• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OTAVAKrypto zdarma
    DIAGONAL
    DIAGONAL --- ---
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    nově promo na Cointiply, podobné jako to halloweenske!
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    POOWL: hlásím jenom nový přírůstky ;-)
    POOWL
    POOWL --- ---
    OTAVA: plus AUCTION, FET, CLM, AMP, GRT
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    LRC token na Coinbase zdarma
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    Epic says it’s ‘open’ to blockchain games after Steam bans them - The Verge
    https://www.theverge.com/2021/10/15/22729050/epic-game-store-open-to-blockchain-cryptocurrency-nft-games
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    Zahrajte si 20 sec hru a můžete dostat Hive :)

https://branded.mini-games.io/?php=landing@DCsg0kp23M&campaign_no=37245&soundplay=0
    chce to na konci jen email :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    LOJZEE: a nastenku, jsi cetl ? :-)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    LOJZEE: super android appka, celkem krmi...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    OTAVA: resp. mám 0 referalu celkově :-)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    APIN: upravím večer. ale vzhledem k tomu že osud mám 0 referalu tak to asi nehoří xD
    APIN
    APIN --- ---
    Ať už jdou do prdele fakt.Tak si zase můžete změnit ref linky pro Lightnite... https://lightnite.cz/2021/10/dalsi-zmena-referencnich-odkazu/
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    pro příště nový kódy bejvaj vždycky u nich na twitteru
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    LOJZEE: jj sry. já taky malou no :-)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    OTAVA: velký "C" v kódu to chtělo, chytl jsem jen malu :(
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    na coinpayu je akce kočka! kód je "coinpayu" a vyhrát můžete 50 nebo 500 šatů.

odkaze někde vlevo dole v menu (catch a cat)
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    LOJZEE: soudit se nikdo nebude, :) Ale řekl bych že se dostaneš velice rychle do nějakého downvotovácího trailu a za své příspěvky budeš dostávat okamžitě mínuska i když nebudou okopírované... ono pak je těžké vyhledat lidi co jsou vtom trailu a vysvětlit jim aby ti nedávali downvote.
    Zadruhé, všimne, na to tam jsou boti co kontrolují pravost... proto tam lidi taky linkujou citace a podobně...
    Hele já jsem dost aktivní a za 4 roky jsem si vydělal něco přes $10K :)
    Takže jo pokud někoho baví tvořit tak tahle platforma mu může něco vydělat... krom toho těch $10k nese skoro bezpracně něco mezi 12-16% ročně ;)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    KUKIDE: plagiat jsem nemyslel, myslel jsem svoje prispevky na vic platforem, ale to byla jen myslenka.. ale s tim plagiatorstvim, to taky neni spatnej napad, ikdyz je to moralne nehezke, ani to nezvazuju, ale je tam tolik prispevku, ze kdyz nejakej vyhrabes ze dna a postnes ho na jinej blog, tak si asi malokdo vsimne a da ho do googlu a opravdu ho vyhleda driv, nez ti posle nejaky coiny nebo neco.. a kdyz se na to teda prijde, tak asi riskujes maximalne ban? nebo nevim, jak je to v tomto pripadne s autorskejma pravama, jestli se s tebou muze nekdo z jiny zeme kuli tomu soudit a kde?
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    LOJZEE: za plagiát pravděpodobně na hivu získáš tak akorát mínus body...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam