• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OTAVAKrypto zdarma
    BLESHAK
    BLESHAK --- ---
    cus,mam dotaz..
    jste nekdo na coinbase?
    nejsem schopnej sebrat odmeny za reklamy atd.
    netusim kde nebo za jak dlouho se mi to objevi "k dispozici"
    dik za odpovedi B
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    spíš by to tímhle tempem chtěli stránky než nástěnku.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    hele pište mi do pošty linky klidné is referalem a popisem služby, nachází to na nástěnku.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    JUNKETT: stacking bereme! farming likviditu na Binnanci a výdělek je při portfoliu cca 6-7 k USD asi dolar denně.
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    JUNKETT: Cardano stakuji pres jejich ofiko aplikaci Daedallus - dava to cca 5% APY.. Polku pres polkadotjs (14% APY) a Kraken (12%) - vyhoda na Krakenu je ze tam neni zadnej unbond period. Dale mam jeste BNB a to stakuji pres Trust wallet - tady bych rekl ze to je odhadem 10%+ APY.
    JUNKETT
    JUNKETT --- ---
    Hm tohle mi prijde jako potencialne zajimava diskuze, jen mi tu trochu hodně chybí staking - ať už liquidity providing, nebo staking na platformách jako Cardano, Polka, Fantom etc. popř jiné zajímavé projekty. Asi chápu že tohle bylo myšleno jako dostat crypto z ničeho ale tyhle metody mi přijdou celkem frustrující, časově náročné (mám taky 2 děti:) a nezábavné... Osobně mám vyzkoušený Fantom (https://fantom.foundation) tam je APY kolem 11% pokud to locknete na rok, mrtě stake poolů a cenově je Fantom hodně pod cenou takže krom APY je celkem vysoká šance že se zhodnotí i cenou vůči fiatu... krom toho ještě jsem v Mantra DAO (https://app.mantradao.com) - tam je APY kolem 33% a projekt vypadá stabilní a celkem dobře se rozvíjí (na výběr se čeká 8 dní)... imo staking je nejjednodušší způsob jak dostat krypto zdarma:)
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    NECRO_BUTCHER: Dalsi zajimave cefi: Blockfi, Celsius, Coinloan, Youhodler..
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    PALEONTOLOG: https://nexo.io/ref/ocsudt0qgh?src=web-link

podmínky pro bonus jsou splnit kyc a vložit min 100$ v kryptu na min. 1 měsíc, jenom tak pro úplnost..
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NECRO_BUTCHER: dej ref :)
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    Neni to uplně faucet, ale kdyby někoho zajímaly úroky z krypta, tak já používám Nexo.
    Je to centralizovaná platforma, sídlem v EU a chtěj KYC. Dávaj 5% na BTC, ETH, LTC, XRP a další (nepoužívám na to co de stakovat lépe) a 8-9% na stablecoiny. Výplata je denně :-). Poskytujou i půjčky krypta.

Kdyby měl někdo zájem, můžu hodit svůj ref. - 10$ v BTC pro oba..
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    na smenarne southxchange.com jsou faucety, dropujou ruzny projekty
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Ted je BTC vysoko, vyplaty jsou male, kdyz byl BTC treba 10, nebo i 30 k, vyplaty byly citelne vyssi.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Chapu a nikomu to nenutim, mam to jako konicka - ja osobne pocitam zisky v Satoshi a jinem kryptu. Mym cilem ja nasyslit postupne pres Faucety a uroky 1 BTC.
    TLUCZHUBA
    TLUCZHUBA --- ---
    nebo investovat minimum do solana a cardano, nevim jak dlouho to poroste...
    TLUCZHUBA
    TLUCZHUBA --- ---
    lepsi je mit nejakou praci, hrozne moc casu stravis zbytecnym klikanim...
    TLUCZHUBA
    TLUCZHUBA --- ---
    za me to nema cenu, co jsem chvilku testoval cointiply a freebitco, 0.1$ za den? To je hrozne malo...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    OTAVA: a tak procitam pravidla a samozrejme malym pismem :

Referrals must make a local currency deposit and trade more than $50 via card deposit, credit/debit card, cash balance, or P2P trading (See FAQ for detailed rules).

Nicmene tyhle veci plati porad, takze az tam jednou tu castku prevedete (pokud) tak dostanete bonus
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Hotovo, vse co jsem chtel dat na nastenku, je tam.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Mimochodem Coinbase ma neco podobneho - pri vyuziti referalu a depozitu 100 USD dostanete 10 USD
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BTW kdyz se zaregistrujete na Binance do zitra d o pulnoci pres referal
    (treba muj : https://accounts.binance.com/en/register?ref=ZUMDAPE4)
    dostanete vy i ja 10 BUSD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam