• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HOWKINGChodíme!
    Sportovní chůze (aneb běhání pro ty, co už se bojí o své klouby). Žádná pohodová turistika, ale velmi rychlá chůze na delší tratě. Třeba 21 km pod tři hodiny - můj osobní rekord. Nejde o techniku rychlochůze aka Jožka Pribiliněc, ale normální, leč velmi svižnou chůzi v přírodě.
    rozbalit záhlaví
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    Dnešní výlet měl všechno. Teplo, zimu, kroupy, déšť, sluníčko 😉

EFFKA
    EFFKA --- ---
    a rovnou si sem jeste prihodim dve z dubna.
    Jeden vystup na Cobbler ve Skotsku a pak skupinovy vylet na Snezku (to je trochu pomalejsi, precijen to byl teambuilding:)

EFFKA
    EFFKA --- ---
    ATOMIKS: jsem byla z patku na sobotu je o kousek dal. V patek z Lovo pres Velemin na Milesovku, prespavacka v nouzovne a v sobotu po rozbresku zpet pres Milesov.

ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    nějak není čas chodit. což se jako fakt pozná, blbých 15 km a zničilo mě to dost.

1KA
    1KA --- ---
    Ja ted zase chodím. Bolí me zada, tak jediný dostupny prostředek proti bolesti kromě kapacek a fyzioterapie je chůze s holemi. Vcera 7 hodin, dnes 6 hodin, tempo neměřím, proste chodím, kudy a kam chci. Jaru zdar!! Foto z Lužek. (Tolštejn za mnou).

HELVETE
    HELVETE --- ---
    Dost výškových na těch pár kilometrů...

KOBDA
    KOBDA --- ---
    Trochu sme se zdrželi na pláži.

THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    byly spuštěny registrace na Praha-Prčice... jdete někdo?
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    OKENA: Ja chodim, ale nic zaujimave zrovna. :) Tempo som sa tak dlho ucila spomalit na 5 km/h, ze uz mi nejde moc zrychlit ani cielene. :D
    OKENA
    OKENA --- ---
    Vy nechodite?
    Tempo porad stejny, dneska kratsi trasa.
    Ceka me ted 9dni chozeni na treku, tak se tesim na klasicke kazdodennosti: chuze, jidlo, kava, spanek a to porad dokola:)

OKENA
    OKENA --- ---
    Potřebuju zase trochu hec sama na sebe, tak si tu odložím, abych příště mohla překonávat sebe samu:)
    Dřív jsem hodně běhala, ale o koleno to už nedovolí.
    Ale chci začít víc chodit a svižná chůze mě baví.

Tak dnešní venčení za barákem.

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Prvý menší výlet po zime. Pomalší, s dôchodcami. :) Počasie nám vyšlo fakt super.

EFFKA
    EFFKA --- ---
    Vyhled na Rip
    z jine strany:) Jedna lednova prochazka s pocatecnimi netradicnimi vyhledy, nez se to prehoupne do klasicky prirody:)

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Tak dnes už byli sice cesty prošláplé, ale aspoň svitilo slunce...

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    SSTTAANNAA: To šplhanie do kopca na konci ma dorazilo. Tak som si k tomu pribrala ešte ťažký nákup v potravinách a pár kníh a odmietla s tým čakať na bus. :D Bolavá kyčel síce ešte moc neprotestuje, ale teplota už stúpa. :)
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Sníh byl dnes fakt super...ale opravdu to člověka pěkně stahá:-)

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Mala to byť len krátka prechádzka, ale v tom nádhernom snehu to ináč nešlo. Som uťahaná ako kotě a pravdepodobne to pekne odskáčem, ale stálo to za to. :)

OKENA
    OKENA --- ---
    HELVETE: mam nastaveno na 10k
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Sobotní procházka za vrcholovou zelňačkou.
    Nakonec jsme byli rádi, že jsme rádi, a žádný další vrch v okolí jsme nedali. Cestou dolů po červené to bylo pěkně zledovatělé a párkrát jsme se projeli.

GEE
    GEE --- ---
    SHARKIE: taky si nechavam nastavovat dynamicky od Garmina - ale priznam se, ze cil vubec neresim - proste chodim jak muzu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam