• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OTAVAKrypto zdarma
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    u mě souhlasí 30k z faucetu (withdrawl na wallet)
    100k přes Reward points (RP) - proměna RP na sats
    ECLIPSE
    ECLIPSE --- ---
    U mě stále jen 30k sats.

MIN. WITHDRAW: 0.00030000 BT
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OTAVA: slow withdraw je za 40sats, limit mi neukazujou
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    PALEONTOLOG: výběr je od 100k sats ne?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HWLLFFRDD: taky koukám, já nevím jestli mi těch 10k sats stojí za nějaký nervy
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Lol vono to zas de
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    PALEONTOLOG: Pár dní mezi dneškem a mym poslednim příspěvkem to běželo :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HWLLFFRDD: mě to zas mlčí, asi čas zpakovat fidlátka, jestli to někdy znovu spustěj ;)
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    PALEONTOLOG: Aaaand it's GONE
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HWLLFFRDD: 2 dny cekam, pak si postezuju a do 2h to jede. fml
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    PALEONTOLOG: Už to zas de :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NECRO_BUTCHER: freebitco.in opět down, za mě druhej den
    APIN
    APIN --- ---
    Ember už je fakt regulérní kasíno. Nová aktualizace a nové hry, které vás mají obrat o nahrané satošáky. Ruleta, Blackjack, Video Poker, God candle, Flip, Coins, Plinko už konečně respektuje fyzikální zákony, ale taky tam nelze být profitabilní. Nemá cenu je všechny podrobně popisovat, stále platí osvědčený postup: držte se free turnajů, tam vám přibývají saty zdarma a nemůžete nic prohrát. Všechno ostatní je risk!
    APIN
    APIN --- ---
    Aktualizace Ember přináší další dvě nové hry, ve kterých se vás snaží obrat o nahrané satoshi.
    HiLo: Vsadíte si částku a poté se odkryje karta. Musíte uhádnout, jestli ta další karta bude vyšší nebo nižší. Když to trefíte, máte možnost si vybrat sázku povýšenou o násobek, případně dál tipovat a mít šanci dostat ještě větší zhodnocení.

Limbo: Tady si na začátku vyberete násobitel a vsazenou částku. Tlačítkem ROLL vylosujete náhodné číslo, pokud je stejné nebo vyšší, než váš násobitel, vyhráváte. Pokud padne nižší číslo, přicházíte o sázku.

Nelze být profitabilní ani v jedné hře. Prostě ta "náhoda" je nastavená tak, aby vás to oškubalo.

Držte se proto jen těch free turnajů, tam nic neriskujete, nemůžete tam prohrát, jen získat ;)
    APIN
    APIN --- ---
    Ember má v sobě 2 peněženky. Jedna je "spořící", kam jste si jednou za čas poslali vyhranou sumu a jedna je "herní", ve které se točí výhrané a prosázené sumy z turnajů a her.
    Každopádně přidali nedávno novinku, po které ta "spořící" peněženka ztrácí smysl. Můžete si odeslat částky ze své "herní" peněženky přímo na svůj Trezor po splnění dvou podmínek: O výplatu musíte zažádat v druhé polovině měsíce a musíte na ní mít nahráno alespoň 10 000 sats (to je jako když plivne, šíkovnější hráč to má za jeden den, méně šikovný by se na takovou částku měl dostat nejpozději za pár týdnů).
    U výběru obou peněženek je fixní poplatek $2 a vyskočí na vás upozornění na vysoké poplatky v síti (což je nesmysl, mempool je už hodně dlouho skoro prázdný a poplatky jsou 1-2 sat/vB) Ta "spořící" peněženka se zpracuje hned a za 10 minut to máte na Trezoru, ta "herní" peněženka vám oznámí datum, kdy se výplata zprocesuje (první týden v měsíci-proto se o výplatu musí zažádat ve druhé polovině měsíce, aby měli přehled, kolik budou vyplácet).
    Pokud by se vám náhodou stalo (jako mně) že si tu sumu na "herní" peněžence progamblíte mezitím, než se stihne zpracovat, tak nebojte, o nic nepřijdete, jen se vám prostě pošle to, co vám tam zůstává, i když toho bude méně, než jste původně měli na výplatu.

No a když to jsou takhle malé částky, tak využijte toho prázdného mempoolu a hned jak vám ty drobky dorazí, zkonsolidujte si je, ať s tím nemáte v budoucnu starosti ;)
    APIN
    APIN --- ---
    Dávejte si bacha na novou hru "Towers", která přibyla v Ember po poslední aktualizaci.Dneska jsem to zkoušel, a příšel jsem na to, že ji tam přidali, aby vás to obralo o nahrané satoshi.
    Jde o to, že v každém řádku se ukrývá jedna nebo více bomb (podle obtížnosti se mění počet bomb i sloupců), pokud na ni trefíte, přicházíte o vsazenou částku. Když náhodou trefíte políčko, kde bomba není, můžete si vybrat zhodnocení nebo to zkusit na další řádek s vyšší odměnou.
    Je tu extrémně vysoká šance, že trefíte bombu hned na prvním řádku a naprosto minimální šance, že zde nějak zásadně rozmnožíte svoje výdělky!
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    OTAVA: jj, mě už to taky jede.. :-)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    NECRO_BUTCHER: me to funguje - někdo občas nasazuje novej kód stránek tak je to občas offline, to je normální.
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    Freebitco.in - right now:
    já z toho minulý týden vytáhl svejch 60k SATs, nicméně doufám, že to nebude konec tohodle faucetu.. :-)

OTAVA
    OTAVA --- ---
    Hele to freebico.in je takovy no ... ctu otm na forech a podle vseho uz 50 dnu nikdo nevyhlasil viteze te jejich zlate rulety o lambo, coz je teda dost a nefunguje automaticka vyplata WOF opokud mate nakoupeny nejaky FUN tokeny. Ale na druhou stranu emaily s jednim WoF denne chodi porad a vyplaty porad funguji.

Nechci nikomu nic radit, ale ja jsem svoje BTC odtamtud presunul jinam, ale ten sajt porad pouzivam na free BTC.

Diky za pozornost.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam