• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OTAVAKrypto zdarma
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    STEVIE: sam ses shady... normalne to fu guje, je tam i ruleta, kde muzes utratit naklikany satoshis
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    STEVIE: není to shady, dává to nicméně prosím všechny aby počkali s postovanim linku po víkendu.
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    TOXICMAN: Tohle je jako fakt legit? Vypadá to děsně shady.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    Snad už 7 let používám FreeBitco.in (můj ref, díky pokud použijete)
    Když si občas vzpomenu, tak si zatočim, většinou jenom základ pár satoshi, ojediněle ta vyšší 9886 - 9985, ale jednou mi padlo i 10000 (tedy ekvivalent 200$ v btc), takže to není jenom lákadlo. Líbí se mi i roční interest rate přes 4%.
    Je tam i sázení na události, cenu btc atd., různý soutěže o Lambo, sbírají se lottery tickets a každý týden se myslim losuje.
    Nově i nějaký FUN token, na který jsou navázaný nějaký výhody (vyšší úrok apod.), ale to jsem vyzkoušel jenom s drobnýma :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Ja o vikendui sesmolim nejaky pravidla a nastenku, aspon ty veci co pouzivam a pokusim se to seradit podle toho co dava nejvic.

Faucety jsou taky na Graviexu a Crex24 (kdyz jsme u smenaren), ale davaji tak symbolicky no.
    TYCHOVRAHE
    TYCHOVRAHE --- ---
    Tak já to odšpuntuju takovou ověřenou klasikou.

Na Coinbase čas od času dělají learn&earn promo akce. Poslední je jakési Fetch.ai či co, je potřeba odpovědět na 3 otázky. mají tam nějaká jakože poučná videa ale jde to přeskočit. Každá odpověď je za celý 1USD, ale jde to vyplnit doslova za pár sekund třeba při jízdě výtahem, takže whatever...
    Odpovědi jsou:
    1. Software agents that automate tasks
    2. To power Fetch.ai agents
    3. Automated interactions with industries like travel and healthcare

Kdo nemáte coinbase účet, tak pokud se přihlásíte přes něčí referal a nakoupíte/prodáte crypto za 100USD a více, tak je bonus 10USD.
    TORI
    TORI --- ---
    Vítejte a ať se vám tu líbí.

Můžete pozvat své přátele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam