ALONSY: 5-6h porad neni "na vikend" :D pac to pul soboty jedes a v nedeli dopo uz musis byt zas nekde na zastavce a to my prijde prave na vikend uz moc daleko, ale do 3,5h jeste dobry:D
na leto bych si tam ale neco na 2 noci najit mohla, zkousim letos tak trochu spani sama :)
diky, ze sis vzpomela:) to me potesilo:) minulou "sobotu" sem sla 78km ze 100 vokolo brna za 24h a musim rict, ze mi udelalo radost, kolik sem usla:) na to ze puvodni plan byl aspon 50:D
na puchyre nej compeed nebo jiny gelovy naplasti, ideal jeste pred tim, nez se udela, kdyz citis uz to paleni a prelepit kdyztak spulkovkou, at se gel nevymacka do ponozek, blbe se to pere:D
a navic 35km v takovym terenu a kopcach je super:)
naplanovala sem si zrovna 35km z vsetina do valasskyho mezirici, akorat nejak nevim, zda to jde srihnout s 3,5 a 4h cestou za den:D
ale chci na tech trasach a spani taky zapracovat, abych nemusela jen kousek od brna (jen do brna to mam hodinu) na jednodennky nebo porad nekoho ukecavat.
v breznu sem sla asi 66km za 2 dny kolem placate mlade boleslavi a kamarad mel nejaky poznamky k te vzdalenosti, kamoska na velikonoce si prala skoro 3x 32 a treti den rano byla mega stastna, ze si jeji pes odrel packu a sli sme 8 na bus:Dze to dost precenila... a ja tajne doufam, ze jednou najdu nejakyho chodice nebo chodicku, kterym bude pripadat treba 28km a 1000 vyskovych jako super akoratni trasa :D
nicmene moje spolecnost zda se obecne taky neni pro ostatni kvuli PAS snadna, kdyz ty lidi zijou v normalnim svete a moje specifika jim vadi a pokud nekomu nevadi, tak 25km a 500 vyskovych je pro ne "to si fakt maknu" :D
letos na vyletech zatim 850km a 17 noci venku. natezko tak 600km z toho.
letos si fakt uzivam, ze me netrapi zadny pohybovy omezeni az na maly napadeni psem v dubnu, ale to mi na fyzio asi dobre napravil do spravne kloubni pozice:D takze musim zaklepat, ale mam letos v planu zkusit v rijnu i sama sumavu na par noci.