• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OTAVAKrypto zdarma
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Coinpayu kočka:
    WorldCup
    APIN
    APIN --- ---
    APIN: V Betfury přibyly dva další free boxy na WINK a ALU ;) Nikdo neví, jak dlouho tam budou, tak vybírejte, dokavaď můžete ;)
    APIN
    APIN --- ---
    OTAVA: To je pěkně nahovno, když na ty jejich šaškárny na binance potřebuješ držet alespoň 1 BNB. Taky se tam snažím udržovat celej BNB
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    Přidal jsme na nástěnku Cryptosats
    Každý dvě minuty můžete sbírat různý faucety v jednom okně... výběr ověřím hned jak nasbíram dost :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    You win 0.00000116 BTC, 0 lottery tickets, 8 reward points!

díky :-)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    APIN: mám asi dvě BNB takže ... musím ještě dost počkat xD
    APIN
    APIN --- ---
    Joo super. potřebuje se to trochu nadechnout :) Tomu říkám krypto zdarma. Před pár lety investice pár stovek do BNB, dneska v BTC zhodnocení 1300% a vypadá to, že to ještě poleze nahoru :)
    MATT
    MATT --- ---
    APIN: hned po tý tvojí zpravě? ;))
    APIN
    APIN --- ---
    APIN: Tak tohle je docela masakr. Po tom ohlášení s FTX je BNB/BTC už na 0.019 :) Kde se to zastaví?
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    Na Satoshi hero pridali moznost vyberu do Faucet pay. U toho vyberu snizili limit z 30k na 10k satoshi.
    APIN
    APIN --- ---
    A pokud se bude historie opakovat a po volbách bude další dump na BTC, tak si někteří můžeme dát misi 2 BTC :)
    APIN
    APIN --- ---
    Jinak mise 1 BTC se teď dá splnit vcelku jednoduše, pokud jste před 2 roky nakupovali BNB za pár korun a měli jste ho celou tu dobu zastakovanej :) Takže je čas odstakovat (v trust wallet je pending 7 dní) a střílet do BTC :)

APIN
    APIN --- ---
    Já si to nechávám vyplácet tak jak se mi to tam nakupí. BFG je takovej stablecoin, tak nevim, jestli dělám dobře, ale mě jde o BTC :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    A hlavně! muzes zisky že stávku rovnou konvertnout na ten jejich nativní token. konečně:-)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    APIN: já vytocil 500 Shiba :-)))
    APIN
    APIN --- ---
    Betfury si ke svým narozeninám trochu pohrál s odměnami. Free boxy mají vyšší odměny, příjemně zjednodušené claimy a na refresh se už čeká hodinu. Občas naskočí freebox na Babyswap nebo Biswap tokeny, jinak BFG, BTC a BNB jsou stálice. Funfury můžete v klidu ignorovat, ten vám po 12 hodinách zmizí z účtu a má akorát motivovat uživatele k většímu gamblení. Nějakých 30BFG na účtu odemyká staking BTC, TRX, ETH, BNB a USDT, které vám budou každý den po troškách přibývat. Jo a ještě tam je každých 12 hodin Fury Wheel - prostě kolo štěstí, kde se (ne)dá vytočit 1 BTC (haha:)), ale povětšinou to kolo dává jen bezcenný Funfury tokeny, snad jen 2x jsem si vytočil něco TRX. Všechno ostatní na téhle stránce je gamble a obere vás o všechno, proto se držte jen free boxů a stakingu, ty jsou safe.
    https://betfury.io/?r=63692b1f1b53eee815bf59ce
    PETRAELECTRA
    PETRAELECTRA --- ---
    PALEONTOLOG: bez práce nejsou koláče, hlavně to chce referraly, z těch máš pak procenta a tolik se nenadřeš, ale to mně moc nebaví, jenom když někdo projeví zájem a to jsem obchodnice, jak víš....
    PETRAELECTRA
    PETRAELECTRA --- ---
    OTAVA: jo tobě padlo, ok
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PETRAELECTRA: hele ja jak vas vidim na ten cointilly s tou odmenou, tak skoro zavidim.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam