• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HOWKINGChodíme!
    Sportovní chůze (aneb běhání pro ty, co už se bojí o své klouby). Žádná pohodová turistika, ale velmi rychlá chůze na delší tratě. Třeba 21 km pod tři hodiny - můj osobní rekord. Nejde o techniku rychlochůze aka Jožka Pribiliněc, ale normální, leč velmi svižnou chůzi v přírodě.
    rozbalit záhlaví
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Šel jsem do sauny. Je vidět, že ten první kopec (Žďár) mě pěkně vyšťavil. Letos jsem toho holt moc nenachodil.

FOOTFAN
    FOOTFAN --- ---
    Můj poslední dlouhý pochod letošní sezóny, Křízem krážem po kopečkách - Kopanina, KČT Trilobit Barranfov. Letos jsem ušel 8 pochodů nad 50 km, z toho jeden 60 km a jeden 75. Zároveň jsem letis ušel i svůj první pochod 50 km a více.

Mapy.cz
    https://mapy.cz/s/bovokutafu

FOOTFAN
    FOOTFAN --- ---
    V sobotu 30. 11 . bude další 50 km pochod, kdyby si to někdo chtěl zkusit. A jsou i kratší trasy.

FOOTFAN
    FOOTFAN --- ---
    Dnešní pochod přes Český kras, z Berouna do Slivence.
    Mapy.cz
    https://mapy.cz/s/luzeguvome

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Já se byl dneska projít jen tak kolem vody, ale ono to nakonec bylo dost nahoru a dolu a dost šutrů a kořenů...jsem hroznej citlivka na chodidla:-)
    Palackého a Riegerova stezka...

1KA
    1KA --- ---
    Mallorca gr 221. 5 dní. Pollenca-Sant Elm. 123km, 5000 výškových. Spaní venku. Dnešní poslední etapa 29km. Umiram v Palma de Mallorca.

ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    Šel jsem domů. A vzal to trochu oklikou.

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Počasí trochu horší, ale vejšlap super...

FOOTFAN
    FOOTFAN --- ---
    Dneska rovinatý 30 km pochod kolem Peček u Kolína. Poslední trénink před příští sobotou, kdy mě čeká 78 km.

ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Taky jsem na dovolene. Dala jsem si takovou cool klasiku. 3 dny jsem sla z Lisabonu do Santarem, pak jsem dojela vlakem do Porta, odkud jsem sla Litoral Camino, ve Spanelsku jsem pak presla jeste na Espiritual. Krome dvou dni, kdy jsem se trochu nepromyslene pustila do kopcu, jsem sla po ofiko trasach. Celkem neco pres 400km. Bez puchyru a znicenych nohou, fyzicky vycerpana s ruzne se stridajicimi bolistkami. Nekdy po silnici, nekdy sotolinou, pul dne po pisecnych dunach (peklo!), kopce nahoru i dolu, lesy, dest, zima, vitr i brutalni horko. Pozarum jsem utekla. Nekdy sama, nekdy s lidmi, co jsem potkala. Zazitek. Zitra jeste pokracuju do Muxia, pak se (snad) vratim do Porta a poletim k nam, domu, do Prahy, do Podoli, do lekarny… doprdele to je mi smutno!

MAXI_SHIT
    MAXI_SHIT --- ---
    Jsemna dovolené, ale na koupání to moc není…
    Aspoň, že ty kopečky tu jsou :)

https://strava.app.link/FODrCULKSMb

FOOTFAN
    FOOTFAN --- ---
    Včera pochod KČT Trilobit Barrandov Čtyři řeky - řeka Sázava.

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Poslední den v Tatrách..

SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Tak zas jednou na Téryho chatu...

ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    Východní Lužické hory i přilehlé Žitavské hory jsou pro chození velmi příhodnou oblastí, kde se dá vymyslet mnoho tras za krásnými i historicky zajímavými místy.
    aktuálně na německé straně zuří kůrovcová kalamita. výsledkem je samozřejmě odlesnění, hejna much, ale i odhalení celých pískovcových údolí v celé jejich rozlehlosti a mohutnosti. ale je tam prostě tolik otravných much, že duše odmítá byť zastavit a vyfotit to .o)
    já šel údolím Bílého potoka, což je právě ten kůrovcový hotspot, a pak pokračoval do Krásného dolu. ten je tak krásný, že tam kdysi dovezli na čumendu i císaře Josefa II. proto se mu říká Císařský.

MAXI_SHIT
    MAXI_SHIT --- ---
    Dlouho sem se nehýbal, tak první vlaštovka cestou z práce :)

ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    Vrch Sedlo je nepřehlédnutelnou dominantou východního Českého středohoří. Vylézt na něj dá sice dost práce, zvlášt když to jako dnes klouže, ale nachází se na něm nádherná přírodní a geologická rezervace.

Dnes mě třeba zaujala tato skalka, kterou jsem si pro podobnost pracovně nazval Trosky.

SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Včera jsme šli do Úval do pivovaru Libertas.
    V pivovaru nás poslali pryč, že tam mají soukromou akci.
    Tak jsme se vlakem vrátili do Počernic a dali si další rundu v tamním pivovaru. Celkem fajn kopřivová dvanáctka i bezový ale, jídlo úplně nenadchlo, ale splnilo účel.

GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    Nedělní :)

VENDULKA
    VENDULKA --- ---
    Krkonoše, 100 jarních kilometrů (s ubytováním v Peci p. S.)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam