• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HOWKINGBoomers - co všechno je špatně a co vše bylo fajn.
    FIFI
    FIFI --- ---
    FIFI: Jeste 🐖

FIFI
    FIFI --- ---
    HOWKING: Tak ja se tedy hlasim! Dest mi fakt vadil!

Mas fotky? :)

HOWKING
    HOWKING --- ---
    Byla to naprostá paráda. Muzika, kterou jsem dlouho znal a miloval, naživo. Celou dobu lilo. Nikomu to nevadilo. Lasery v kapkách deště a parádní muzika, to byl orgasmus. Pak jsem se nějak ztratil kámošovi, co měl v Praze ubytování a já si u něj nechal věci. Přišel jsem před ten barák a nikde nikdo. Neměl jsem prachy na cestu zpět. Když jsem už ve dvě ráno začal kurvovat před tím barákem, tak vylezl ven ve slipech a dal mi prachy na vlak. Celý mokrý jsem pak ležel na Hlaváku na zemi a čekal na ranní vlak do Ostravy, protože všechno ujelo. Cajti do mě kopali abych nespal a pokládali mě za bezdomovce 😃 Pak jsem sehnal jen místo v první třídě a tak jsem jel z Floydů první třídou s kalhotami po kolena od bláta 😃 V Ostravě při vystupování z vlaku jsem věděl, kdo byl se mnou na Floydech - měl taky kalhoty po kolena od strahovského bláta 😃
    FIFI
    FIFI --- ---
    INDIAN: To bylo nahore v Prazske ty hudebniny? Jako kdyz jdu odspoda, tak po leve strane?
    FIFI
    FIFI --- ---
    ROMI: Jedno maly album na luoeny staci:)
    ROMI
    ROMI --- ---
    to si takhle drzite doma kazdou hovadinu jo? :) bych nemel kam davat
    FIFI
    FIFI --- ---
    INDIAN: Nebyl to uz rok 93? 🤷‍♀️

FIFI
    FIFI --- ---
    HOWKING: U nas takhle

DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    GLOBETROTTER: A úrok na hypo třeba 12 %. Masakr.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    ROMI: Tenkrát bylo všechno drahý. Asi nejhorší doba z hlediska reálných mezd
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    ROMI: tojo... dodneska si pamatuju ze sem v pribrami v hudebninach platil za lupen na depesaky 295kc .. byl to ten samej rok, bylo to na sparte na letny.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    ROMI: Ale na lepším koncertě jsem už nikdy nebyl.
    ROMI
    ROMI --- ---
    HOWKING: docela drahy na tu dobu
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Už je to 30 let....

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    NAVARA: jj, tak to znam i ja.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    NJAL
    NJAL --- ---
    NAVARA: No jak se to vezme, zda se, ze nejvetsi baby boomers byli porad ti povalecni, stejne jako na Zapade:

Akorat my jsme se narodili s terminem "silne rocniky", a pritom to byla pravda jen z casti.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NJAL: Tu nás právě imo nemáme - rovnou boomery.

Generation X is the demographic cohort following the Baby Boomers and preceding Millennials. Researchers and popular media often use the mid-1960s as its starting birth years and the late 1970s as its ending birth years, with the generation being generally defined as people born from 1965 to 1980.
    NJAL
    NJAL --- ---
    NAVARA: Proste GenX.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    1980-2000 jsou milenials, takže boomers do 1979 :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam