• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OTAVAKrypto zdarma
    PETRAELECTRA
    PETRAELECTRA --- ---
    Proč mám na Cointiply ´disabled’ všechny surveys a faucet roll?
    VPN nepoužívám, ani zdvojený účet.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    OTAVA: a už je to zase jenom 0.125
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    APIN: teď je dvojnásobek BFG tokenů - 0.25 za výběr!
    RUI
    RUI --- ---
    Zdá se, že Celsius Network má nové promo CELSIUSCARES pro $150 v BTC. Je potřeba uložit $5k v čemkoliv a držet 60 dnů.
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    OTAVA: mam to stejne pri cca 2,5k pokusu
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Mimochodem mate nejaky ty monstriky ? Akce konci 28. a pobiral jsem jenom ty 3 nejnizsi, nekolik tisic zaroceni. Postupne to mizi a ty nahore maji uz hrozne malou pravdepodobnost.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    kod REFRESH do Cointiply za 99, kdyby jest enekdo nevedel
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BUNCAK:
    APIN:

Az budu mity cas a silu, dam vam to na nastenku.
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    https://cryptowin.io/ref/Buncak slavi 1 rok od spusteni, maji faucet co 15 min a ted diky narozenimam je v nem od 1 do 50 satoshi, normalne 1-4.
    maji drahy vyber na btc adresu ale na faucetpay se da vybirat od 200 satoshi zdarma, coz uz mam overeno a s dnesni akci to pujde rychle nabrat....

maji tam dalsi veci, ale ja tam jsem kvuli 15 min faucetu
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    APIN: na začátku byl jeden výběr třeba 5 BFG :-)
    pak to zarizli na 0.125 a jenom pro level 2 uživatele, tak jsem to sem ani nedával. ale koukám že to je zase pro každýho, výtečně. mám asi 17 BFG.
    APIN
    APIN --- ---
    Betfury má druhé narozeniny a ve faucetu (boxes) každých 20 minut dává vedle BTC a BNB i jejich token BFG, kterým si odemykáte další funkce jako je třeba staking. BFG byste jinak dostávali za hazardování na těch jejich šaškárnách, ale teď je gratis a nevim jak dlouho ;) Pokud máte na účtu alespoň 10 BFG, tak se vám odemkne staking, kde vám to jednou denně dá něco málo BNB, ETH, TRX a USDT
    https://betfury.io/?r=6072b98c959ae252d8399099
    PETRAELECTRA
    PETRAELECTRA --- ---
    OTAVA:aha, tak to je dobrý. Já mám iphone a tam to nefunguje, ani některý surveys a instalace apps, takže mám omezený možnosti a otvírat si kvůli tomu notebook se mi nechce. Musim se teda dívat pokaždý na Tw, jestli tam něco neni.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    na Coinbase jsou teď 4 USD za to že přijdete quiz na zabezpečení účtu.
    TYCHOVRAHE
    TYCHOVRAHE --- ---
    Nexo rozdává $25 v BTC při registraci přes ref. do konce prosince. ($25 pro oba)

Je nutné založit účet přes referral, KYC, vložit aspoň $100 v některém podporovaném cryptu a držet to tam aspoň měsíc. Vložený prostředky se v mezičase budou úročit.
    (Nexo je dlouhodobě fungující firma a jedna z největších v oboru půjčování crypta, takže riziko je relativně malé)

Můj ref:
    Referral Promo • Sign Up & Earn $25 in BTC • Nexo
    https://nexo.io/ref/pc2ctj76f8?src=android-link
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BUNCAK: uz mam! ale jenom za 50
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    OTAVA: ano, ale appka musi byt pustena a prihlasena, jinak skoci pouze do loginu

A na www.coinpayu.com se opet chytaji kocky. Heslo: Family
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    PETRAELECTRA: myslím že na android Apps když je kód (obvykle 99coinu) vyskočí upozornění a pokud máte puštěnou appku, rovnou vám ho redeemne.
    PETRAELECTRA
    PETRAELECTRA --- ---
    Promo kod : SERENITY na Cointiply. Rychle.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Aha, tak to nevidim jenom v jejich appce, na webu to normalne je.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Hele taky vam najednou zmizelo na Coinbase krypto zadarmo ? Resp uz nevidim nikde ty kvizy a tak.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam