• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIISCOCBD / CBG / CBN oleje. Zkúsenosti a liečba konkrétnych diagnóz.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    Bral jste nekdo CBD s wellbutrinom(elontril nebo bupropion). Dala jsem si rano 2 kvapky 25% cbd a pred chvili dalsi 2 kapky a ted nahodne ctu na netu, ze se to spolu nesmi a bojim se, ze se mi neco stane.
    COCOTEKK
    COCOTEKK --- ---
    Tak ono dost záleží od koho se nakupuje. Každopádně my neprodáváme HHC květy. Máme liquidy které obsahují 98% HHC. Pro velkou zábavu vám potom stačí 3-4 potáhnutí. A zhulit se 100x za necelých 1000 kč mi příjde velmi fér :D
    SNUPAK
    SNUPAK --- ---
    COCOTEKK: To HHC jsem si nedávno koupil a nic to nedělá:) palice výrazně nižší kvality než jsem zvyklej u CBD, chuť nic moc. Navíc jestli to dobře chápu, palice je v HHC jen namáčena. Ještě zkusím fakt veliký brko do ideální střízlivosti, aleprvni dojem už to propáslo.
    COCOTEKK
    COCOTEKK --- ---
    Ahoj přátelé, jak to tady tak pročítám, tak zjišťuji, že zkušenosti s CBD jsou spíš pozitivní, než špatné. Narozdíl od jiných debat nebo serverů.
    Já doufám, že to nikoho neurazí, pokud ano, stačí říct. Ale rád bych si tady trošku přihřál polívečku.
    Mám obchod v centru Brna a e-shop. Před měsícem jsem začal, takže chápejte, že to zkouším :D.
    Máme vzorky s 1 % THC, máme i psychoaktivní HHC (moc velká zábava...účinkuje stejně jako klasická THC tráva). Pak klasicky výrobky z cbd..kapičky mastičky atd..
    No a abych nebyl zlej, tak nabízím 10% slevu :))....ať mi na ten obchod taky někdo chodí :D

WWW.DEALER-SHOP.CZ
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Ja ted daval jedno “nepovedene” cbd od kamarada a to grilovani bylo jako uplne neco jineho :))) … jestli se uz tohle normalne legalne prodava v kramu u cesty tak to jsem stastny ze jsem se toho dozil :) uplne ten pocit ze vlastne poprve za svuj 42 lety zivot hulim neco legalne a jsem z toho zhuleny :) samosebou neni to skuň ale je to super :)
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Fakt si poslední dobou užívám tu blahodárnost účinků, hlavně v PMS :) Člověk je fakt jak po brku, ale naprosto normální. Myslím si, že by mi měli moji blízcí tohle kupovat jako dárky prostě ve svém vlastním zájmu:)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    po cbd#1 jsem rano zhulenej, ale vecer ne
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    Ja jsem po 2 kapkách CBD STAR night taky ráno ještě malátná. Ale užívám nárazově.

Spolehlivěji mě uspává Zodac na alergii (vtip, ale jen trochu).
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    MOODYCAT: Hele, já do sebe leju 20% CBD olej, takže něco jako pro ženy....haha.
    Taky jsem si to dlouho kapala na spaní, ale nemám pocit, že by mi to nějak výrazně pomohlo. Mnohem lepší je nakapat si to v bdělém stavu, když ti ten účinek pomůže zvládnout nejednu vyhrocenou situaci, v mém případě aplikuju obvykle v podvečer, kdy mám všeho dost, vařím a dítě vysírá.

Na spaní jsem si koupila bylinný přípravek Hypnox, kterej mi přijde, že účinkuje líp, ale taky dost dlouho...i po osmihodinovém spánku (na etapy, taky spím šíleně,), se probudím taková malátná, že bych si nejradši lehla na druhý bok a spala dál, ale člověk se z toho oklepe, není tak zdebilněnej jak po lécích
    SADSOUL
    SADSOUL --- ---
    OUKE: a není to to cbd lacenuty HHC?
    VETE
    VETE --- ---
    OUKE: Co to bylo za model a odkud to bylo.?
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    MOODYCAT: jo a jeste nekde ted pisou, ze na spani by mohlo byt i to CBG
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CMLKA: no koukám že ta CBD star jo, já si kupuju ten medihemp, ale kapsle má jen 2,5 a 5 %, oleje mě nějak prudí.
    RESOLUT
    RESOLUT --- ---
    CMLKA: Např. Konopný táta má fullspectrum : https://konopak.cz/kategorie-produktu/cbdcbgoleje/
    Ale je jich tu více, Zelená země atd..
    Btw. pro NYXáky nabízím dlouhodobě 7% slevu na CBD/CBG oleje. Stačí mi napsat zprávu..
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ZUZKAOU: Ja medituju a delam vsechno mozne, ale chtela jsem neco jineho, nez benzaky na spani :).
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    mam nejakej cbd model z lonska, pokud si chcete udelat fullspectrum extrakt.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SM3: drogovy testy cili jen na thc a jeho metabolit thcooh. cbd neni na seznamu navyk latek, neni duvod ho hledat.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ZUZKAOU: takze to je třeba která značka?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MOODYCAT: začni s 5 % a chtěj extrakt z celý kytky. Ne jen krystalické CBD, ty další věci co v tý kytce jsou se vzájemně potencují a ideálně extraci CO2.

Vydrž měsíc pravidelného užívání, když to nezabere, tak zkus tedy zdvojnásobit dávku.

Více než vřele k tomu doporučuju přidat třeba jacobsnovu progresivní relaxaci, ta se docela daří i když člověka relaxační techniky prudí - tím jak se soustředí na zatínání a uvolňování jednotlivých svalovýc skupin, tak to je celkem přijatelné

hlas téhle ženské mi přijde celkem přijatelný

Jacobsonova progresivní svalová relaxace.mp3 | Ulož.to
    https://uloz.to/file/QT9Z9Kt9eAPI/jacobsonova-progresivni-svalova-relaxace-mp3

tady příjemný mužský hluboký hlas, ale new age zvuky v pozadí

01 - Jacobsonova progresivní svalová relaxace .mp3 | Ulož.to
    https://uloz.to/file/fpeFTKYj1eRT/01-jacobsonova-progresivni-svalova-relaxace-mp3
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    MOODYCAT: sestro, nevim. Ja zacala s 10% a nemam pocit, ze by to nejak extra fungovalo, ale taky jsem za mlada docela hulila, tak nevim no...klidne bych sla na 10%, uz jen fakt z duvodu te vahy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam