• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUNGLERSteam Deck a další handheld PC - Switch je mrtvej Dejve, všechny gondole jsou mrtvý Dejve
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    SUBTITLES017: jo tak tvl v desktop se nevyvolá ale v game mode jo
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    MCKIDNEY: tak mi to nedalo a ještě jsem to zapnul a zkusil znovu.. neklikám na procházet, ale v instalační cestě se mi prostě klávesnice nevyvolá… externí klávesnici tady nemám, mozna s ni tam psát lze… ale systémová klávesnice tam proste vyvolal nejde
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    MCKIDNEY: tvl tak mě tam fakt neslo psal.. mozna jsem to ale nejak posral, zítra schválně jeste zkusim
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    SUBTITLES017: Kliknu do Instalacni cesta a pisu.

Pokud mas mys, muzes vybrat cestu vedle a vlozit pres middle-click.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    MCKIDNEY: stáhnul jsem normálně odsud

L.A. Noire - Český překlad ke stažení zdarma | Lokalizace.net
    https://lokalizace.net/localizations/la-noire

kdyz mam otevřeny instalator a chce to naklikat cestu ke hře, tak mi klávesnice nejde vyvolat (steam + X)..

cesta zkusit nějakou jinou češtinu by asi nebyla od věci.. zkusím kdyžtak zítra
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Posli odkaz na ten instalator, co jsem nasel ja je normalne rozbal soubory.

Desktop ti vzdy umozni mit klavesnici (Steam overlay), ale pokud nejde vepsat.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    MCKIDNEY: v desktop mode samozřejmě jsem.. ale v tom instalatoru se nedostanu k cestě kde je hra nainstalovaná a nelze tam cestu přímo vypsat/vlozit.. to mi klávesnice v ničem nepomůže, ne?
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Hry jsou nainstalovane a funguji v obou - desktop i game mode.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Prepni do desktop mode a nebo pripoj klavesnici?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    NAVARA: nejde tam vyvolat klávesnice, takže nemůžu ani napsat / vložit zkopírovanou cestu..
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SUBTITLES017: Můžeš tu cestu vypsat ručně? Ty další adresáře za tečkou už by pak zase měly být vidět
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    chtěl jsem do LA Noire zkusit nainstalovat češtinu.. přidal jsem jako non-steam game do knihovny, ale instalator češtiny po mě chce zadat cestu ke hře, kterou ale nelze doklikat, protože v instalatoru nejsou vidět hidden folders (kde se bohužel instalované hry nacházejí)..

někdo zkušenost jak toto vyřešit?
    IKARI
    IKARI --- ---
    na dovoleny jsme s pritelkyni hrali It Takes Two, v coopu, kazdy na svym Steam Decku, to je docela super vyuziti :) ... akorat me stve jak hry dneska nepodporuji multak offline pres LAN, a tahle hra je priklad - mit spatnej mobilni signal, tak si nezahrajem
    VACA
    VACA --- ---
    SUBTITLES017: Jeste junkni na:
    The Precinct
    Deep Rock Galactic: Survivor
    Snowrunner

Za me pro deck jako stvoreny hry:)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Steam deck si nikdy nevezme vic jak 45W a zvladne se uchladit jak hrani tak nabijeni. Vice je zbytecne pro deck, ale mit lepsi nabijecku muzete pro dock a na cesty.

Jedinny duvod proc je dobre mit silnejsi nabijecku je cestovani do zemi s 110V, ale se nas zde taky netyka u 45W nabijecky.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    .. už teď ten steam deck miluju.. koupil jsem GTA IV, LA Noire a Forza Horizon 5 a utratil jsem asi 40eur.. :-D HL2 jsem už měl v knihovně (ani jsem nevěděl) a paráda.. rozchodil jsem na tom Lossless Scaling a vecer doinstaluju nějaký šikovný pluginy přes Decky.. bavi mě to zařízení
    VACA
    VACA --- ---
    okok uznávám že jsem trochu zpátečnickej v tomhle. Prakticky na všechno používám 20w (i na mcbook pro:D) Pač fastcharging zpravidla nejde uživatelsky vypnout a větší teplo ty baterky zabíjí.
    S tim vytížením zdroje to chápu, ale právě radši jsem když hřeje nabiječka kde to nevadí, než baterka. V případě že by po letech nabiječka odešla, furt je to levnější než častěji měnit baterky.
    Ale sory za off topic, už mlčim:)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    VACA: Je vzdycky lepsi mit silnejsi nabijecku … kazdy pristroj si veme kolik potrebuje nektere jenom 5w treba … nektere 20w … ale pokud vis ze to zarizeni umi brat 20w a das mu 20w nabijecku tak jede na svoji plnou kapacitu … jako kdyz auto vytacis do cervenych … kdyz mu das 60w nabijecku pojede na tretinu v klidu a vydrzi ten zdroj mnohem dyl … prostroji to samo nijak neublizi vsechny i ty nejvetsi sunty z temu maji nabijeci chip ktery si z jedne strany rekne o 20w vic nechce a na druhou stranu to cpe do baterky … cili ne nefunguje to tak ze steamdecku das 200w nabijecku a on se nabiji 200w ;)
    ANT_39
    ANT_39 --- ---
    VACA: Ono to má 200W, protože to má nějak 4 USB C a 2 USB A. Potřebuje to ten výkon, aby byl schopnej nabíjet X věcí najednou. Já těm nabíjecím protokolům úplně nerozumím, ale mám za to, že si to zařízení s tou nabíječkou dohodnou dodávaný napětí a proud, a to pak ta nabíječka lifruje. Čili nabíječka nebude cpát neúnosnej proud, o který si to zařízení neřeklo, jen protože by to teoreticky zvladla.
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    VACA: A neni to nahodou tak, ze to zalezi na SteamDecku, jakym napetim a proudem se bude nabijet? Ze tech 200W ani nevyuzije?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam