• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HOWKINGChodíme!
    Sportovní chůze (aneb běhání pro ty, co už se bojí o své klouby). Žádná pohodová turistika, ale velmi rychlá chůze na delší tratě. Třeba 21 km pod tři hodiny - můj osobní rekord. Nejde o techniku rychlochůze aka Jožka Pribiliněc, ale normální, leč velmi svižnou chůzi v přírodě.
    rozbalit záhlaví
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    Vyhled na Rip
    z jine strany:) Jedna lednova prochazka s pocatecnimi netradicnimi vyhledy, nez se to prehoupne do klasicky prirody:)

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Tak dnes už byli sice cesty prošláplé, ale aspoň svitilo slunce...

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    SSTTAANNAA: To šplhanie do kopca na konci ma dorazilo. Tak som si k tomu pribrala ešte ťažký nákup v potravinách a pár kníh a odmietla s tým čakať na bus. :D Bolavá kyčel síce ešte moc neprotestuje, ale teplota už stúpa. :)
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Sníh byl dnes fakt super...ale opravdu to člověka pěkně stahá:-)

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Mala to byť len krátka prechádzka, ale v tom nádhernom snehu to ináč nešlo. Som uťahaná ako kotě a pravdepodobne to pekne odskáčem, ale stálo to za to. :)

OKENA
    OKENA --- ---
    HELVETE: mam nastaveno na 10k
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Sobotní procházka za vrcholovou zelňačkou.
    Nakonec jsme byli rádi, že jsme rádi, a žádný další vrch v okolí jsme nedali. Cestou dolů po červené to bylo pěkně zledovatělé a párkrát jsme se projeli.

GEE
    GEE --- ---
    SHARKIE: taky si nechavam nastavovat dynamicky od Garmina - ale priznam se, ze cil vubec neresim - proste chodim jak muzu
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    SHARKIE: Nastavuje mi to appka Garmin automaticky a je to docela vopruz (po splnění cíle ti ho automaticky navyšuje, takže po pár dnech je cíl už nesmysl).

Ale zatím mně to nestálo za řešení, holt někdy nesplním.
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    SHARKIE: Já mám 12k.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Ak máte nastavený denný cieľ na hodinkách/náramku na kroky, máte ho napevno, alebo nejak dynamicky, alebo si ho priebežne meníte oboma smermi?

Skúšam teraz nastavovať reálny cieľ každý deň, pretože moc malý ma málo motivoval, ale väčší bol zas často kvôli zdraviu nereálny. A tak som pravidelne cez víkend radšej nevyliezla von ani na pol hodiny. Zatiaľ to takto zdá sa funguje, ale je to trošku otrava to furt meniť. Keď som mala zapnuté automatické upravovanie, tak mi to zas hodinky nezmyselne stále dvíhali vyššie a vyššie. Skončilo to úplným vyčerpaním a aj tak som tú radu nakoniec prerušila a automatiku vypla.
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    Prvního půl roku jsem používal spíš AW a staré Suunto jen na sport a pak koupil lepší Suunto a tedy v druhé půlce roku sport a výlety vždy Suunto a tak třetina denního nošení stále AW.

GEE
    GEE --- ---
    Koukám,že volnej týden před Vanocema,co jsem prochodil po okolí s kočárkem pro mě byl nakonec nejúspěšnější vůbec

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Letošek celkem ušel...

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    SITH: Vlastne lepšie, ako som čakala, aj keď menej, ako by som chcela.

SITH
    SITH --- ---
    Tak jaký jste měli chodící rok? Já nic moc :-(

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Dnes len krátka prechádzka po sídlisku, ale pobavili ma hodinky po nej. Ešte ďalších 248 rokov môžem získať Novoročný odznak. 😂

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Dnes menšie kolečko po hradnom vrchu. V daždi, vlnený klobúk aj vlnený kabát oboje slušne mokré zvonku, ale zvnútra teplo a sucho. A aj moje zimné kožené botičky ustáli to mokro na jedničku a ani nenavlhli.

Najviac ale potešilo, že konečne sú po poslednom marodení ok už aj priedušky a ja som bez problémov udýchala všetko stúpanie. Ešte minulý týždeň som po troche schodov musela vytiahnuť inhalátor. Môžem už zas pokračovať s caminom. :)

EFFKA
    EFFKA --- ---
    Sobotni okruzka z Loun pres Oblik a Ranou (nahoru na ni uz jsme ale nelezli, jen jsme obhlidli paraglidy a sli dal:)

SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    (ech, posledními paprsky slunce; znovu už to mazat nebudu, když jsem nedokázal opravit ten překlep, kvůli kterému jsem to původně smazal)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam