• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIISCOCBD / CBG / CBN oleje. Zkúsenosti a liečba konkrétnych diagnóz.
    QWIFF
    QWIFF --- ---
    STILL_PRIMITIVE: Melatonin poslouží stejně a levnějc.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    Mě by zajímala kombinace antidepresiv SSRI a CBD oleje orálně. Zkušenosti z praxe nebo i odborné názory.
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    Ja sem resil spatnej spanek, malo kvalitni a hlubokej… maly deti, na stridacku nocni nalejvani mlik a prebalovani 3x za noc co 2hodiny… i kdyz sem se stridal s manzelkou totalne mi to rozhodilo spani a uz sem se nevyspal ani ve vedlejsim pokoji… caje na spani atd nepomahali. Zjistil jsem ze kamos vede vyzkum a exkrakci v canacare, doporucil mi tablety s CBD s asi 50% extraktem?? a kdyz snim jednu hodinu pred spanim tak se vyspim, kdyz si dam dve tak vytuhnu driv a spin uplne tvrde a kdyz tri tak to uplne vypne. Jim to obcas … docela dobry. Driv sem dost hulil, ted uz vubec a todle mi prislo fajn. Chci zkusit jedte CBG extrakty na stimulaci pres den…
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    MIISCO: CBN je taková ta stará přesušená tráva, která zhuluje málo a špatně.
    MIISCO
    MIISCO --- ---
    EZDY: doplnil by som ešte napríklad moju skúsenosť, objavil som to náhodou, keď som dával CBG večer, pár hodín pred spaním, mal som krajšie sny. Už som to čítal aj na nejakej stránke, neviem, čím to je spôsobené.
    Celkovo ohľadom kanabinoidov sa toho vie ešte stále málo, veľa pokusov sa robí na myšiach a nie na ľuďoch, čo viem. Ale myslím, že sa v blízkej budúcnosti dozvieme zaujímavé veci, čo s čím a na čo.
    Napríklad čo viem, kanabinoid CBN, ktorý sa tvorí z THC, degradáciou kyslíka, má vraj najsedatívnejšie účinky, ale na sebe som to ešte netestoval, ale okolie testuje :) a čakám na recenzie.
    MIISCO
    MIISCO --- ---
    SHEALA: tak nejaký CBD krém asi...ja som to ešte neskúšal, ale vraj si to ľudia chvália. Sú aj CBG maste, ale tie sú skôr na kožné problémy, lupénka a pod.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    Potrebuju především něco, co bude působit lokálně, v masti, na bolest.
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    EZDY:
    Ještě jsem nezkoušel, takže info z webu https://www.litcbd.cz/

Sotva jste si zvykli na pojem CBD, už na vás chrlíme opět nový výraz. CBG - vypadá to jako hra s písmeny, ale rozdíl je zásadní!

Detailní popis produktu
    Jak už víte, tak CBD má mnoho blahodárných účinků na náš organismus. Jeden z účinků je ale také ten, že má uklidňující efekt a tudíž nás může trochu tlumit. Hodí se tedy spíše na večerní užívání, kdy můžeme dopřát svému tělu i mysli odpočinek. CBG bylo naopak vytvořené pro užívání přes den, kdy nás nabudí a zvýší naši produktivitu. Stále má ale mnoho pozitivních účinků stejně jako CBD. Pomáhá nám zvládat každodenní stresové situace, ať už se jedná například o pracovní vytížení, či zrovna nemáte dobrý den. Protože jak víte, největší úzkosti a stresy přicházejí většinou přes den, je dobré mít CBG po ruce a budete v klidu, ať už si na vás den nachystal jakékoliv nástrahy.

Účinky CBG
    Reguluje mnoho našich fyziologických funkcí, tudíž pomáhá udržovat stav vnitřní rovnováhy. CBG navazuje na receptory CB1 a CB2. O co se jedná? Endokanabinoidní systém je kompletní soubor receptorů. A právě CBG ovlivňuje pozitivně tento endokanabinoidní systém v našem těle.

Pojďme si říci, o jaké receptory se konkrétně jedná, a co mají za funkci.

CB1 receptory ovlivňují primárně nervový systém a CB2 receptory jsou kdekoliv v těle, primárně v buňkách imunitního systému.
    EZDY
    EZDY --- ---
    Ahoj! tak první dotaz: k čemu je dobrý CBG?
    TORI
    TORI --- ---
    Vítejte a ať se vám tu líbí.

Můžete pozvat své přátele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam