• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OTAVAKrypto zdarma
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    77WHITE: mám to jako koníčka?
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    OTAVA: asi proto nemluvime reci stejneho kmene:) ja se ptam cim si mentalne ospravedlnis ztraceni casu klikanim tohohle, kdyz navic s tvym platem to mas za 2 hodiny prescasu. i kdybys to klikal ve svy pracovni dobe, sledovanim btc hodnoty a tradovanim na dennich dipech bys furt udelal aspon 10x vic…
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    za kolik - podívej se kolik bere tak průměrně třeba C# developer v zahraniční firmě v Praze.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    77WHITE: mám práci na plný úvazek jako sw developer.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    OTAVA: omlouvam se ze sem tak smely, ale to znamená co/kolik?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    77WHITE: ale já dělám něco produktivnějšího například.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    Hele omlouvam se ze sem vlastne pisu, ale jakej ma tohle vlastne smysl, za 6 mesicu 200 USD? Kdyz investujes to stejny casu do cehokoliv produktivniho, budes mit za pul roku rozhodne vic a klidne si za to obratem BTC nakup. Nemluvim ani o investovanym casu, dyt je to na hranici kdy to nepokreje naklady na elektrinu...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    KUKIDE: nevim, ale ja klikam taky ! :-)
    Mam to uroceny u Freebitco.in, takze pocitam ze v nejaky forme ty BTC jsou v obehu (pac to neurocej asi jenom tak z dobryho srdce)
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    KUKIDE: na burze je momentálně likvidních asi 2.5 mega BTC
    Otázka zní: Kolik lidí je potřeba za rok, když budou klikat jako @buncak na to aby si rozebtrali 2,5 mega BTC?
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    BUNCAK: wow
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BUNCAK: chapu :-(
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    OTAVA: kez by, jak pises v OTAVA "all future FREE BTC rolls" se na WOF nevztahuje
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    DISABLE LOTTERY
    If this option is checked, you will receive reward points instead of lottery tickets at a 1:1 ratio for all future FREE BTC rolls that you or your referrals play. This will not apply to any lottery tickets bonus that you activate using your reward points.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BUNCAK: a listky z WOFu se nekonvertuji na RP>
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    OTAVA: to byla vyhra z WOF, jestli si to nepletes s necim jinym
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BUNCAK: prepni si v nastaveni aby jsi mel misto listu RP a za chvili mas timhle tempem 100k a konvertnes na satoshi ne?
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    BUNCAK: a znova, tentokrat teda za 5000 listku
    TLUCZHUBA
    TLUCZHUBA --- ---
    OTAVA: ja za RP kupuji WOW, myslim ze to je rychlejsi i efektivnejsi nez cekat na 100k, uz se mi podarilo 2x dostat pres 5000 satoshi z WOW.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    + teda 35k RP bodu ktery jednou (pokud se toho doziju) presypu na satoshi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam