• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OTAVAKrypto zdarma
    APIN
    APIN --- ---
    Takže na season pass seru, koupil jsem Ikaruse a zkusil ten jeden lootbox za 20 RLT, Mycelium měl jsem docela kliku
    APIN
    APIN --- ---
    Tyvole v tom Rollercoinu se s cenama i úkolama trochu posrali...
    APIN
    APIN --- ---
    KUKIDE: Fakt? zajímavý... Taky mám Lightnite z prvního dne předprodeje ještě za 20$ když ještě nebyly referaly a Elixir se k tomu postupem času vypracoval, takže tohle je pro mě novinka. Dobrý vědět, díky ;)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    to netuším mám Lightnite z doby kdy to Este sypalo dost
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    OTAVA: udělat si účet stojí 1000 satoshi no to nevím jeslti se mi to vyplatí...
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    OTAVA: nehraju lightnite... kde si teda ten účet mám udělat?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    KUKIDE: je to LN a sparuje se ti to s uctem u Lightnite / Satoshi games obecne.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    APIN: a jak se stoho claimuje rewards?
    APIN
    APIN --- ---
    Hodler Defense a Zombie Hodler od tvůrců Lightnite jsou nyní zadarmo na Google Play! https://lightnite.cz/2021/10/hry-od-satoshis-games-i-na-mobilu/
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    MRAZAXOR: pridam na nastenku az mi to prace a deti dovoli.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Site under maintenence ! Uz to asi deployujou
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    zítra začíná nová sezóna v RollerCoinu
    APIN
    APIN --- ---
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    How the play-to-earn model is opening new doors for blockchain gaming - Compute North LLC
    https://www.computenorth.com/how-the-play-to-earn-model-is-opening-new-doors-for-blockchain-gaming/
    APIN
    APIN --- ---
    NECRO_BUTCHER: Hele já do toho nevrazil ani korunu ze svýho :) Poslal jsem tam někdy v létě nebo na jaře několik DOGE, co jsem vytahal z faucetů před šesti lety a jinak mi to ženou hlavně referalové. Teď mi tam nějakej blázen těží DOGE jak o život, takže mi za poslední týden přibylo 147 DOGE :) No i z toho udělám RLT :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    NECRO_BUTCHER: necim se musis zabavit nez umres :)
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    APIN: si řikám, jestli za ty prachy neni lepší si tem btc koupit přímo.. , ale jinak to máš hezký.. :-)
    APIN
    APIN --- ---
    Z rollercoinu podojim 10k satoshi přibližně jednou týdně. Ale bacha! Když si koupíte ten event pass za těch 100 RLT (teď už si nepamatuju, kolik to bylo), tak se vám akorát odemknou všechny odměny, ale abyste je dostali, tak musíte každej tejden udělat celej ten seznam. Takže jsem si dokoupil za dalších asi 140 RLT, abych to dostal všechno najednou. Jako vyplatilo se to, nejspíš určitě. Už si škudlim RLT na další event pass :)
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    OTAVA: nn, rozjel jsem to dost pozdě po začátku..
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    dosahnul jsi na tech 15 RLC ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam