• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OTAVAKrypto zdarma

    Postujeme pouze ověřené zdroje ideálně na požádání doložíme, že se nám povedlo něco vybrat - screenshot, tx atd. Neověřené zdroje RO na nějakou dobu, Scam automaticky ban.





    Takze jako skutecne muzu dostat nejake krypto naprosto zdarma ?

    Ano, ale ne tak uplne!

    No pockej, tak jak to teda je? Rikal jsi prece zdarma !

    Ano, mas tak trochu pravdu, nic na svete neni uplne zdarma. Nekde se to krypto musi vzit. Jsou v zasade 3 zpusoby odkud muzes dostat krypto zadarma.

    1) ruzne promo akce
    jako treba airdropy novych krypto men, promo akce pri zalistovani meny na nejakou burzu, bonus k depositu na burzu a tak dale - nekdo chce neco zpromotovat a pritahnout lidi. Tam dostanes Krypto (pripadne rovnou penize) uplne za nic

    2) reklamy, reklamy, a reklamy.
    Ruzne faucety ziji z toho ze zobrazuji uzivateli reklamy. Bud nahodne reklamy z internetu, nebo se jedna primo o system ktery zobrazuje reklamy ktere si tam zadaji sami uzivatele. S prvnim pripade je reklama zase o nejakem promu, v druhem pripade lidi chteji natahnout referaly, nebo primo davaji odkazy na scam. Samozrejme by bylo jednoduche napsat si nejakeho klikaciho robota, tazke na reklamach je CAPTCHA, coz muze byt v nekterych pripadech dost neprijemne.

    3) Pruzkumy a jine ukoly.
    Za vyplneni pruzukumu a nejake akce (zaplat si VPN, dohraj nejakou mobilni hru na urcitou uroven atd.) se plati nejvic a je to casove nejnarocnejsi. Do pruzkumu muzes vyplnit prakticky cokoliv, ale obcase kontroluji jestli si nevymyslis. Takze kdyz jeden pruzkum vyplnis jako 50 lety muz a druhy jako 20 leta holka, brzo budes bez dotazniku. Mobilni hry zase chteji prilakat hrace, takze plati nejake sumy za to ze neco udelas, nebo si koupis neco ve hre - obvzlast vyhodne pokud tu hru hrajete i bez proma, dostanete zaplaceno za to co by jste udelali stejne.

    Ok, ted uz chapu odkud se bere to krypto, jak dlouho bude trvat nez budu bohaty ?

    Dlouho, dokonce cim bude krypto drazsi, tim dele!

    Pockej, tomu nerozumim, nekouris nejake drogy nebo neco?

    V podstate az na airdropy distribuce krypta funguje tak ze platforma ktera ti zprostredkuje peznize za reklamu, nebo za pruzkum nebo jinou aktivitu nedostane zaplaceno v kryptu, ale typicky v dolarech. Nasledne ti bud ty dolary pripise v nejake interni zuctovaci jednotce (coiny, goldy atd.) a pri vyberu je teprve konvertuje na krypto, nebo ty penize konvertuje na krypto ve chvili kdy kliknes na reklamu. Coz ale znamena, ze cim je krypto drazsi, tim mene na svuj dolar (klik na reklamu) dostanes. Oba systemy maji sve vyhody a nevyhody.

    Fajn, neco jsem si nekde naklikal, ale nemuzu svoje penize vybrat, co se to deje ?

    Prevod prostredku v kryptu je vzdy nejak zpoplatnen. V extremenim pripade by se mohlo stat ze tvoje krypto nebude ani stacit na polatek na prevod, nemluve o nejakem zisku. Temer vsechny systemy kde muzes ziskat nejake krypto zdarma maji minimalni castku kterou musis nashromazdit nez ti povoli vyber. Kdyz to jsou zmrdi, tak ji nastavi tak vysoko ze to vetsinu lidi prestane bavit nez se k te castce vubec dostanou.
    Jedina vyjimka kterou jsem zaznamenal jsou systemy co vyplaci Bitcoin pres Lighting network. Tam jsou polpatky tak male nebo zadne, ze si muzes bitcoin prevest do penezenky okamzite a kdykoliv.

    Nojo, ja jsem uz kdysi nekde klikal ale kduz jsem tam mel vetsi casku, zmizelo mi to, vsechno je to podvod.

    Predevsim tady v klubu se snazime daval linky pouze na overene sluzby (coz neznamena ze nektera sluzba nemuze zkrachovat).

    Zadruhe, vsude kde nechces prijit o penize si ZAPNI DVOUFAZOVE OVERENI prihlasovani. Kde nemas F2A, davas hackerum moznost ti penize ukrast!

    Nikdy si neinstaluj zadnou aplikaci na svuj pocitac pokud naprosto presne nevis co delas a ze je bezpecna!

    Nikdy si neinstaluj na mobil zadnou aplikaci mimo obchod google play a doporucuji mit nainstalovany antivirus.

    A hlavne NIKDY, NIKDY, NIKDY neposilej svoje krypto nekam kde naprosto presne nevis kam. Doporucuji pouze vlastni penezenku, overene burzy.

    Typicky jsou to scamy ktere slibuji ze ti znasobi tvoje krypto, napriklad jmenem Elona Muska. Posles krypto a mas po nem.

    Krypto ke kteremu nemas privatni klic (neni ve tve penezenece), neni nikdu uplne tvoje, pokud krachne treba burza, prijdeso sve naklikane prostredky.

    Dobre, chapu, budu vzdy opatry a dvakrat si prekontroluji adresu na kterou posilam krypto. Muzeme uz zacit ?

    Ano, mlady padawane, nez prejdes na nastenku precti si zbytek textu, je to dulezite.
    Na nastence jsou odkazy na ruzne systemy kde muzes ziskat krypto zdarma a jsou overene - ten kdo je pridal ruci za to ze ze sytemu nejake prostredky vybral. Linky obsahuji Referal - doporuceni, ktere te nic nestoji, dost casto ti daji nejaky bonus pri registraci. Ten kdo pridal link se tim zavazuje ze poskytne radu cloveku ktery o ni v klubu pozada v rozumnem casovem intervalu (cca par dni, max tyden). Pokud prestane poskytovat pomoc, referal zmenim na cloveka ktery radu novackovi poskytne a pozada me o to. Samozrejme chapu ze jsou lidi kteri nechteji pouzit referal - klidne referal z linku odmazte, nebo pouzijte jiny referal. Nicmene pouzitim referalu pomahate aby tento klub byl aktivni, pridavaly se linky na nove sluzby a zaroven vam nekdo poradil pokud potrebujete.
    Diky za pozornost a hura na to !
    rozbalit záhlaví
    APIN
    APIN --- ---
    Ideální pokud na to máš doma víc lidí, co ti ty hry odehrajou během dne :)
    APIN
    APIN --- ---
    Hodně práce to zas tak ani není. Ale když se tomu trochu věnuješ a jdeš po určitých minerech, tak i něco vyděláš :) Jako u všeho, tak i tady platí, že kdo dřív příjde, ten víc bere. Já se k tomuhle stavu dostal po necelých 4 letech a ani nebylo potřeba odehrát moc her, jen tak občas na ukrácení chvilky, někdy jen jednu denně pro zachování počítače :) Ale když chceš splnit všechny denní úkoly, tak to je taková hodinka intenzivního hraní...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    PEETIK: roller coin. Imho málo muziky za opravdu hodně práce. jestli tu má někdo zájem daruji svůj account (asi 3 pH výkonu a cca 7k satoshi)
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    APIN: a to je co toto?
    APIN
    APIN --- ---
    To já si trošku zaklikal před koncem toho posledního minieventu, trochu poladil výkon a dává mi to teď 19.5 sats za blok :)
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    APIN
    APIN --- ---
    Vyplňovat dotazníky se z principu nevyplatí nikde kromě Tipnano
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    toto je fakt úplně na hlavu... fakt sem tomu dal půl hodiny, nakonec, děkujeme za vyplnění dotazníku a pak toto...

    APIN
    APIN --- ---
    A je to tady. Začínaj dělat kejkle v podmínkách, jinak by je to zničilo :D
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    APIN: jj, a to sem se konečně po 22 dnech už skoro dostal na metu 5 $ pak spadl btc a udělali totok 😂

    APIN
    APIN --- ---
    fakt? Dneska byl zas další update a je pravda, že jsem ještě neměl čas se tomu pořádně věnovat
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    APIN: po update mi to teda prijde spis naopak, ted si vynucuji jeho pouzivani....

    pro vyber odmen je potreba splnit "Spin the Ember Spinner 5 times"
    APIN
    APIN --- ---
    APIN: Aha sorry Spinner tam je pořád, ale alespoň ho už tolik nepromujou na hlavní stránce :)
    APIN
    APIN --- ---
    Hurá! Z Emberu v nejnovější verzi konečně zmizel ten proklatej Spinner! Kdo jste stihli těch pár free spinů a něco vyhráli, gratuluji Kdo ne, přišli jste jen o pár desítek sats...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Jo, nejaky ty tokeny mam, to je pravda
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    to bude tim tokenem, mam rovnou 0
    APIN
    APIN --- ---
    tak máš nabraný ty jejich FUN tokeny, tím se to myslím taky navyšuje
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    APIN: ja negamblim vubec.
    APIN
    APIN --- ---
    čím víc tam progamblíš, tím větší odměny v rolls
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    LUCKY NUMBERPAYOUT
    0 - 98850.00000003 BTC
    9886 - 99850.00000027 BTC
    9986 - 99930.00000274 BTC
    9994 - 99970.00002743 BTC
    9998 - 99990.00027427 BTC
    100000.00274273 BTC
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam