• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OTAVAKrypto zdarma
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BUNCAK: hustyyy, to chci ! :)
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    OTAVA: osobne jsem tocil vzdy do 24h, takze jsem trosku pohledal:

How will free spins in the Wheel of Fortune work?
    Once you qualify for a premium membership tier by buying at least 2,500 tokens and holding for at least 1 month, you will be credited free spins according to your tier everyday and these will keep accumulating in your account. The free spins will never expire and you can choose to play them whenever you want. You will not have to solve a captcha to play the free spins as the ones you receive via email. We also plan to have an auto-roll option for you to play multiple free spins with a single click.

nn hlavni strance "FREE BTC" uvidis **PREMIUM MEMBER ALERT** ze je volne dalsi zatoceni a link k nim.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BUNCAK: to zatoceni je jednou za 6 hodin nebo jsou 4x kdykoliv ? Pac jednou za 6 hodin by bylo dost napicu.
    COYOT
    COYOT --- ---
    COYOT: Jj blokovany pop up … asi nějaká nová firemní politika … odstraněno a ok
    COYOT
    COYOT --- ---
    OTAVA: Jedu z mobilu na Applu.. tak asi blokuje Safari :/ jinej Browser nepoužívám .. zkusím, dik
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Zkus jinej browser, nebo disablnout antivirus / Popup blocker ?
    Mam Avast a pouzivam Chrome bez nejakejch dalsich rozsireni.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    jo, uplne normalne.
    COYOT
    COYOT --- ---
    stran coinpayu… oterviraji se vám okna reklam ?? Mě tam běhaj 3 modrý tečky a nic se neděje
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Mam na cointiply cca 40 USD, tak cekam az to po novem asijskem roce jeste spadne a tak v pulce unora to tam teda poslu v BTC a nakoupim no.
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    OTAVA: mas pravdu, spatne jsem to napsal, pohravam si myslenkou, ze dokoupim dalsich 2500 na 5000, jen skoda ze toceny by bylo jen ze 4 na 6, ostatni bonusy nevyuzivam
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    ok, diky ! za 5000 FUNu to ted ukazuje 6 zatoceni za den, 2500 dava 4.

BUNCAK: jedu to hodne pomalu, ale asi budu klikat vioc. sere me captcha a to ze musis cekat na obrazovce nez se to dotoci.
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    a jeste k BUNCAK, potvrzuji vyplatu a to, ze satoshi hero a satoshi monster pripisuje na spolecny ucet.
    Prekvapilol me, ze vyber je bez poplatku, prisla mi cela castka.
    Nasbirat 30 000 satoshi trvalo 118 dni.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BUNCAK: díky!
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    OTAVA: nakoupil jsem minimum 5000 ale zamkl na cely rok, takze 4 toceni denne na WOF.
    kdyby tam satoshi jen lezeli, tak dostavam urocene 5 satoshi denne, namisto toho tocim 4 krat WOF , dostanes napr. 80 ticketu, 40 satoshi a 40 RP, dal psat uz asi nemusim :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BUNCAK: a? :-)
    má to nějaký efekt?
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    OTAVA: nakonec ano, viz nase predchozi debata
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    hele kupoval jste někdo ty FUN tokeny na premiovku free bitcoin?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BUNCAK: díky!
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    cointiply promo: Onaroll
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Nová soutěž o kočku na Coinpayu:

AritcleAndStaking
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam