici? :-)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Prosim vas o jakem pokusu o amatersky revival ceske sody to mluvite?

    Puv9dni byla vtiona protoze mela obsah, to ze se ted zjevne nekdo zkousi nahradit obsah jen variaci na tehdejsi humornohrubost je presne ta fotalne boomer fail cesta na ur9vni pokusu o nevtipny genderswap krotitelu duchu
    Nestaci nahradit formu potrebujes realne vtipne tvurce.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    KOLCON: plastikový eSeSáček ke každému balení Napalmexu moc nezaostává :)
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    INDIAN: Škodu Henlein nic nepřekoná...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam