• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HOWKINGBoomers - co všechno je špatně a co vše bylo fajn.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    DOCKINEZ: Máš nejakej e-shop?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    GLOBETROTTER: Nemám profi výrobnu, jen vařím chilli omáčky na byznys. To je naprosto legální i doma, když splníš ohlašovací povinnost a dáš to vědět potravinářský inspekci.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    DOCKINEZ: Pokud máš profi výrobnu jídla, tak OK. Já občas potřebuju jeden až výjimečně deset stroužků.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    TROJKA: tím spíš bych to nechtěl čistit :)

    Velký množství (řádově kilogramy) česneku prostě naházím do robota a za pár sekund je hotovo.
    TROJKA
    TROJKA --- ---
    DOCKINEZ: . .hoši , asi jak u toho nejni měřítko , tak si to pletete s lisem na česnek. .tohle je větší , má to průměr jak pullitr a mačkam s tim vařený brambory třeba , ,už víme?))
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    DOCKINEZ: Stroužek česneku dám do lisu z IKEA, ani ho nemusím loupat, po použití během sekundy vyndám slupku a jedu další stroužek. Po skončení buď jen oplachnu nebo dám do myčky.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Česnek buď nasekám na prkýnku, nebo nastrouhám na struhadle. Struhadlo je mnohem rychlejší a líp se čistí.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    TROJKA: mam ho v modernejsi verzi ktera se lip cisti a pouzivame ho v podstate porad, resp. ani nevim zda-li, krom mixeru, by ho moh nahradit nakej kuchynskej robot tak, aby to dalo min prace
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    TROJKA: Jo, stále mám, ale blbě se to čistí. Raději rozetřu česnek na prkénku nožem.
    TROJKA
    TROJKA --- ---
    . .používá někdo v dnešní době robotů? . .na bramborové placky nebo marmeládu ..

    HOWKING
    HOWKING --- ---
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    ADAMIRA: Nejlepší byly Kuřátka.
    TROJKA
    TROJKA --- ---
    TROJKA: zejtra tam jedu , na večeři , nevim teda , v kolik zavíraj , ale budu tam v čtyři , to by mohlo být a jestli někdo starci labužníci , dáme sraz!
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    HOWKING: o tomhle se jenom nemluvilo, dělalo se to i za Kleopatry i 2000 let před ní
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Svět byl hezčí....
    Bez botoxu, silikonu, tetování, železa v ksichtě.
    [HOWKING @ Co právě teď posloucháte za muziku?]
    TROJKA
    TROJKA --- ---
    INDIAN: tak co se staroškolního bufetu týče , já mám jasno_ Opatov!. . ve vestibulu metra , kousek vedle výlezu (kdo slintá už teď jde intuitivně) je bufet , jídelna , s takovou tou virínkou a v ní výstava ovarových kolen, uzených jazyků, pečených řízků a vedle hnedka saláty a zákusky. . a taky maj polívky , -čočkovou , zabijačkovou. . .+ hotovky . .k tomu klasický hliníkový příbory. . fakt nekecám !. .vobsluhuje pani v krepsilonovým kombiné. . tam vlezeš , narostou ti lacláče a zmijovka na palici, sekačku si zabalíš do novin a jde se na šichtu. . a myslim , že se platí jenom hotovostí ..
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    RUDOLF: ve Vysočanech :)
    LEXIK
    LEXIK --- ---
    Prostě tak ...

    Vladimír Merta & Jan Hrubý: Chtít chytit vítr (Dlouho se mi zdá) 1976
    https://www.youtube.com/watch?v=3v2Ll0xqQgM
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    INDIAN: maso letná má výkrmnu pro dělníky uprostřed gentrifikace, na stojáka, lahůdky a vařený jídlo. Další bývala u kaštanu a fungovala už v noci, ale to je už deset let. Pak asi 6 let zpátky fungovala masna v kafkově. Přijde mi vtipný jak gentrifikovali koncept automatu, matušku na stojáka a dokonce má svoji verzi i ambiente.

    GIOMIKY: hele Ségry bejvalý furt vstává v sobotu v pět, aby kšeftoval na burze. Military věci, prvo-republikový krby, smaltované cedule. Vydělal tím na dům;-) Ale už netuším kde se schází, ale po letech začal nedávno pracovat, tak i tohle přestalo sypat dostatečně. Kde tyhle blešáky jsou netuším. Imho se všichni dávno přesunuli na aukro.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    GIOMIKY: Mylim ze se par stalic jeste najde. U nas v Tabore (kde uz leta neziju) uz od revoluce jede cukrarna Sandra, ktera jede zakusky v tom klasickym konceptu bez nakejch vetsich exotickejch veci a nakej mlecnej koktejl tam na cepu v ty klasicky plastovovy nadrzce urcite maj

    Za me spis chybej ty klasicky podniky à la bufac/masna/lahudkarstvi na stojaka se sekackou a vlasakem ... par se jich porad jeste da najit, clovek ale musi vic hledat
    To je bouzel ale problem asi vsude, minimalne jak v kazdy evropsky metropoli tak i v naky (_!_) kde je trochu nakej zivot ... najit nakej lidovej podnik s mistnima prasarnama je nadpozemskej ukol; vsude asijsky/indicky bistra, kebaby anebo hipstersky vegansky salat bary kde za kus zelenyho listu na taliri a bubble tea da mlady bojovnik s kapitalismem 20€
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam