• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OTAVAKrypto zdarma
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    APIN: Multiply game se Ti vyplaci? House bere 2,5% a nedokazal jsem se dopocitat k tomu, aby se vyplatilo protocit a prijit o 2,5% castky kvuli navyseni free btc bonusu.
    APIN
    APIN --- ---
    Ono záleží kolik jsi tam protočil v multiply game. Já za free claim dostávám 15 sats základ., ale jestli pujde BTC nahoru, tak se to zase bude postupně snižovat na 13, 10 ...
    TLUCZHUBA
    TLUCZHUBA --- ---
    BUNCAK: nekolikrat, ale v te loterii se stejne asi neda vyhrat...
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    TLUCZHUBA: Kolikrat jsi uz dostal 10x lottery tickets z WOF? :-)
    TLUCZHUBA
    TLUCZHUBA --- ---
    BUNCAK: OTAVA: jsem na podobne misi :) s vama, 5 satoshi za toceni za hodinu, zalozil jsem druhy ucet a tam jsou jenom 2, tak to nejak omezuji. Prvni ucet ma 50000 FUN a 9 WOF zdarma + 1 na email, druhy nic, jenom obcas, asi opravdu zalezi na bitcoinech, kolik jich tam posles. Zisk je tak 500 satoshi za den, to je tak 5 korun? Asi miliardari z nas nebudou...
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    OTAVA: Jsem na podobne misi. Ale zacal jsem teprve 14.9. :D

Kdyz ted nakoupis 5000 UFN tokenu, budes mit 3 toceni denne, coz bude davat vice nez uroky.... Pred tokenama jsem mel nejakych 100 sats denne ted se 3 tocenim navic 320 sats denne v prumeru.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BUNCAK: to este nemama - takze celkove asi jenom nahoda. Nicmene mam tam ted 0.00156976 BTC a denni uroky jsou jiz cca 17 satoshi - muj cil je zadarmo prijit k jednomu BTC, kazdej satosh se hodi ! :-)

(jasne, bude to trvat hodne dlouho, ale je verim ze nejtezsi je ten prvni mio satoshi, a pak to pujde uz lepe :)
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    OTAVA: Taky 5, zatoceni by se melo rovnat nasobkum $0.002 bez bonusu.

Asi nejvetsi bonus za deposit je toceni bez captchy.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BUNCAK: ja nevim, pokazdy kdyz jsem depositnul (3x 50k satoshi) tak my vyskocila odmena za zatoceni o jedna. Samozrejme muze to byt nahoda...

Kolik kdo mate odmenu prosim ? Ja ted 5 satoshi.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    třeba za dneska po vybrání už mám zase 591 na úctě a 101.4 ve faucetu - a to jsem raní várku už vybíral!
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BRABI:
    2022-03-11 10:31:29
    0.00051187
    2021-09-11 01:56:33
    0.00011535

moje vybery, cas je mezi tim - 50k satoshi za cca pul roku, ale tak nekdy to jedu vic, nekdy min.
    BRABI
    BRABI --- ---
    OTAVA: to je zajímavé množství, jak dlouho ti trvalo to získat?
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    OTAVA: a to jsme hooudne daleko od bonusu :) 0.1284% achieved towards the next +0.00000005 BTC bonus!
    0 - 9885 0.00000005 BTC
    9886 - 9985 0.00000051 BTC
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    OTAVA: S hodinovou odmenou u nich to mam tak, ze je zavisla od btc/usd kurzu + bonusy. Nakup fun tokenu nemelo vliv.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Jestli to nekoho zajima, z Coinpay you jsem dneska vybiral 0.00051187 BTC - par poslednich dni bylo opravdy hodne dotazniku :-)

Mam dotaz ohledne FreeBitco.in
    Kdyuz tam posilam Satoshi, postupne se mi zvysuje odmena za to zatocveni kazdou hodinu - ted mam 4 satoshi.
    Pokud nekdo kupoval FUN tokeny, kdyz se vam snizil pocet satoshi na ucte, klesla taky tahle castka, nebo to je porad stejny ?

Diky!
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    kočka na Coinpayu za 60 / 1000 Satoshi. kod: reborn.

kid je case sensitive
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Coinbase novej shitcoin za 1USD zdarma
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    cointiply: MARCHFRESH
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    22 days ago
    2 stars and above miners are not available yet now.

skoda
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam