• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OTAVAKrypto zdarma
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    APIN: von za posled i rok nebo kolik snad fungoval někdy?
    APIN
    APIN --- ---
    Tak freebitcoin už nejspíš definitivně skončil :(
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Chapu, jses proste dobrej, dik za radu!
    APIN
    APIN --- ---
    2 saty. Not bad, akorát si na výplatní minimum chvíli počkáš...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    My mining currencies

My reward

Per block

Average duration

Network power

BTC
    BTC

0.0₇2 BTC

0.0₄2903 BTC

4.995 Eh/s

7.227 Zh/s
    APIN
    APIN --- ---
    OTAVA: Když dáš vsechno na těžbu BTC, kolik to dává satů za blok?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    My power

Total: 4.995 Eh/s | Bonus: +364.83%
    APIN
    APIN --- ---
    OTAVA: No a kolik máš teda v Gold3?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    APIN: Chapu, nemusel jsi se tak rozepisovat, stacilo napset "jsem proste dobrej"
    APIN
    APIN --- ---
    Ono to vždycky při začátku nové sezóny blbne, trochu jsem ještě mergoval a přerovnával minery, abych měl co největší výkon a už se to usadilo. Dneska ráno milé překvapení, teď mám dokonce 11 sats za blok :)

APIN
    APIN --- ---
    OTAVA: Tak po skoro 7 letech to není nic zvláštního, zvlášť poslední dobou, když dostaneš odměnu za každé uprdnutí. Jenom od začátku roku jsem postoupil o 4 ligy a z toho měsíc a půl jsem se snažil držet v PL2. Když dáš všechen výkon na těžení BTC, kolik máš za blok?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    tyvole ja jsem zlatej 3, jak jsi todle dosahnul ?
    APIN
    APIN --- ---
    Nová sezóna začala právě dneska, nový přepočet a výrazně více lig. Jsem celkem spokojen, už mi mých 161 Ehs vydělává 9 sats za blok a nemusím se bát růst :)

APIN
    APIN --- ---
    Někdy během léta se mají přepočítávat odměny v ligách, tak doufejme, že k lepšímu. Zatímco jsem se snažil nepostoupit do Pl3, tak teď mám velkou motivaci postoupit do Dia1, protože tam jsou větší odměny za blok, které se dělí mezi méně uživatelů. Akutálně to vypadá takhle.

APIN
    APIN --- ---
    JARDABEREZA: Není to BCH, ale BTC. Mělo by to být zřejmé z screenshotu i několikrát tu opakuji, že shitcoiny tam netežím. Pokud to chceš teda takhle přepočítávat, tak jsem si včera do trezoru posílal cca 1150 CZK nasyslených za 40 dní, kdy jsem se tomu moc nevěnoval. Teď ale budu muset tomu těch pár minut denně věnovat, abych postoupil do Diamond I.
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    APIN: Pokud máš v úmyslu si za to někdy něco koupit, potom to je relevantní. Z toho screenshotu mi to vychází 0,4 Kč týdně? Je to Bitcoin Cash?
    APIN
    APIN --- ---
    JARDABEREZA: Tak to je různý podle kurzu BTC/CZK, proto jsem přidal ten přehled výplat. Přepočet na Koruny je irelevantní, protože CZK bude neustále ztrácet kupní sílu. Důležité je hromadit saty na Trezor ;)
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    APIN: No a kolik korun ti to dá za měsíc?
    APIN
    APIN --- ---
    APIN: Tak jsem to posral. Nejen že se mi postupně snižovaly odměny až na 10 sats za blok kvůli tomu, jak jsem stál na místě a snažil se nepostoupit do vyšší ligy a mezitím všichni ostatní rostli, ale minulý týden bylo pálení minerů, tak jsem si chtěl udělat pořádek, zbavit se těch neprodejných a přeskládat je, ale přestřelil jsem to a hodilo mě to do Platinum3. Dřív jsem se na výplatní minimum 85000 sats dostal v pohodě jednou za měsíc, teď už to bude trvat skoro 2 měsíce :( Měl jsem zůstat v Platinum 1, tam to naskakovalo moc hezky. Nicméně budu se tomu muset zase začít trochu věnovat, abych postoupil do Diamond 1, protože tam jsou vyšší odměny a dělí se mezi méně hráčů...

Pokud máte někdo ambice zvyšovat výkon, tak tady přehled toho, jak to bylo u mně, když jsem přidával minery a průběžně kontroloval odměny za blok (10 minut u BTC, různé shitcoiny pak mají jiné časy, ale ty netěžím):
    Platinum 2
    14 Ehs = 1 sat
    45 Ehs = 4 sat
    57 Ehs = 5 sat
    79 Ehs = 7 sat
    82 Ehs = 8 sat
    94 Ehs = 9 sat

Platinum3
    101 Ehs = 5 sat
    122 Ehs = 6 sat
    141 Ehs = 7 sat
    152 Ehs = 8 sat

Satoshi jsou pak děleny na dvě desetinná místa, takže je to zaokrouhleno na 8, ale odhadem to bude 7,7 sats, protože se to občas zaokrouhlí na 7 sat zřejmě podle toho, jak se činí ostatní hráči v mojí lize a jak se mezi ně rozdělují odměny.
    Jinak nejlepší časy byly v roce 2024 před spuštěním lig, tam ty výplaty byly zásadně zajímavější a v nižších intervalech, protože výplatní limity byly 10000 sats. Ale i tak je to pořád nejvýnosnější způsob štosování ze všech faucetů v tomhle auditku :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam