• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HOWKINGChodíme!
    Sportovní chůze (aneb běhání pro ty, co už se bojí o své klouby). Žádná pohodová turistika, ale velmi rychlá chůze na delší tratě. Třeba 21 km pod tři hodiny - můj osobní rekord. Nejde o techniku rychlochůze aka Jožka Pribiliněc, ale normální, leč velmi svižnou chůzi v přírodě.
    rozbalit záhlaví
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Zabloudila jsem a umřu. 😅

Trasa byla jasná. Už jsem ji i šla. Ale někam jsem se zamotala už na druhém kilometru a pak to šlo jen hůř a hůř. 😅

ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    JUASINHA: mam inov8 a topo.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    KURE: jj, sla bych taky kartackem a vodou tak do 40°C, klidne i trochu mydla.

vyprani by jim nemelo ublizit, kdyz se nerozpadnou ani po tydnu v desti ale zkouset... mohla bych na nejakejch starejch bez zdimani, ale ted mam roztahany troje v ruznych fazich ochozenosti, takze to hned tak nebude...

( navic poustet pracku na jedny boty)...
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    KURE: jakou vlozku kupujes? origo? ja nad tim premyslela kde ji sehnat
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    KURE: Skusim..
    KURE
    KURE --- ---
    SHARKIE: imho kartackem a vlažnou vodou z toho bahno dostaneš.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    KURE: Hm, ked ja myslim, ze by to mohlo ist dole a mohli by byt zas pekne. Mozno ich skusim aspon v ruke nejak.
    KURE
    KURE --- ---
    SHARKIE: přijde mi líto je prát v pračce. z venku na to kašlu, jsou to boty na výlety ne do divadla. a ze vnitř, po čase vyměnim vložku, jinak na to kašlu
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    KRISKA: Aha :D

Jako rada bych z nich dostala zbytky blata a dazdov, v ktorych som sa brodila. A tiez aby boli zas pekne tyrkysove. :)
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    SHARKIE: nijak... :D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Trosku dotaz mimo, ale vy co mate Altry a pod, jak ich cistite?

Obycajne tenisky som hadzala do pracky, ale tady si uplne nie som ista, ci je to dobry napad.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    tak koncem roku 2019 diskuze dalkove pochody zmizela, driv byla...

mely byste pripadne o takove vlakno zajem? nebo treba rozsirit toto?
    1KA
    1KA --- ---
    JUASINHA: Altra Olympus 5; inov8
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    SPIKE411: prectu si ho, diky. to co myslim bylo o chodeckych trasach, dalkove pochody, 50 a 100km pochody, ale tohle taky neznam:)
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    chodici:) nebylo na nyxu vlakno o dalkovych pochodexh, 100 a priprave a tak? vzpomenete si? ja ho nemuzu najit:( dekuju
    FOOTFAN
    FOOTFAN --- ---
    SITH: ty jo nejsem. Bylo tam dost lidí, kteří mě chůzí (ne během) úplně v pohodě dali. Včetně jedné holky. Ta musela jít tak 8 km/h.
    FOOTFAN
    FOOTFAN --- ---
    KURE: a to jsem ještě na 63 km čekal na přítelkyni, která šla 50 km trasu a pak jsme šli spolu. 60 km jsem měl za 10 hodin.
    KURE
    KURE --- ---
    FOOTFAN: Největší masakr je to tempo :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam