• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OTAVAKrypto zdarma

Postujeme pouze ověřené zdroje ideálně na požádání doložíme, že se nám povedlo něco vybrat - screenshot, tx atd. Neověřené zdroje RO na nějakou dobu, Scam automaticky ban.

Takze jako skutecne muzu dostat nejake krypto naprosto zdarma ?

Ano, ale ne tak uplne!

No pockej, tak jak to teda je? Rikal jsi prece zdarma !

Ano, mas tak trochu pravdu, nic na svete neni uplne zdarma. Nekde se to krypto musi vzit. Jsou v zasade 3 zpusoby odkud muzes dostat krypto zadarma.

1) ruzne promo akce
    jako treba airdropy novych krypto men, promo akce pri zalistovani meny na nejakou burzu, bonus k depositu na burzu a tak dale - nekdo chce neco zpromotovat a pritahnout lidi. Tam dostanes Krypto (pripadne rovnou penize) uplne za nic

2) reklamy, reklamy, a reklamy.
    Ruzne faucety ziji z toho ze zobrazuji uzivateli reklamy. Bud nahodne reklamy z internetu, nebo se jedna primo o system ktery zobrazuje reklamy ktere si tam zadaji sami uzivatele. S prvnim pripade je reklama zase o nejakem promu, v druhem pripade lidi chteji natahnout referaly, nebo primo davaji odkazy na scam. Samozrejme by bylo jednoduche napsat si nejakeho klikaciho robota, tazke na reklamach je CAPTCHA, coz muze byt v nekterych pripadech dost neprijemne.

3) Pruzkumy a jine ukoly.
    Za vyplneni pruzukumu a nejake akce (zaplat si VPN, dohraj nejakou mobilni hru na urcitou uroven atd.) se plati nejvic a je to casove nejnarocnejsi. Do pruzkumu muzes vyplnit prakticky cokoliv, ale obcase kontroluji jestli si nevymyslis. Takze kdyz jeden pruzkum vyplnis jako 50 lety muz a druhy jako 20 leta holka, brzo budes bez dotazniku. Mobilni hry zase chteji prilakat hrace, takze plati nejake sumy za to ze neco udelas, nebo si koupis neco ve hre - obvzlast vyhodne pokud tu hru hrajete i bez proma, dostanete zaplaceno za to co by jste udelali stejne.

Ok, ted uz chapu odkud se bere to krypto, jak dlouho bude trvat nez budu bohaty ?

Dlouho, dokonce cim bude krypto drazsi, tim dele!

Pockej, tomu nerozumim, nekouris nejake drogy nebo neco?

V podstate az na airdropy distribuce krypta funguje tak ze platforma ktera ti zprostredkuje peznize za reklamu, nebo za pruzkum nebo jinou aktivitu nedostane zaplaceno v kryptu, ale typicky v dolarech. Nasledne ti bud ty dolary pripise v nejake interni zuctovaci jednotce (coiny, goldy atd.) a pri vyberu je teprve konvertuje na krypto, nebo ty penize konvertuje na krypto ve chvili kdy kliknes na reklamu. Coz ale znamena, ze cim je krypto drazsi, tim mene na svuj dolar (klik na reklamu) dostanes. Oba systemy maji sve vyhody a nevyhody.

Fajn, neco jsem si nekde naklikal, ale nemuzu svoje penize vybrat, co se to deje ?

Prevod prostredku v kryptu je vzdy nejak zpoplatnen. V extremenim pripade by se mohlo stat ze tvoje krypto nebude ani stacit na polatek na prevod, nemluve o nejakem zisku. Temer vsechny systemy kde muzes ziskat nejake krypto zdarma maji minimalni castku kterou musis nashromazdit nez ti povoli vyber. Kdyz to jsou zmrdi, tak ji nastavi tak vysoko ze to vetsinu lidi prestane bavit nez se k te castce vubec dostanou.
    Jedina vyjimka kterou jsem zaznamenal jsou systemy co vyplaci Bitcoin pres Lighting network. Tam jsou polpatky tak male nebo zadne, ze si muzes bitcoin prevest do penezenky okamzite a kdykoliv.

Nojo, ja jsem uz kdysi nekde klikal ale kduz jsem tam mel vetsi casku, zmizelo mi to, vsechno je to podvod.

Predevsim tady v klubu se snazime daval linky pouze na overene sluzby (coz neznamena ze nektera sluzba nemuze zkrachovat).

Zadruhe, vsude kde nechces prijit o penize si ZAPNI DVOUFAZOVE OVERENI prihlasovani. Kde nemas F2A, davas hackerum moznost ti penize ukrast!

Nikdy si neinstaluj zadnou aplikaci na svuj pocitac pokud naprosto presne nevis co delas a ze je bezpecna!

Nikdy si neinstaluj na mobil zadnou aplikaci mimo obchod google play a doporucuji mit nainstalovany antivirus.

A hlavne NIKDY, NIKDY, NIKDY neposilej svoje krypto nekam kde naprosto presne nevis kam. Doporucuji pouze vlastni penezenku, overene burzy.

Typicky jsou to scamy ktere slibuji ze ti znasobi tvoje krypto, napriklad jmenem Elona Muska. Posles krypto a mas po nem.

Krypto ke kteremu nemas privatni klic (neni ve tve penezenece), neni nikdu uplne tvoje, pokud krachne treba burza, prijdeso sve naklikane prostredky.

Dobre, chapu, budu vzdy opatry a dvakrat si prekontroluji adresu na kterou posilam krypto. Muzeme uz zacit ?

Ano, mlady padawane, nez prejdes na nastenku precti si zbytek textu, je to dulezite.
    Na nastence jsou odkazy na ruzne systemy kde muzes ziskat krypto zdarma a jsou overene - ten kdo je pridal ruci za to ze ze sytemu nejake prostredky vybral. Linky obsahuji Referal - doporuceni, ktere te nic nestoji, dost casto ti daji nejaky bonus pri registraci. Ten kdo pridal link se tim zavazuje ze poskytne radu cloveku ktery o ni v klubu pozada v rozumnem casovem intervalu (cca par dni, max tyden). Pokud prestane poskytovat pomoc, referal zmenim na cloveka ktery radu novackovi poskytne a pozada me o to. Samozrejme chapu ze jsou lidi kteri nechteji pouzit referal - klidne referal z linku odmazte, nebo pouzijte jiny referal. Nicmene pouzitim referalu pomahate aby tento klub byl aktivni, pridavaly se linky na nove sluzby a zaroven vam nekdo poradil pokud potrebujete.
    Diky za pozornost a hura na to !
    rozbalit záhlaví
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Hele to freebico.in je takovy no ... ctu otm na forech a podle vseho uz 50 dnu nikdo nevyhlasil viteze te jejich zlate rulety o lambo, coz je teda dost a nefunguje automaticka vyplata WOF opokud mate nakoupeny nejaky FUN tokeny. Ale na druhou stranu emaily s jednim WoF denne chodi porad a vyplaty porad funguji.

Nechci nikomu nic radit, ale ja jsem svoje BTC odtamtud presunul jinam, ale ten sajt porad pouzivam na free BTC.

Diky za pozornost.
    ECLIPSE
    ECLIPSE --- ---
    To jsem dlouho neměl... co jsme na ATH, tak většinou dostanu losy. :)
    https://freebitco.in/?r=4450232 případně zde, pro nováčky. :)

APIN
    APIN --- ---
    Ani nevíš, jak bych si přál, aby to šlo níž. Ale ta pravděpodobnost je hodně malá, troufám si říct, že aktuálně prakticky nulová... Každopádně pod 100K to jsou pořád levný dokupy :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    APIN: nun ale kupuješ ty saty za cenu BTC / 90k. esli to půjde dolů, bude lepší nakoupit za levnejc
    APIN
    APIN --- ---
    A včera další pokus. 10mio tokenů za $9.99 (PayPalem zaplaceno krásných baťovských 279,99 Kč) a airdrop byl 13063 sats. Teď už skončila konsolidace a btc zase maličko roste, ale v okamžik nákupu to bylo vyrovnané, taky nějakých cca 279 CZK. Takže ty jejich balíčky jsou spíš regulérní štosování a "těžba" teď běží týden bez mého zásahu :)
    APIN
    APIN --- ---
    Nechal jsem se zlákat ještě jednou. 26.99 CZK za nákup 2 milionů tokenů a k tomu airdrop 1241 sats (aktuálně 27.21 CZK). Brzy budu mít 3mio tokenů a pustím si mining bez přestání na celý týden :)
    APIN
    APIN --- ---
    Musel jsem vyzkoušet ty tokeny v Emberu. Za 11.99 Kč (byla tam ještě nějaká sleva od Googlu) jsem dostal 2M tokenů a airdrop 1454 sats. Vyjádřeno ve státním scamcoinu se to teda vyplatilo, protože 1454 satů je aktuálně 27 CZK a stále roste :)
    No a ještě by mě to mělo naboostit až zítra spustím znovu mining. A ještě by mi mělo zbýt na další :)

Takže Peetik docela prohloupil, když se na to vysral těsně před začátkem bullrunu :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BTW vcera jsem si posilal z FreeBitco.in nejaky BTC abych to vyzkousel a normalne to prislo. Sice jsem zvolil instant payment coz ma byt do 15 minut, ale poslali to az v noci az nejakej amik prisel do prace a zmacknul prislusny tlacitko. Predpokladam ze to instantne znamena jak rychle se pak vase transakce dostane na vyporadani v bloku, klasika.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BUNCAK: tohle tam psal jinej clovek dneska ze mu prislo od supportu :

Firstly, I would like to apologise for the delay in responding to your query.

We have experienced a significant increase in customer emails recently, and we are working diligently to address each one.

We are aware of an issue where Free spins are not being credited as part of the Premium programme, this is being actively investigated internally and we expect a resolution asap.

All spins will be credited to customers who have been affected along with a bonus as a thank you for your patience, I am not able to provide a specific time frame for this fix but we are working rapidly internally to resolve this.

Please refrain from sending multiple emails for this issue to prevent further communication delays.

We understand your frustration and appreciate your understanding.

jako stranky se updatujou a nekdo na nich evidentne pracuje, takze ani z tohohle uhlu pohledu to neni uplne mrtvy.
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    NYXYN: freebitco.in nepripisuje WOF za tokeny jiz delsi dobu, celkove prestali komunikovat

bitcointalk.org/index.php?topic=5507998.0
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    NYXYN: ten link byl dneska ráno zpět a viděl jsem tam svoje rolly
    NYXYN
    NYXYN --- ---
    OTAVA: tak to mi bohužel nepomohlo, stále tam je nula
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    NYXYN: primej link co funguje :

FreeBitco.in Premium | Win Upto $15,000 in Free BTC | Wheel of Fortune
    https://freebitco.in/static/html/wof/wof-premium.html
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    NYXYN: Nojo, je to pryc to jsem tam jich mel fakt HODNE. Ale ase vidim ze RP muzes prevadet na HoF, tak snad to je jneom glitch
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NYXYN: já tam žádnej fun nemám, točím jednou denně a RP mi spíš přibejvaj, takže se převádí ze dne na den
    NYXYN
    NYXYN --- ---
    freebitco in - už docela dlouho tam občas mrknu a vždy jsem tam měl free wof, třeba 30ks, jelikož jsem tam přišel po dvou tejdnech nebo tak něco, plus mínus. Teď je tam hovno, přestože mam ten jejich skvělej FUN token. Ví někdo co a jak?
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    APIN: já už ember zrušil. stálo mě to, nemám pod sebou žádný lidi, kteří by mi zvyšovali zisk, pořád někde něco, zkusil sem nějaké hry a pak sem skoro vše prohrál 😆 takže sem se na to vysral :)
    APIN
    APIN --- ---
    APIN: A pojďme se podívat, jaké hry tam teď vlastně jsou a která se vyplatí hrát a která ne:

Starý známý Crash, kde se vám zhodnocuje vsazená částka tak dlouho, jak dlouho stoupá raketka dokud nevybouchne. Jde to, jde to blbě a pomalu a když jste netrpěliví, tak tu spíš proděláte než vyděláte. Ale zase to je dost napínavé...

Dice je taky taková trochu odrbávka, dává podle toho, jak si nastavíte posuvník (musí být přes 50, jinak se násobitel moc nezvyšuje) a nejde ji hrát ruletovým systémem. Takže tady taky bacha!

Mines je konečně hra, kde ani nemusíte mít moc štěstí a docela to sype. Je to takové slepé (ne)hledání min. Násobitel se zvyšuje podle toho, kolik si tam navolíte schovaných min. Tady už je pravděpodobnost výher docela vysoká ;)

Plinko je taková ta klasická hra s padající kuličkou a odměnou podle toho, kam dopadne. Násobky celkem slušné, případné prodělky přijatelné. Bylo by to docela fajn, kdyby ta hra úplně nepopírala fyzikální zákony a ty kuličky se na překážkách nepřeklápěly jak chtějí... Možná tak na vyzkoušení, pak zjistíte, že je to vlastně k vzteku a moc na tom nevyhrajete (ale naštěstí ani neprohrajete).

No a poslední ten originální spinner, který je prostě jen o náhodě a určitě ho nedoporučuji, protože jste na tom schopni prohrát dost satošáků...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    koukám, že freebitcoin poslal do řiti reCaptcha i s jejím učením AI a dal tam normální CloudFlare. tleskám
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    HWLLFFRDD: já to vůbec nejedu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam