• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRIShrajeme videohry s dětmi : Která hra vaše děti zatím nejvíc zaujala?
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    NOFNAK: umimeinformatiku.cz má hezký logický minihry, nabidni
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    YMLADRIS: Umíme to mají moji kluci ze školy. Líbí se jim to, dost je to baví a řekl bych, že pomáhá procvičvota (mám zkušenost s Čj a matematikou)
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    EXCITE: jednoduche adventury jsme zkouseli davat sem, neco malo tam je

Tipy na hry: adventury | Amentum Wiki
    https://hry.amentum.cz/cs/adventury-tipy
    KOAN
    KOAN --- ---
    YMLADRIS: to by bylo skvělý, dík!
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    A co jiný výrobci/studia? Je něco podobného?
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    KOAN: muzu ti to (inzerat) dat na FB Videohrami ke hvezdam, coz nema nejak strasne moc followeru, ale nejaky jo, pokud mas zajem...
    KOAN
    KOAN --- ---
    Ahoj, děláme na Fildě a Peďáku Univerzity Karlovy velký výzkum o digitálním rodičovství u rodičů dětí 6-9 let, jednou částí jsou skupinové rozhovory a moc rádi bychom tam měli o osoby, kterým je hraní sympatické. Pokud by někdo chtěl přijít na skupinovou diskuzi 8.6. nebo 22. 6. v 16:45 (max do 19h), PeDF UK, Myslíkova 7, Praha 1. Odměna 1000 Kč. Více o výzkumu: https://drive.google.com/file/d/1gMth8uEGGjqbiHV6jfWjqVaMbQrBguMn/view?
    Napište co nejdříve i s preferovaným datem na michaela.slussareff@ff.cuni.cz Moc děkujeme a omlouvám se za vstup mimo do diskuze. Názor kohorty lidí, jako je tady, je ale strašně důležitý... A jako malé odčinění... z toho, co teď hrajeme: na PC Tinytopia, na iPadu Lumino City, starou xBox Kinectovou věc Rush a zkoušíme českou apku na angličtinu pro nejmenší Lišák Fox (zatím nemám projité a nedokáži ohodnotit)
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    EXCITE: mymu petiletakovi se od amanity hodne libil chuchel a pilgrims
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    FRK_R23: jojo, to přišoo teď na řadu :), ještě vím od nich o Botanicule. A dál ?:) Nějaká podobná adventura, bez psaní a mluvení.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    EXCITE: Skoro cokoli od nich je podle mě v pořádku :) Starší dítě (skoro 6) hodně baví Machinárium :)
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    Ahoj, nevíte o něčem podobným jako je Samorost (a ostatní) od Amanity ? Aby to mohlo hrát i 4-5letý děcko,takže žádný mlátičky,žádnej text, žádný mluvený slovo anglicky..
    KULHY
    KULHY --- ---
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    KULHY: Máš tam jenom spodní díl zádové opěrky
    KULHY
    KULHY --- ---
    KAJJAK: A zrovna vcera jsem ji podle navodu nastavoval, protoze jsme je meli spatne. :-)

Ale napis co ti tam nesedi, treba mi neco unika
    KULHY
    KULHY --- ---
    KAJJAK: To se ale bues divit, to je rostouci zidlicka.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    KULHY:

ale ta zidlicka je hruza, chtelo by to nejakou detskou rostouci ;-)
    KULHY
    KULHY --- ---
    Dik za inspiraci s tim sezenim u stolu, hned jsem klidnejsi. :)

LOJZA
    LOJZA --- ---
    KULHY: Občas jezdíme autem cca 2,5 hodiny a mám trochu problém s tím, že dcerka nechce tablet před sebou na držáku na sedadle, ale na klíně :/ Je to ale jen pár hodin měsíčně. (Víc to asi řeším u denních domácích úkolů - jakože sklání hlavu moc blízko nad sešitem. Upozorňuji, aby jí tam vždycky šlo světlo.) Obecně bych řekl, že když děcka mají motorickou kompenzaci třeba venku nebo ve škole, tak těch pár hodin týdně "špatného posezu" asi nemusí mít nijak zásadní vliv.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    KULHY: Na nintendu hraje dcera z gauce na TV, kde sedi oprena.
    Tablet hraje u stolu s HM Zidli

Snazime se minimalizovat sezeni s tabletem na gauci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam