• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MIISCOCBD / CBG / CBN oleje. Zkúsenosti a liečba konkrétnych diagnóz.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    MOODYCAT: Asi teda kazdymu vyhovuje neco jinyho. Vcera jsem to zase googlila, vsude vychazi jako nejlepsi CBD Star, ale je otazka, jak objektivni (spis ne) to hodnoceni je. Ten Konopny tata bude asi lepsi pomer cena vykon. Plus je jeste par dalsich, co jsou osvedceni. Jinak na to spani by melo fungovat asi vse
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ENGUMAZ: Precetla jsem si a moudra z toho nejsem.
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    MOODYCAT: Staci si procist par postu nize
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MOODYCAT: Jo a chci olej/kapky, nic kourit nebudu :D
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Shanim CBD, ale nevyznam se v tom.
    Hlavnim smyslem je mit to na spani, diky stresu v praci mam problem spat (vubec usnout a nebudit se kazdou hodinu).
    Poradite, prosim?
    SM3
    SM3 --- ---
    Máte někdo zkušenosti s drogovými testy za volantem? Užíváte někdo pravidelně CBD a prošli jste drogovými testy?
    Přemýšlím jestli ty test jsou schopny oddělit detekci THC od ostatních canabiodů?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    dlouhdoobě užívám medihemp
    CBD Complet 5% olej v kapslích 750mg 60ksCO2 extrakce MEDIHEMP
    https://www.cbdshop.cz/cbd-complet-5-olej-v-kapslich-60ks-co2-extrakce-medihemp

svádím na něj že jsem zvládal projít celkem bez ztráty kytičky první rok covidu kdy jsem k tomu ještě pečovala o umírající mámu.

Cílení psychická stabilita a porucha pozornosti, tam to není 100% - v okamžiku kdy jsem přetažená a nebo k tomu ještě je pylová sezona, tak je lepší piracetam.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    CMLKA: ja jsem cca pred rokem a pul zacal s 15% full spectrum od I am CBD a u toho jsem zustal, vyhovuje mi. Mivaji ho treba na pilulce, casto mivaj akce (ted stoji treba zrovna 589), navic jsem si ho platil benefitama :) po zacatku uzivani mi vyrazne zlepsil kvalitu spanku, utlumil moje tendence k nespavostem a v lednu, v minuly praci tradicne nejsilenejsim mesici v roce, jsem byl jak vymenenej, mnohem lip jsem zpracovaval vsechen tlak a stres. I jsem na to tehdy dost lidi privedl. Pak jsem sam po par mesicich od pravidelnyho uzivani celkem upustil a ted se k nemu zas vracim.

Jinak teda zbytkovy thc je pro me spis nocni mura, to se bojim, ze nekde nalizu pri silnicni kontrole a budu resit nesmysly s policajtama pak. Coz se teda obcas bojim i u cbd, co zbytkovy thc neuvadi.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    FRONEMA: netusim, ale asi to otestuju...
    Mam ted CBD star 10% a teda mam pocit, ze to nic nedela, kazdopadne tata doporucuje zacit s 5% tak nevim, co myslite?
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    CMLKA: pise ze 0.1% myslis ze se to jakkoli pozna?
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    Jo a konopny tata ma ted sarzi se zbytkovym THC, to by taky mohlo bejt zajimavy
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    A mate nekdo zkusenosti s necim na mentalni vykon? Podporu kreativity?
    RESOLUT
    RESOLUT --- ---
    Jo ještě vlastě zkušenost s mnohými opěvovaným TriComplexem od Fair CBD.. U mě prostě nic, nefunguje, ale u kamarádky, která měla problém dlouhodobě s řídnutím vlasů výrazně pomohl..
    RESOLUT
    RESOLUT --- ---
    ALBERT_KANOJ: Osobní zkušenost je s Zelenazeme a s Konopný táta ( https://konopak.cz/kategorie-produktu/cbdcbgoleje/) a i s Cannacare. Asi nejlépe mi funguje Konopný táta (zánětlivost, zklidnění), na kterého umím i slevu, protože ho prodávám. Ale jak jsem u přátel vysledoval, každému opravdu zafunguje jiná značka, jiná koncentrace, jiné dávkování a taky podle toho co s tím chceš řešit za problém. Jo taky jsem zkoušel CBDios, ten je super, jen na mě příliš malá koncentrace..
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    ALBERT_KANOJ: Zalezi co schanis? Olej? Tablety? Na koureni?? Ja beru tablety od Cannacare, je to cesky a kamos tam dela v laborce primo extrakci, tak tomu duveruju nejvic.
    ANDYNESTA
    ANDYNESTA --- ---
    ALBERT_KANOJ: Ahoj. Ja kupuju pravidelne https://happease.me/
    ALBERT_KANOJ
    ALBERT_KANOJ --- ---
    Ahoj všem, chtěl jsem se zeptat na nějakýž doporučení na koupi dobrýho CBD? Klidně si připlatím, nejde mi o to ušetřit, spíš o kvalitu. Mám pocit že je toho teď všude spousta, a nevím moc podle jakýho klíče vybrat... Díky za případné tipy :)
    VETE
    VETE --- ---
    LOJZEE: Stimhle konkrétnim produktem vulbec, ale CBD svět je projekt, kterýmu de v první řadě o profit a pak až o kvalitu produktu…

Nehledě k tomu, že to při týhle koncentraci bude trpký strašně a sroluje ti to nehty na nohou… já jsem osobně zastánce větších dávek menších koncentrací u cbd olejů… ta horní hranice únosnosti u kvalitních celospektrálnich olejů je někde mezi 20-25%

Jo a maj tam THV, což je jiná zkratka pro THCV aka Tetrahydrocannabivarin, tedy kanabinoid, kterej se dá sice derivovat z CBD odrůd, ale je stejně jako THCA, THC, delta9 a delta8 thc zakázanej… já sice nejsem rozhodně zastánce práskání na konkurenci ve scéně, ale jestli to tady čte někdo z Čoiky nebo SZPI, tak si klidně může Rusáky z CBDsvěta proklepnout, jestli náhodu nedělaj ňáký svoločárny za hranicí zákona ;)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    Fenixové slzy CBD - 55 až 65%, + 10% THV. 5ml - CBDsvet.cz
    https://cbdsvet.cz/produkt/fenixove-slzy-cbd-55-az-65-10-thv-5ml/

nema nekdo zkusenost s temito?
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    GEE: Diky, v mezidobi sem porodila CBD star
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam