• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YMLADRIShrajeme videohry s dětmi : Která hra vaše děti zatím nejvíc zaujala?
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    HONCKA: neuměl by si vybrat, ve svém věku, hru sám? Nevím, jestli je menší, tak bych doporučil spíše ... GCompris, Robot Karel, Programovatelná kočička Scratch atp.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    HONCKA: Setri sily, zbytecny na nej reagovat. Bloudi klubama a trousi nesouvisejici prispevky.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    GIOMIKY: nerozumím řeči tvého kmene, sháněl jsem něco pro kluka, kterýho zaujalo DCS, který hraju, ale to je pro něj extrémě složitý. Tak jsem se ptal, jestli neexistuje s rourama něco míň HC ala TFX, ale novejší, ale míň arkáda než než Ace Combat (libovolný díl), že ten nejde ani ovládat přes HOTAS a ty mi nabídneš AfterBurner, což je totál arkáda ještě letitější než to TFX a pak nějakou scifi střílečku, která je taky arkáda a navíc ne s reálnejma letadlama. Pokud bych chtěl scifi "sim", tak můžu synátorovi nabídnout Star Wars: Squadrons nebo rovnou Star Citizena, který si aspoň na nějakou simulaci hrajou.
    Fakt nevím proč bych si měl kvůli simulátorům kupovat nějakou konzoli
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    HONCKA: Hele, nic ti nebrání koupit si Playstation 5 a nejnovější DLC k Save My Ecosystem 12.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    GIOMIKY: Asi se nechápeme, já beru jako semisimulaci warthunder v simulation modu, tfx, nebo vrtulníky od crystal dynamics, ale to první stojí strašně peněz a ty další 2 už jsou outdated
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    GIOMIKY: já sháněl semisimulaci a ne total arkádu, prostě, aby to mělo nějaký slušný letový model, ale aby k tomu nebyl potřeba přelouskat 1000 stránkovej manuál.
    Měl jsem koupenej Ace Combat, ale ten jsem vracel, že nepodporoval hotas
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Já bych se do těch moderních onlajnovek moc nehrnul. Co kdo má proti hodinám kvalitní off-line zábavy na starších strojích v emulátorech?
    Roblox má problém s pedofily, přiznávají už i jeho provozovatelé - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/hry/novinky/roblox-deti-nebezpeci-hry-pozor-pedofil-kyberbezpecnost.A240726_100131_bw-novinky_srp
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    HONCKA: Emulace je tvůj přítel. Nic ti nebrání rozběhat, třeba Sega Megadrive, kde je třeba After Burner 3. Zábavy je kopec, grafika je rozmile kostičkovaná, moc to nestojí a je to hratelnější, než Pokus trefit se do Ultra HD Kostičkou do druhé Ultra HD Kostičky.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    CICA: Mam kamarada, co dela kyberpolicajta a ten povidal, ze nejvic resi CP na Discordu. To by me teda nenapadlo.
    CICA
    CICA --- ---
    KULHY: Na tohle téma bych ještě přidal tenhle obsáhlý článek z bloomberg.
    Roblox Predator Problem Potentially Exposes Kids to Pedophiles
    https://www.bloomberg.com/features/2024-roblox-pedophile-problem/
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    EZOP: Na MC server (java verze) se dá nainstalovat plugin (spíš 3 pluginy pro podporu různých verzí) pro kompatibilitu s bedrock klienty.
    KULHY
    KULHY --- ---
    Roblox je stále místo nebezpečné pro děti. Jen loni firma nahlásila přes 13 tisíc případů zneužívání | GAMES.CZ
    https://games.tiscali.cz/novinky/roblox-je-stale-misto-nebezpecne-pro-deti-jen-loni-firma-nahlasila-pres-13-tisic-pripadu-zneuzivani-580137
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    TEEPEK: Teď bych doporučil zapojit se do MC Championship k 15. výročí Minecraftu. Běží to tuším ještě asi 10 dnů. Velká zábava, challenges…
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    LOJZA: Na M1 šlape dobře… teď jen najít nějaký pohodový public server… máte prosím nějaký tip?
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    S dětmi aktuálně hrajeme MMORPG Adventure Quest 3D. Je fajn, že to jde na počítači i na mobilech.
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    TEEPEK: Any tips welcome! Hraju s dcerkou na iPhone (ona na iPadu) a asi bych rád vyzkoušel M1 “verzi” :)
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    EZOP: Moc díky, už paříme :-)
    EZOP
    EZOP --- ---
    TEEPEK: Já hraju s dětmi Javu na M1 a chabá mi teda neprijde…. Ale jestli tvůj capart hraje na iPadu tak si nejsem jistej jestli je možný se spojit. Řekl bych že ne…
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    Ahoj všichni. Můžu se zeptat, zda tu někdo má zkušenost s instalací Minecraftu na Mac M1? Někde jsem četl, že jde přes Rosettu i Bedrock verze. Java vypadá chabě. Moc díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam