• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OTAVAKrypto zdarma
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    PALEONTOLOG: freebitcoin je nejstarší fungující faucet na bitcoinu a oni jsou rozumný a vědí že lidi chtěj svoje satošíky vidět a pak třeba i utratěj něco na gemblující stránce :) takže jo přidali fun coin páč jim bylo jasný že posílat si 10k satoši na hlavním blockchainu (OTAVA!!!) je blbost :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OTAVA: protože jsem gamblil jen naklikaný peníze (free money) a zas tak jednoduchý a přímočarý to není, protože se jedná stále o nějakej prvek náhody jako na ruletě. no a když zvyšuješ sázku 2x na červenou/bílou, tak v určitým momentě musíš mít dost vaty, abys to dotočil a ne aby ti poslední nešťastná sázka zhltla 50% portfolia

KUKIDE: olol, ok. nová doba
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    PALEONTOLOG: hele když už je potřebuješ ven tak je z freebitcoin mužeš vyvézt přes FUN coin ;)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    PALEONTOLOG: Diky, skripty nabizi i nejaky lidi na internetu za prachy. Vzdycky si rikam - proc ty lidi sami nepouzijou skript aby zbohatli ?
    Proc ty nemas uz nekolik BTC se skriptem ?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OTAVA: žoviálně se ptám a konverzuju, nebuď uprdlej. teď už na tyhle stránky nechodím, nabídl jsem dokonce script.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    A Vubec, to co predvadis je na hranici slusnoti.
    Staci si kliknout na freebitco.in na Withdraw a ta uvidis ze za instant transfer je ted fee 0.00000844 a za slow 0.00000198
    Nikdo ti tu nic nenuti, jsme tu vsichni dospeli lidi kteri (doufam) vedi co delaji.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    PALEONTOLOG: ne, ale nektere zdroje BTC podporuji (na nastence treba hry od Thndr Games nebo Lightnite)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    NECRO_BUTCHER: uz je na nastenece.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OTAVA: a freebitcoin podporuje LN ?

OTAVA: ok, tohle je argument, tehdy jsem byl rád, že naklikám na fee a tak radši jsem to progamblil v tý hře. mmj. bych na to snad ještě našel nějakej script
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    Herní faucet Rollercoin

Jedná se o simulátor těžení. Na začátku si zvolíte avatar a dostanete komůrku s počítačem a místem na racky na minery. Hraním miniher se vám zvyšuje výkon, kterým můžete získávat BTC (SATs respektive), ale je možná výkon rozdělit i mezi ETH, DOGE a jejich in-game měnu RLT - za tu se většinou kupujou minery a podobné "vybavení".

+ s linkem https://rollercoin.com/?r=kmi8uhin dostanete na začátke bonus 1000 SAT
    + kdo má rád pixelovou grafiku a klasický arkádový hry, tak se může dost vyblbnout
    +nechal jsem si zde doporučit freebitcoin a tady mi příjde že je možné dostat víc, podle výkonu samozřejmně, já žádný minery nekupoval a hraju docela zlehka a je to cca 0.5 SAT každých 10 min (block). TEd je double BTC reward týden, tak je to lehce pod 1 SAT/block
    +jsou tam různé bonusy, část za premium účet, ale jsou mezi nima i dobrý free super boosty (navýšení o cca 2 SAT/block)

-pro udržení výkonu je třeba odehrát nějakou hru alespon každný den a výkon se navršuje jenom 7 dní, ne donekonečna

Třeba to zaujme, já si to rád zapinkám.. :-)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    nicméně jedu většinu transakcí na LN kde je fee nula
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    1200

Address: 1GRSgnMR9DYvyCvqp2vHxrUBPGUY9k9h1i | Blockchain Explorer
    https://www.blockchain.com/btc/address/1GRSgnMR9DYvyCvqp2vHxrUBPGUY9k9h1i
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    nedávno jsem posílal asi 10 000 Satoshi a feecko bylo pár stovek
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    PALEONTOLOG: klidně běž.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OTAVA: tak snad do tý doby naklikáš na fee za tx ven
    heleď klikal dosta lepší jít na brigošku a koupit :D
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    PALEONTOLOG: uvidime, možná ano, možná ne. nicméně 100 k je na dohled a další meta 1M?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OTAVA: no víš, v 2017 byly poplatky za tx vcelku levný a povedlo se mi dostat odměnu až po těch 50ti dnech
    čekáš, až bude btc za 10 mio usd ? no nevím karle
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    PALEONTOLOG: jestli tohle řešíš jsi ve špatném klubu. kup si BTC za peníze a buď šťastný. no offense, já čekám na dobu kdy 1 sat = 1 USD
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    a já v 2017 klikal cca 50-60 dnů a nic

4k sats je kolik ? 2 usd ?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Podle mě je aj a lidí vybírali víc Satoshi nez cekali
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam