• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OTAVAKrypto zdarma
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    oka, tak ja na to budu koukat az to spdne an ATL :)
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    OTAVA BUNCAK: odpoved je ano, priklad:
    nakup 12500 tokenu, zamceno na rok, bonus k uroku 10% a 8 free WOF zatoceni denne
    4.08% p.a. davaji ted a s nakoupenym tokenem by to bylo 4.08*1.1=4.48% p.a. tim se ale bude urocit zustatek na ucte
    plus +25% z 12500 za rocni lock tokenu
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Pocitam spravne ze ted je 2500 FUN tokenu cca 30 USD ? No, v Cointiply mam nasysleno 25, tak jeste chvili pockam a mozna to koupim za ne esli to pujde jeste dolu :-)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    tak ne, este ma co dohanet

ted je cena 0.01283 USD

All Time Low Mar 13, 2020 (2 years ago) $0.001051

ale uz je to blizko !
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Ale ted je Fun nejak na ATL ne ? Tak asi se to vyplati vic nez jindy :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    jo, todle vubec netusim, az to zjistis (internet mozna poradi) tak napis !
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    Porizoval jste si nekdo freebitco.in premium? Dopocital jsem se k tomu, ze pri aktualne cene FUN tokenu vyplati jejich nakup, zamknout a mit nekolik WOF zatoceni denne navic, vydelek mi vychazi vetsi nez procenta co vyplaci.

A k tem procentum dotaz, jestli teda nekdo vite, pisou INCREASED Daily Interest 10%, to se pocita z hodnoty 0.0109589%?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    kdo máte na KuCoinu účet, slaví teď 10 let, rozdávají nějaký dárky já dostal 1 USD a SAND v hodnotě taky 1 USD
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    mám dva nový coinu na Coinbase (vždy po 3 USD)
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    cointiply promo kod: CANDYCHAOS
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    na RollerCoinu 4x dogecoin!
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BUNCAK: jj, sorry, to maj z toho ze nejsou kretivni pri vymysleni jmen ! :-)
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    OTAVA: nezamenil jsi coinpayu za cointiply?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    APIN: jako gz, ale bez rrferalu a investic se valim v bahne. sbirat po meste vratny flasky tak vydelam vic
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Novy promo na CoinPayU, uz mam sezbirany 2 odmeny, celkem za 750 coinu.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    promo kód na Cointiply:
    cointivibes
    APIN
    APIN --- ---
    APIN: Je vidět, že to hodně lidí vzdalo, jakmile skončil ten season pass, protože network power pěkně povyskočil a s aktuálním výkonem 8.985 Ph/s mi to teď dává 21.3 sat a
    0.002460 RLT. No budu teď vybírat častejc jak jednou týdně :) Škoda, že ten předposlední bonus na výkonu bude jen 45 dní...
    APIN
    APIN --- ---
    APIN: Ok takže teď mám 8.483 Ph/s Minery mi přidávaj +50.25% Výkon mám rozdělenej 90:10. za jeden blok teď vytěžím 18.48 sats + 0.002462 RLT. To je celkem fér :)
    APIN
    APIN --- ---
    Na rollercoinu zbývají poslední 4 hodiny season pass. Když si koupíte ten, co za 200 RLT odemkne všechny dosažený odměny, takzbytek pak jde odemknout za 80 RLT. No už jsem si musel koupit další místnost a asi tam pošlu ještě trochu DOGE a vyměním za chybějící RLT :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    kód na kočku pro coinpayu:

top300nextyear
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam