• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OTAVAKrypto zdarma
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Bohuzel Honneygain prestal platit v BTC, je tam jenom JMPT token nebo PayPal.

Kdyby mi to nekdo umep prekonvertovat z paypalu (nebo toho jejich JMPT tokenu na BTC) byl bych vdecny, jde o cca 20 USD

zaroven upravim nastenku
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    cointiply kód: REFRESHING
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    coinpayu kočka kod:
    HappyWeekends
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    SUMMERSIZZLE - Cointiply promo kod
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    Cointiply promo kod: SLIPANDSLIDE
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    OTAVA: 28k satoshi. zdá se že to jde opravdu rychle :-)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Ted jsem mel an Coinpayu survey na novej paralen za 5k satoshi :-)

takze celkove mam od: [OTAVA @ Krypto zdarma]

uz cca 13500 satoshi.
    Ted to jde dost rychle :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BUNCAK: strasne nizky rate jak sam vidis a potom - tydle lidi u toho moc nevydrzej dlouho dost pravdepodobne. ale mzues mi t stesti, co ja vim
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    OTAVA: a to proc?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BUNCAK: tak tam se jedou miliony zejo. i tak bych si referáty nekupoval
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    Zkusil jsem si advertising for referrals: 10k zobrazeni, 0 new referrals
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    PETRAELECTRA: Nezustava, ani ten co vyhraje. Z FAQu "The Champion hero does not die, but it will NOT carry over to the next Arena round. ".

OTAVA: taky zalezi kolik lidi udela to same co PETRAELECTRA (nakoupi a pak negrinduje), melo by to byt bude mene nez pulka. Ale chapu. Ono i tohle bude casem upadat, protoze mene a mene lidi to takto udela, protoze mesic predtim prodelali.
    PETRAELECTRA
    PETRAELECTRA --- ---
    BUNCAK: pokud prohraje a nedostane se mezi posledních 100, tak nezůstává. Bojuje se 24h.
    OTAVA: tak jsem to take pochopila, prize pool je to, co tam nasypou ostatní, ale to je dost, třeba teď to je 38M (3800 usd), výherce má 20%.
    Nejde jen o racionální výpočet levelu a cenu hrdiny, roli tam hraje i to `Luck`
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    BUNCAK: hmm tak to me moc nezajima, pac teoreticky musis bejt lepsi nez pulka hracu, coz se mi nechce
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    OTAVA: Ano, teda tvrdili to na twitteru. Plus pred mesicem startoval prize pool na 500 000 coins.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    PETRAELECTRA: chapu to spravne ze to je hra s nulovym souctem - muzes vyhrat jenom penize co tam nasypou ostatni ?
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    PETRAELECTRA: A hrdina zustava i na dalsi mesic areny? Diky za report.
    PETRAELECTRA
    PETRAELECTRA --- ---
    BUNCAK: koupila jsem levnějšího hrdinu asi za 1000 a vybavila ho jedním upgradem a vyhrála jsem 804 coins, padl v 1.kole. Musíš upgradovat , jakmile ten level je nejvyšší (CPL), pak dostaneš víc za stejnou cenu, záleží to na momentální poptávce, já neměla čas to sledovat. Nejlepší Je LUCK! Pool výher se zvětšuje tím, jak lidi nakupují hrdiny. Můžeš taky dostat 5% za referral do Areny. No prostě tě chtěj udržet co nejvíc na stránce:D
    COYOT
    COYOT --- ---
    ECLIPSE: Zrovna dneska to káplo božkov :)

BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    PETRAELECTRA: report? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam