• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OTAVAKrypto zdarma
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    LOJZEE: co to je za otázku jasně že jo ...
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    ahoj, nevite, jestli freebitco.in podporuje segwit adresy?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    APIN: já normálně počkal ?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    APIN: no ja to scratchoval
    APIN
    APIN --- ---
    Nevim, jestli to chci dostat teď, tak musim znovu KYC
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    APIN: ????
    co to má společného? já byl taky nějakou dobu na waitlistu, u všech coinu co tam jsou zdarma
    APIN
    APIN --- ---
    Jo aha jsem na waitlistu, kdybych to chtěl dostat dřív, tak musím poslat selfie, to je docela voser...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    (registrace + KYC samo)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    APIN: wut ? Po me to od registrace nechce nic.
    APIN
    APIN --- ---
    OTAVA: Akorát to teda chce poslat fotku, což není úplně ok, když už jsem jednou KYC dělal...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    ACTION token zdarma na Coinbase
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    OTAVA: loll cislo mi vypadlo, mam tam 13,021 satu
    APIN
    APIN --- ---
    https://market.elixir.app/user/otava-7084 každej uživatel má takovejhle profil, přes kterej od něj můžeš koupit hru, co nabízí v marketu, nebo mu poslat donate ;)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    APIN: kde to vidis ? Me se nedari v tom obchode poradne ani kouknout na to co amm ajestli mam enco rare nebo tak. Prijde mi dost nedodelanej.
    APIN
    APIN --- ---
    Mě zrovna o víkendu nějakej spekulant skoupil všechny samopaly, co jsem měl vystavené v marketu, nejnižší cena byla asi 600 sats, na každý další jsem přidával 10 sat a nejvyšší byla tuším 960 sat a i tu koupil :) Takže jednou určitě dojde i na toho Old J co tam máš na prodej za 390 ;)
    U těch mobilních nevim, na mobilu používám VPN, na počítači Brave a televizi nemám, takže já jsem už hodně dlouho žádnou reklamu neviděl :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Mimochodem ty mobilni hry sypaly celkem dobre (5 satu za reklamu), ale max 100 za den a 1000 za mesic, tak cekam na dalsi mesic.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    APIN: diky, opravim.
    Mam masysleno cca 480 NFT, muslis ze budou nekdy trebna za litr (satu) ? :))
    APIN
    APIN --- ---
    Uprav si tam i popisek u Lightnite, přes ten odkaz to stojí 16$ a NFT už nedostane nikdo, viz. https://lightnite.cz/2021/10/vsechny-common-nfts-uz-jsou-rozebrany/
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    OTAVA: 14.9. jsem vybral z uctu na Coinpayu.com

jedu to docela hodne a ted tam mam nasysleno v + neco na BTC faucetu

Pisu to jenom proto aby jste meli nejakou predstavu jak rychle / pomalu jde farmeni satu
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    MRAZAXOR: Pridano na nastenku

- Odkazy na nastence zhruba prehazeny aby odpovidaly soucastne ziskovosti aktivit. Pokud ma nekdo pocit ze by neco melo byt vyse nebo nize, dejte vedet
    - lehce upraven popis faucetu satoshihero.com
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam