• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HOWKINGChodíme!
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    HOWKING: mluvíš o tom odhadu na mapy.cz?
    dal to za 9,5h - předpokládám, že čas čisté chůze bez přestávek...
    přes 50km si sám neumím moc představit:-)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    FOOTFAN: Hmm, slušný výkon. Když uvažuju že 20km dám za tři hodiny (ale jsem totálně vyřízený a rozhodně bych to tempo dál neudržel) tak tímhle tempem tvoji trasu za skoro 8 h a ty jsi to dal za méně než dvojnásobek. No nemám zkušenost, s tak dlouhou trasou, ale možná bych tvůj čas ani nedal, to si šel asi hodně rychle :D
    FOOTFAN
    FOOTFAN --- ---
    Čtyři řeky 2024 52 km
    Trasa 51,6 km • 15:08 h
    Mapy.cz
    https://mapy.cz/s/rezezurojo
    SITH
    SITH --- ---
    FOOTFAN: moc pěkné za jeden den :-) dal bys odkaz na trasu z mapy.cz?
    FOOTFAN
    FOOTFAN --- ---
    Včera pochod KČT Trilobit Barrandov Čtyři řeky - řeka Sázava.

1KA
    1KA --- ---
    Já teď byla ve Slovenským Ráji. Byl to ráj! První výlet asi 17km včetně feraty Kysel a se psem v batohu - vcelku mě to dostalo :D. Druhý den Dobšinská ledová jeskyně s 556 schody a výlet po okolí. Třetí den, stezka z Podlesoku po zelený na Kláštorisko a potom cestou po žebříkách okolo Hornádu mě stála telefon :D, ale bylo to fantastický, sedm hodin v lese a ve vzduchu. jak letěl dolů a můj pes a já jenom koukali, co se děje. Pes spí doteď, asi mě bude nesnášet.
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Poslední den v Tatrách..

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Tak zas jednou na Téryho chatu...

ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    Východní Lužické hory i přilehlé Žitavské hory jsou pro chození velmi příhodnou oblastí, kde se dá vymyslet mnoho tras za krásnými i historicky zajímavými místy.
    aktuálně na německé straně zuří kůrovcová kalamita. výsledkem je samozřejmě odlesnění, hejna much, ale i odhalení celých pískovcových údolí v celé jejich rozlehlosti a mohutnosti. ale je tam prostě tolik otravných much, že duše odmítá byť zastavit a vyfotit to .o)
    já šel údolím Bílého potoka, což je právě ten kůrovcový hotspot, a pak pokračoval do Krásného dolu. ten je tak krásný, že tam kdysi dovezli na čumendu i císaře Josefa II. proto se mu říká Císařský.

MAXI_SHIT
    MAXI_SHIT --- ---
    Dlouho sem se nehýbal, tak první vlaštovka cestou z práce :)

ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    Vrch Sedlo je nepřehlédnutelnou dominantou východního Českého středohoří. Vylézt na něj dá sice dost práce, zvlášt když to jako dnes klouže, ale nachází se na něm nádherná přírodní a geologická rezervace.

Dnes mě třeba zaujala tato skalka, kterou jsem si pro podobnost pracovně nazval Trosky.

GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    ATOMIKS: jj o tom žádná :) jen mě sere, že když si zapnu kolečkové brusle, tak mi to nedělá trasu a neměří kilometry :( ale jinak fajn. mám teda AW 3 generace a upe to stačí :)
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    GUMIDEK30: ach. no hezky to mají v applu udělaný .o/
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    ATOMIKS: Zapnutá chůze na apple watch - po ukončení lze dohledat v aplikaci Kondice
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    GUMIDEK30: co to je za aplikaci?
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Včera jsme šli do Úval do pivovaru Libertas.
    V pivovaru nás poslali pryč, že tam mají soukromou akci.
    Tak jsme se vlakem vrátili do Počernic a dali si další rundu v tamním pivovaru. Celkem fajn kopřivová dvanáctka i bezový ale, jídlo úplně nenadchlo, ale splnilo účel.

GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    Nedělní :)

THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    THAIGRR: už zítra!
    potkám se s někým v cíli?
    VENDULKA
    VENDULKA --- ---
    Krkonoše, 100 jarních kilometrů (s ubytováním v Peci p. S.)

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Trochu nabrat výškové metry..

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam