• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OTAVAKrypto zdarma
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    ted zrovna - jsme tam tri a minimum je 6 :(
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    MUXX: jj docela jo. Najit hru je fakt tezky
    MUXX
    MUXX --- ---
    OTAVA: Co presne je problem? Malo hracu?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BUNCAK: postupně se to snižuje podle toho kolik jsi už naklikal a jaký je kurz btc
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    OTAVA: zajimave, minuly tyden jsem mel zaklad 4 satoshi, v nedeli zmena na 3
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    na druhou stranu na freebitco.in jsou ted odmeny 2 satosi (byly 1)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Tak nam zarizli Lightnite :(

Odmeny jsou ted 10 satoshi za COVID (ale muzete kazdou hodinu), pak jsou odmeny za ranked deatmatch (1500 na cely team). Minimalne ale musi hrat na kazde strane 3 hraci, coz pri soucastnem poctu hracu je problem.
    500 tusim za Battle roayale
    COYOT
    COYOT --- ---
    OTAVA: Jj leze to nesmyslně pomalu .. takže občas si zatočit. Ok, ale jinak je to spolehlivá cesta jak se zbavit naškudlenejch sat
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    takze bych musel prosmazit neuveritelny mnozstvi satu (mozna az BTC) na to dostat ten nejvyssi tier.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    0.1190% achieved towards the next +0.00000005 BTC bonus!
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    jdu zahrat 10x10
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    to pochybuju pac me to pise 0.1076% achieved towards the next +0.00000005 BTC bonus!
    COYOT
    COYOT --- ---
    OTAVA: Je to tak jak říkáš , zahrál sem si pár kol HI/LOW po 10ti sat a ty procenta šli nahoru .. výsledek asi -100 sat :D chce to být opatrný … ale zas mi ten základ stoupnul ze 2 alespoň na 3 😅
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    IMHO to je za HI / LO sazeni. Jestli mas hromadu SATU, tak zkus vsadit a uvidis o kolik se pohne to %
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    NECRO_BUTCHER: teda u toho bonusu co můžeš koupit za reward points, ten bonus za sázení nevim, nesázím. :-)
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    BUNCAK: 24hod, někde u toho to tam je napsaný..
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    OTAVA: pod tema vidim dve polozky: REDEEM ALL RP BONUSES a PLAY FREE BTC WITHOUT CAPTCHA. Ani jedna se netyka zminovaneho.

btw: chtel jsem si kliknou vyssi REWARD POINTS BONUS a prave podminka na REDEEM ALL RP BONUSES mne nemile prekvapila :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BUNCAK: na strance FREE BTC klikni na: REQUIREMENTS TO UNLOCK BONUSES
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    OTAVA: o tom nepochybuji, nikde se mi nedari dohledat, jak dlouho ten bonus trva. Jestli o nej prijdes okamzite, kdyz klesne pod 100%?

Hranim multiply btc se zvedne o 0,0073% kazdym vsazenym satoshi. Takze musis prosazet +- 13700 satoshi pri uspesnosti 47,5% a 1:1 vyhre prijdes o 343 satoshi. Bonus asi nevydrzi 86 zatoceni, nez spadne pod 100% a zase by se o nej prislo.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BUNCAK: ne, nesnazim se o to, ale urcite to funguje kdyz to tam pisou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam