APIN: Tak jsem to posral. Nejen že se mi postupně snižovaly odměny až na 10 sats za blok kvůli tomu, jak jsem stál na místě a snažil se nepostoupit do vyšší ligy a mezitím všichni ostatní rostli, ale minulý týden bylo pálení minerů, tak jsem si chtěl udělat pořádek, zbavit se těch neprodejných a přeskládat je, ale přestřelil jsem to a hodilo mě to do Platinum3. Dřív jsem se na výplatní minimum 85000 sats dostal v pohodě jednou za měsíc, teď už to bude trvat skoro 2 měsíce :( Měl jsem zůstat v Platinum 1, tam to naskakovalo moc hezky. Nicméně budu se tomu muset zase začít trochu věnovat, abych postoupil do Diamond 1, protože tam jsou vyšší odměny a dělí se mezi méně hráčů...
Pokud máte někdo ambice zvyšovat výkon, tak tady přehled toho, jak to bylo u mně, když jsem přidával minery a průběžně kontroloval odměny za blok (10 minut u BTC, různé shitcoiny pak mají jiné časy, ale ty netěžím):
Platinum 2
14 Ehs = 1 sat
45 Ehs = 4 sat
57 Ehs = 5 sat
79 Ehs = 7 sat
82 Ehs = 8 sat
94 Ehs = 9 sat
Platinum3
101 Ehs = 5 sat
122 Ehs = 6 sat
141 Ehs = 7 sat
152 Ehs = 8 sat
Satoshi jsou pak děleny na dvě desetinná místa, takže je to zaokrouhleno na 8, ale odhadem to bude 7,7 sats, protože se to občas zaokrouhlí na 7 sat zřejmě podle toho, jak se činí ostatní hráči v mojí lize a jak se mezi ně rozdělují odměny.
Jinak nejlepší časy byly v roce 2024 před spuštěním lig, tam ty výplaty byly zásadně zajímavější a v nižších intervalech, protože výplatní limity byly 10000 sats. Ale i tak je to pořád nejvýnosnější způsob štosování ze všech faucetů v tomhle auditku :)