LOJZEE: jj tohle tak byva obecne... ja jsem ty sandbox nft myslim kupoval na tom sandbox webu primo, kde jeste byly nejake
nedavno jsem teda prodal dva jednorozce za 200$... nejakych ted 0.049 ETH... puvodni cena byla mensi nez fees
ja si koupil toho peta za asi 24 moonstonu ... jednu takovou hnusnou ovci, ale maka aspon pri ten questech rozbiji ty predmety s coinama, takze to aspon k necemu je,, ale hezci mi tam prisly jiny :) jako tenhle minecrafti to je celkem krasavec imho.. holt si podporil vyvojare... stejne bude casem stat milion :) ale teda s cim tam nektery lidi pobihaj celkem koukam... jo ma to ten efekt, ze to clovek chce taky
nedavno jsem tam koupil legendary mec v Emporiu.. protoze mu nejak cena spadla na nejaky 2500 moonstonu... a pak koukam, jak cena spadla az nekam na 800... no nic :) vcera se teda zas vratila na tech okolo 2500... no uvidime.. zatim vsechen blockchain gear co jsem tam nakoupil sel cenou tak o 100% dolu.. holt investice no uvidime.. kazdopadne jak to ma i tu utilitu, ze to ale clovek pouziva ve hre, tak je to celkem jedno.