Tak už jsem zas přišel o Switch!Teda to je nadsázka. Jen že jsem koupil novou hru pro děti a teď to furt chtějí hrát a nepustí mě k tomu :D
Jedná se o
Big Brain Academy. Jsou to gamifikované testy na procvičení mozku. Vizualizace, počítání, memorování atd. Roztomilá grafika, odměny, oblečky. Dobře to pracuje s věkem hráče - zabaví se jak předškolák, tak i tatínek :). Celkově mě to hodně zaujalo a myslím že se vyplatí. Má to ale i mušky - těch aktivit je celkem dost, ale dost brzy projdete všechny a je to spíš pak o opakovaném trénování. Pro nejmladší děti nejsou zdaleka všechny (vyžadují čtení nebo počítání) a je to anglicky - takže instrukce a některé úkoly musíte anglicky (což u nás není problém).
Každopádně máme to chvíli a ještě jsem nezkoušel multiplayer, který tomu dává další kompetitivní level. Je to tedy i party hra a jak jsem psal - je to v klidu i pro dospělé. Mě to teda baví dost a ani jsem se nedostal na nejvyšší level. Mozek se zavařil :)
Doporučuju hrát dotykově. Jde to i s ovladačem, ale dost toho je na rychlost, takže je lepší mačkat prstem rovnou.
Big Brain Academy: Brain vs. Brain Nintendo Switch Reviewhttps://www.youtube.com/watch?v=IDvaU4nh6RY