• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRIShrajeme videohry s dětmi : Která hra vaše děti zatím nejvíc zaujala?
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    STAROJDA: 3D world ... moje dcera to sama dohrala ve 3 letech ... Nic lehciho na nintendo snad neexistuje.
    V coop mode tam navic nejde umrit.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    STAROJDA: Pet let! Sam ses pomalej :-)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    MAKROUSEK: Díky za tip. Koukl jsem na to a vypadá taky dost komplikovaně a rychle. Mám na mysli fakt něco až hloupě jednoduchého, co není moc rychlé, je tam čas na rozmýšlení, ovládání je jednoduché.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    STAROJDA: Super Mario Odyssey!
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Nemáte nějaký tip na Switch, kde se prcek (brzy mu bude 5) si v klidu ošahá ovládání v 3D prostoru? Pořád po mě chce Super Mario 3D World, ale když vidím jak těžký je SMB U Deluxe (což za králíka tak nějak zvládá), tak tam ho to učit nechci. Nedávno tu běželo Pode, ale to je zase moc puzzle na něj...
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    theo hraje novy tower defense, ktery me zaujal grafikou, ale hlavne hudbou - konecne hudba, ktera me az tak nestve. ale pry je to tezke.

Age of Defense on Steam
    https://store.steampowered.com/app/603320/Age_of_Defense/

minutove video zde

Shared album - Mirka Misakova - Google Photos
    https://photos.app.goo.gl/bY4oVGyFUwncmtfJ8
    KULHY
    KULHY --- ---
    HONZAL: Such much Nintendo, nekdo ty Switche Lite koupit musi. :D Samozrejme ostrov/save muzes pak vymazat.
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    KULHY: Tedy nefunguje to tak, že 1 účet = 1 ostrov, ale musíš mít ke každému ostrovu samostatný HW? Hm, such Nintendo. Ale teoreticky bychom to mohli pojmout jako společnej projekt. Jde to pak smáznout a začít třeba od znova? Možná se ptam blbě, o AC jenom vím, že to je fenomén a jakýsi simulátor života, ale nemam moc představu.

STAROJDA: hlavně vim, že sem handicap nastavovat nemusel, neteři to šlo sice hůř, ale klučina streamuje Fortnite a má dost sledujících -> ten hrál MK mnohem líp, než já. Stejně tak kamarádka neteře hrála mnohem líp. Celkem mě tim štvali :D

VONY: It takes two koukám není na Switch
    VONY
    VONY --- ---
    HONZAL: Gris doporučuju, maj to rádi i neplošinkáři. Stejně tak Unravel 2 (coop). Nebo adventura LUNA The Shadow Dust. A pak samozřejmě It takes two.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    HONZAL: Za mě taky Mario Party. To jsou fajn minihry pro malý i velký. Akorát je potřeba občas nechat ty mladší vyhrát no, když jim to moc nejde. Nicméně u Mario Karts jde zas dobře nastavit hendikep a zahraje si dobře dospělej i dítě (ale to víš).
    KULHY
    KULHY --- ---
    HONZAL: Ja uz si to moc nepamatuju, ale nejde to rushnout. Proste udelas par veci a musis pockat na dalsi den. Za 3 tydny uz to asi jde, jen upozornuju, ze jeden Switch = jeden ostrov.
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    DAVESADE: jo, taky se mi to zdá ideal

KULHY: to Animal Crossing jsem myslel pro single player, že si třeba z ty 2-3 týdny vytvoří nějakej ostrov. Měl jsem za to, že to je hra oblíbená u holek. Je to hodně složitý?
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    HONZAL: Urcite Mario party.
    KULHY
    KULHY --- ---
    HONZAL: Hele Animal crossing ma strasne pomaly tempo na rozjezd. To bych nedoporucil pro tenhle spolecenskej zamer.
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    HONZAL: jakože to může být single player - tu Zeldu jeden hrál a druhej radil a bylo to dobrý :-)
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    + teda ještě jen s neteří 11 let něco, co ji dostane. Je výtvarně nadaná, tak sem si řikal ta plošinovka Gris? Ale na plošinovky moc obecně neni. Samozřejmě top byla Zelda: Breath of the wild, ale to je hra na 200+ hodin, ne na 2 týdny, kdy u toho sednem na hodinku.

Pak ještě to Animal Crossing by asi mohlo fungovat, což?
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    dotaz - na chalupě budou 2 holky + 1 kluk 11 let, pak jedna mladší, kterou k tomu asi stejně moc nepustí.

Přemýšlim na multiplayer Mario party, Mario maker nebo Splatoon? Aby byla legrace v multiplayeru. Nebo je to dokonalý všechno a je to fuk? Nejvíc se mi pozdává to Mario party...

Mario karts sme tam měli minulý rok a to si teda užívali dost a já s nima. Ale už sem to prodal, doma pro jednoho to neni moc zajímavý.

Na Switch samozřejmě
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    nenarocna vytvarna hra / vytváření mandal. myslela jsem, ze mame doma vyhradne hry ze Steamu a ono ne

Inspirit | create beautiful mandala & kaleidoscope art
    https://www.escapemotions.com/products/inspirit/about?//products/inspirit/index.php
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    GHOSTSTALKER:
    kdyby zilo v anglii tak urcite, ale zije v cechach, ale to asi nemusim dovysvetlovat ze ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam