• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ECLECTICAFace Yoga
    Zkušenosti s obličejovou jógou, tipy na cviky, videa...
    rozbalit záhlaví
    LFE
    LFE --- ---
    KOTENCE: Přesně jak píšeš, věkem mizí tuk v obličeji a ochabuje spíš kůže tím, jak ubývá kolagen. Svaly se mimikou udržují plus minus stejné, což ale neznamená, že bychom je nechtěly víc naboostovat, když zbytek obličeje stéká dolů :) Říkám si, že když mi teď zmizely ty baculaté tváře, konečně mají svaly možnost být vidět!
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    KOTENCE: Právě to, že mnohem menší svaly mnohem rychleji přetrénuješ a u svalů v obličeji je to něco, co nechceš.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    MEI: jasně, ale nerozumím, v čem by měl být rozdíl ve cvičení. Ochabujou a mizej na zadku stejně jako na obličeji, tak snad se i stejně budou vracet. Akorát teda si myslím, že velká část toho mladistvýho vzhledu je daná tukem. Když se podívám na dorostenky, tak ty maj tvaricky spíš buclaty, než svalnaty...

    Nicméně jsem si ty tváře nakonec fakt namohla a musím říct, že to není příjemný. Asi jako žádná bolest na hlavě, že :-D
    MEI
    MEI --- ---
    KOTENCE: Na zadku mas mnohem větší svaly než na tváři.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    LFE: ja si ted jedu skoro kazdy den neco. Vetsinou udrzksicht, i kdyz mi prijdou trapny ty jeji radoby vtipny prupovidky se sexualnim podtextem.
    Hezky jsem si ted vydrepovala zadek po letech plouzeni se s deckama do puvodnoho tvaru, tak predpokladam, ze i ty tvare se daji "vydrepovat" a svaly na obliceji tvarovat. Neni duvod, proc by to na ne nemelo fungovat jako na cely zbytek tela...

    Ale co me zarazi jsou ty serie. Zatim jsem u vsech cvicitelek videla spis kratky serie, par opakovani s vydrzi nebo bez. Pritom klasicky pri bodybuildingu se jedou tri serie po 8-15 opakovani na jeden sval nebo svalovou partii. Tak nejsou tyhle lekce malo? Mate k tomu nekdo nejakou teorii? Namuzete si ty svaly vubec nekdy (jakoze je to citit druhy den)?

    V kazdym pripade mi to je prijemny si ten oblicej protahnout a prokrvit. Hned po cviceni se citim lip a mam pocit, ze i lip vypadam. Dlouhodobe nevim, jestli dokazu vyhodnotit. Zacala jsem v zime a jaro/leto je vzdycky privetivejsi na vzhled obliceje.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Kamarádka mi prozradila super věc, kterou si člověk skoro neuvědomí: nosoretní vrásky jsou jediné místo, které si můžete masírovat zvenku i zevnitř:D Takže palec do pusy, ukazováček zvenčí a taky to jde masírovat a prokrvit.
    MEI
    MEI --- ---
    Holky, u nosoretních rýh je vedle uvolňování důležité zejména posílení svalů na tváři. Fumiko je má tady hezky zvýrazněné: https://b1780171.smushcdn.com/1780171/wp-content/uploads/elementor/thumbs/press-media-header-fumiko-mobile-min-px4c7911m2zaru9m8ugh1ss7xinh1idkrbg33s2nbe.png?lossy=0&strip=1&webp=1, ale klidně otevřete Google a prohlídněte si příslušnou anatomii. Současně mi přijde, že pro ženy z našeho kraje je důležité uvolňování svalu, který má zvýrazněný zelené - proste si ho prstem nebo lépe kloubem prstu masírujte předtím, než začnete posilovat.

    Mám ráda 2 cviky, které má Simona zamčené a nedaří se mi je dohledat ve free verzi, pokud by se někomu poštěstilo více, pak je to: bezzubý úsměv proti nosoretním rýhám a cvik 3v1.

    Našla jsem alespoň 1 video, které to docela hezky vysvětluje a dávám vám ideu toho, co je třeba procvičit:

    Nosoretka
    https://www.youtube.com/watch?v=5iEV67kRKdw
    JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    LFE: To je skvele!!!Dekuji...Taky to zkusim...v tramvaji.. :-D
    LFE
    LFE --- ---
    JESSENKA: Me baví toto:
    How to Get Rid of Nasolabial Folds with Face Yoga
    https://www.youtube.com/watch?v=B0AUpfE3fsU

    Dělám to v tramvaji po cestě do práce :)
    JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    CANEBRA: Mockrat dekuji...:)
    CANEBRA
    CANEBRA --- ---
    JESSENKA: jestli pomůže takhle textově.. dva jednoduché

    JESSENKA
    JESSENKA --- ---
    Zdravim,mate tip na cvik na nosoretni vrasky??
    Zena,35.Dekuji!!
    LFE
    LFE --- ---
    Jinak anti-aging je jako věřit v Boha - toho člověka u kterého ti vrtá hlavou, jak by vypadal bez face yogy, procedur atd... nikdy neuvidíš, takže je pořád otázka, jestli se tak narodil, nebo je to maybelline :)
    LFE
    LFE --- ---
    Právě to mám stejně, že mi ty rozdíly přijdou spíš v jiném osvětlení, nic dramatického. Zároveň Simona mi je nesympatická, to by mě zajímalo jestli máte stejně Vy. Usmívá se, ale jinak na mě dělá dojem, že to bude pěkně nepříjemná bába.
    Možná i díky tomu na mě právě nepůsobí mladší, spíš bych jí tipla klidně 47 (na profi fotkách ne, ale na videích a tom, co si sama fotí na instagram). Jinak jsem ale od mládí sportovec a z logiky věci face yoze potažmo posilování věřím (ať tady nejsem za trola :)
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    (Dodam, ze pred a po na jejim webu me vubec nepresvedcilo - mate to jinak?)
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    Rydlovou nesleduju, vidim ji ted poprve. Kazdopadne mne prijde, ze ona je ten typ co by vypadal mlade i bez face yogy.
    Jako ta starsi asiatka na YT (uz driv byla zminovana tusim v kosmetickem auditku), co taky vypada extra mlade, ale zaroven na celem zbytku tela (krk, dekolt, paze) ja videt, ze to tak ma proste geneticky. Takze me nemotivuje ji sledovat a ty cviky denne provadet. Stejne tak me nemotivuje koupit si kurz od Rydlove ani se slevou. Ale znate to, co kdyby...:D
    Pls help.
    JAEN
    JAEN --- ---
    LFE: jj, cvicila jsem, vysledky byly, ted nemam cas, je to zas horsi, ale lepsi nez na zacatku. Fotky bohuzel nemam. Jako velkou vyhodu vidim prave to, ze to ma poskladany vylozene na ty dny, pomaha to udrzet se v pravidelnem cviceni.
    LFE
    LFE --- ---
    Spíš mi řekněte, kdo jste si to od ní koupil, opravdu to cvičíte jako rutinu? A ideálně i hodit před a po s výsledkama :) Pokukovala jsem po té slevě už loni. Díky za tip.
    MEI
    MEI --- ---
    Rydlová má zase slevu.

    Drahá, drahý,
    mám pro vás horké zprávy. Už POZÍTŘÍ mám narozeniny a protože chci, aby bylo co nejvíc žen
    (a můžů) krásných a spokojených, mám pro vás slevu,
    která nikdy nebyla a nebude.

    43% slevu na online program NAPLNO. Ano, je mi 43:)

    slevový kód: sim43

    Sleva bude platná 24 hodin jen 15.3.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Trochu mi vadí ten způsob, jakým ten profil staví (hodně krátkých videí je o ničem), ale osobně jsem si tam pár dobrých cviků našla, ale třeba jiným to vyhovovat vůbec nebude:)
    Anastasia (@anastasiabeautyfascia) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/anastasiabeautyfascia?igsh=NGttNDVlcXpvNXR3
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam