• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRIShrajeme videohry s dětmi : Která hra vaše děti zatím nejvíc zaujala?
    tipy na videohry (batole?, předškolák, školák), co vás bavilo, jakou koupit myš, kontrolery, PC, tablet, nintendo, mobil. weby kde se dá učit jednoduše programovat. vtipné "didaktické" aplikace. zábava. hidden-object, tower defense, adventury, logické, RPG, turn-based souboje, sandboxy, crafting... mody do minecraftu. servery kde naše děcka můžou hrát spolu.

Web (hlašte chyby, pište texty): hry.amentum.cz

Skvělá game-based "škola" (nutno umět anglicky): recess.gg/explore
    rozbalit záhlaví
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    PALEONTOLOG: Naprosty souhlas. To chce edukovat.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    čímž chci říct, že to pak už není o hře, ale jako o obezřetnosti obecně
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MAKROUSEK: tak někde je té komunikace víc, protože to třeba potřebuješ při hře, a můžeš navázat kontakt snadno. a v některých hrách komunikaci nepotřebuješ, takže na někoho se lepit je docela nápadný. ale skutečný riziko je pak dospělej pedofil v ustáleným dětským kolektivu. na druhou stranu, takovej člověk se může dostat i na sportovní hry nebo do pěveckýho sboru, žejo.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    PALEONTOLOG: A k tomu si povidaj na Discordu nebo na Whatsappu, protoze pokud se nepletu, v Robloxu se neda povidat, jenom psat.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    PALEONTOLOG: Neco takovyho pari i synator s kamaradkou (dcerou jednoho kolegy z prace), ze maji nejake deti a ty rostou a oni musi chodit do prace, aby vydelali penize, to mi teda taky prijde jako docela dobrej napad ;-).
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MAKROUSEK: souhlasím, já taky ne ani v zrcadle. jen jsem chtěl uvést svou zkušenost. třeba jsou hry jako twilight daycare, kde se hraje na miminka a rodiče a hrajou to často malý holky :) co ti budu povídat, připadáš si jak vousatej dýdžej na školní diskotéce
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    PALEONTOLOG: Ja se s tim klidne smirim, akorat porad jsem tam ani jednoho pedofila nevidel ci nepotkal. Nebo jsem ho nepoznal.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MAKROUSEK: pedofilu raj, deal with it
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    MAKROUSEK: imho kdokoli, podstatnej je ten limit 100k robux
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    PALEONTOLOG: Tak asi tocite s tema lidma stejny servery. Co myslis tou "intelektualni prevahou mezi 10 letejma detma"?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MAKROUSEK: hraju to s detma, tocime servery a stejne potkavame stejny lidi. a co ti budu povidat o intelektualni prevaze mezi 10letejma detma.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    HONCKA: A chapu to spravne, ze zpatky na prachy se to da premenit, jenom kdyz ma clovek Devx ucet a neco tam naprogramoval? Nebo to muze kdokoli?
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    PALEONTOLOG: Priklady?
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    HONCKA: Tyjo, to je dobry, to jsem nevedel, hned vyzkousim!
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    MAKROUSEK: např
    *NEW* HOW TO SELL YOUR ITEMS FOR ROBUX! 2020! (Roblox)
    https://www.youtube.com/watch?v=lp6L1D_9D94
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    MAKROUSEK: to je jenom jak zpětně proměnit robux za prachy
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    HONCKA: Kde? Tyjovka, sorry, ale porad nic.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    MAKROUSEK: máš to v tom článku od ghoststalkera
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    HONCKA: Aha, uz jsem to projel podrobne. To neni zadnej gambling, proste neco naprogramujes a lidi ti za to platej, aby si mohli koupit vec nebo zahrat tvoji hru. Tak to v zivote chodi, mimochodem, to je dobra zivotni lekce.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MAKROUSEK: to neni pravda jakoze vubec
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    HONCKA: A kde koupim neco, co pak muzu nekomu jinemu prodat?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam