• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HOWKINGChodíme!
    Sportovní chůze (aneb běhání pro ty, co už se bojí o své klouby). Žádná pohodová turistika, ale velmi rychlá chůze na delší tratě. Třeba 21 km pod tři hodiny - můj osobní rekord. Nejde o techniku rychlochůze aka Jožka Pribiliněc, ale normální, leč velmi svižnou chůzi v přírodě.
    rozbalit záhlaví
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Z Vrátnej podél lanovky k horní stanici, Veľký Kriváň a pak po hřebeni Chleb, Hromový, Poludňový Grúň, dlouhý sestup o víc jak 600 metrů, chata na Grúni (halušky nám bodly oběma) a pak už příjemný sestup zpátky do Vrátnej.
    Tempo takové šouravé, nešli jsme úplně nalehko, ale třeba ten velký dalekohled i lehká celta, které jsme málem nechali v základně, se nakonec hodily velice. Chvíli jsme seděli na jednom vrcholku a pozorovali páreček krkavců i nějaké dravce, kteří tam lítali.
    Spálil jsem se jen trošičku (měl jsem lněné kalhoty a košili).
    Jen jeden v trávě odpočívající znavený ujo v tílku celý spálený jak rajče komentoval: „Jáj, v sandálkoch, ty kokso“, když jsem scházel kopec nad chatou na Grúni. (Ponožky ani igelitku ze supermarketu jsem však neměl.)

HELVETE
    HELVETE --- ---
    FOOTFAN: Hezký, já měl čas jen dopo, takže jen poloviční trasa.

FOOTFAN
    FOOTFAN --- ---
    Tak jsem skoro ani nezmoknul.

FOOTFAN
    FOOTFAN --- ---
    Za čtrnáct dní, bude zas pochod v Posázaví. Já se chystám ta padesát.

SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Rozcvička v sobotu (tam nemám teda započítané ty kilometry z centra Tábora) a… delší rozcvička v neděli.
    To koupání po cestě aj. trochu zdržovalo. :)

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Je to márne, najšťastnejšia som, keď nechám nohy, nech ma niekam vezmú. Vždy trafia ten správny smer a s hudbou ušiach si to proste mega užívam. Sa mi nechcelo na vlak, tak som zabočila do neznámej uličky a bola z toho hodinová pohodová prechádzka. 🙂

ALONSY
    ALONSY --- ---
    Čantorye plná lidí.
    Extra náročná trasa a minimum výhledů.
    A ani jsem nedošla domu. Radši jsem čekala na bus a vlak než dojít posledních 7 km. Ale začínalo mi být blbě a byl by to beton a sluníčko... Takže co z toho.

ADAMBERNAU
    ADAMBERNAU --- ---
    EFFKA: Byl jsem pred casem 2 tydny v Divonne-les-Bains. Ty prochazky vinicemi se mi take velmi libily - treba z Begnins do Bougy-Villars (to uz je Nyonem). Jinak nad Gexem uz je Jura a lze vystoupat treba na Colomby de Gex.

EFFKA
    EFFKA --- ---
    Jelikoz jsem nesla sama, tak jsem si nemohla drzet 7km/h, ale i tak jsme se s kamoskou pekne prosly skrz vesnicky, vinice, lesoparky a bohuzel i par asfaltek. Velka cast cesty byla
    na slunicku, ktery palilo slusne, ale prochazka to byla skvela.

ALONSY
    ALONSY --- ---
    Rekord jsem pokořila skoro o 10k kroků.
    Nechci vidět zítřek.

Potkala jsem poprvé Stezkaře! Dokonce takového co jde v kuse.
    Já dnes naprosto umírám, nedovedu si představit zítra vstát a jít to samé. Ale je to sen. :)

ALONSY
    ALONSY --- ---
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Zabloudila jsem a umřu. 😅

Trasa byla jasná. Už jsem ji i šla. Ale někam jsem se zamotala už na druhém kilometru a pak to šlo jen hůř a hůř. 😅

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Dnes hodne pomala prechadzka s rodinou na mensi kopecek a rozhladnu. :)

FOOTFAN
    FOOTFAN --- ---
    Tak dneska Praha - Prčice. Nejhorší byla fronta na start ráno v Praze na Hájích.

FOOTFAN
    FOOTFAN --- ---
    Dneska Karlštejnská tlapička. Dlouho jsem se rozhodoval, jestli nedám kratší trasu, ale nakonec jsem si na startu řekl, že ne. Ale po minulém víkendu jsem šel na pohodu a nikam se nehnal.

Mapy.cz
    https://mapy.cz/s/hututezovu

FOOTFAN
    FOOTFAN --- ---
    V sobotu Military Death March na Šumavě (pod Šumavou). Docela náročný, start v pátek ve 22:00, v nepřestávajícím dešti. Trasu jsem si dal Vimperk - Husinec - Volary - vrch Boubína - Kubova Huť - Vimperk. Povinné check pointy byly Husinec a Vimperk. Pršet přestalo v sobotu v půl šesté ráno. Takže krásná noc plná deště. Zhruba na třicátém kilometru mi přestala fungovat navigace v hodinkách, za Boubínem se mi vybil mobil. Tak jsem do Vimperka přišel po nějaké stezce skřítků z úplně blbý strany. Ale stálo to za to!

Mapy.cz
    https://mapy.cz/s/gapuganure

ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    Chodí se v těchto dnech nádherně. Prostupný terén dovoluje jít, kam si člověk zamane. Je hezky, přitom chladno, jaro, vlhko, bez dotěrnýho hmyzu...

FOOTFAN
    FOOTFAN --- ---
    V sobotu jsem si dal pochod Středočeská šedesátka, letos z Unhoště do Unhoště.

Mapy.cz
    https://mapy.cz/s/kabuzezake

Teď mě čeká, poslední dubnový víkend, Military Death March v pošumaví.

HOWKING
    HOWKING --- ---

Rok a půl jsem nechodil. Nejdřív vyhřeznutá ploténka, pak operace psa. Konečně jsme se odhodlali. Nejdřív Iga lítala jako zamlada. Ale pak došly síly. Po třech a půl km jsem to raději otočil. Pak už mě přestala i dobíhat a zpomalovala a 100m před cílem už si lehala, že dál nejde. No ještě že jsem to otočil včas, protože bych asi pár km nesl 20 kg psa v rukách. Ona ten rok a půl ležela na posteli a jediný výkon byl kdy 10 m na dvoře honila kočky, já aspoň chodil po světě. No příště už se snad půjde líp.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam