• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HOWKINGChodíme!
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    Bohužel jsem si to dneska omylem rozdělil na 2 aktivity 🙈

FOOTFAN
    FOOTFAN --- ---
    Jo a kdyby se někdo cejtil, tak sháním parťáka/čku na tuhle akci. Léta se chci přihlásit a zatím to vždycky zkolabovalo na nutnosti být dvojice.

Memoriál československých parašutistů – Memoriál parašutistů
    https://www.memorialparasutistu.cz/
    FOOTFAN
    FOOTFAN --- ---
    SITH: To naštěstí ne, tam bych nešel. V Srbsku se zatočilo na Kubrychtovu boudu, potom Karlštejn, kolem hradu a pak po žluté na Třebaň.

Mapy.com
    https://mapy.com/s/molepanufu
    SITH
    SITH --- ---
    FOOTFAN: kudy jsi šel mezi Srbskem a Hlasnou Třebaní? po té silnici? tam je to velmi nepříjemné. A z Nižboru do Berouna po levém nebo pravém břehu? na levém je tam prý část kde je les a skála a často je to tam na mapy.cz hlášené jako neprůchozí.
    FOOTFAN
    FOOTFAN --- ---
    Tak abych nezapomněl na info z posledního pochodu. V sobotu, pochod KČT Čtyři řeky, řeka Berounka. 51 km, z Roztok u Křivoklátu do Řevnic. Mezi Nižborem a Srbskem se šlo po cyklostezce, podél řeky a to mi přišlo dost otravné. A nešlo se mi vůbec dobře.

ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    Českého středohoří se vlastně bojím jak čert kříže a včera jsem si opět ověřil proč. je to neustále nahoru/dolů masakr dobrý na trénování do hor, který rozdejchávám ještě teď.

pohled od Varhoště přes Hradiště na Říp.

čísla na obrázku níže nejsou správná, na Hradišti i Varhošti se zbláznilo měření, takže to není 2000 na/sestoupaných metrů, ale (pokud odečtu to) jen 1250.
    závěrečná Průčelská rokle pak má celkem rovnoměrných 15% po celý 3 km.

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    SPIKE411: S tymi pauzami mam tiez problem. Bud ich zabudam zacat, alebo ukoncit. :)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Šli jsme ve čtvrtek, vedro bylo vražedné, naštěstí naprostá většina cesty byla lesem. Stoupání dohromady asi 730 metrů, 500 metrů hned na začátku na Strážov, pak už pohoda.
    Pramínek v půlce cesty přišel velmi vhod.
    (Zas jsem na kousek zapomněl po přestávce odpauzovat.)

SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    SHARKIE: To je věc cti. :)

Jo a cestou hore z Vrátnej si partnerka v šortkách sedla do trávy a nahoře jsme jí vyndavali čtyři klíšťata. (Naštěstí jsem měl lékárničku s pinzetou a dezinfekcí, tu jsem taky zvažoval, že nechám doma.)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    SPIKE411: Jako hezke, ale tie sandale :D
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Z Vrátnej podél lanovky k horní stanici, Veľký Kriváň a pak po hřebeni Chleb, Hromový, Poludňový Grúň, dlouhý sestup o víc jak 600 metrů, chata na Grúni (halušky nám bodly oběma) a pak už příjemný sestup zpátky do Vrátnej.
    Tempo takové šouravé, nešli jsme úplně nalehko, ale třeba ten velký dalekohled i lehká celta, které jsme málem nechali v základně, se nakonec hodily velice. Chvíli jsme seděli na jednom vrcholku a pozorovali páreček krkavců i nějaké dravce, kteří tam lítali.
    Spálil jsem se jen trošičku (měl jsem lněné kalhoty a košili).
    Jen jeden v trávě odpočívající znavený ujo v tílku celý spálený jak rajče komentoval: „Jáj, v sandálkoch, ty kokso“, když jsem scházel kopec nad chatou na Grúni. (Ponožky ani igelitku ze supermarketu jsem však neměl.)

HELVETE
    HELVETE --- ---
    FOOTFAN: Hezký, já měl čas jen dopo, takže jen poloviční trasa.

FOOTFAN
    FOOTFAN --- ---
    SITH: Je to tak. Vyhlídka Třeštibok.
    SITH
    SITH --- ---
    FOOTFAN: to vypadá na Sázavu?
    FOOTFAN
    FOOTFAN --- ---
    Tak jsem skoro ani nezmoknul.

FOOTFAN
    FOOTFAN --- ---
    Za čtrnáct dní, bude zas pochod v Posázaví. Já se chystám ta padesát.

SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Rozcvička v sobotu (tam nemám teda započítané ty kilometry z centra Tábora) a… delší rozcvička v neděli.
    To koupání po cestě aj. trochu zdržovalo. :)

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Je to márne, najšťastnejšia som, keď nechám nohy, nech ma niekam vezmú. Vždy trafia ten správny smer a s hudbou ušiach si to proste mega užívam. Sa mi nechcelo na vlak, tak som zabočila do neznámej uličky a bola z toho hodinová pohodová prechádzka. 🙂

ALONSY
    ALONSY --- ---
    KRISKA: málo výhledů. 🥲

No. Trochu dneska nadává teda. 😅 Ale dá se. :)
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    ALONSY: podprumer v hezkosti? noha uz dobry zrejme:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam