• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUNGLERSteam Deck a další handheld PC - Switch je mrtvej Dejve, všechny gondole jsou mrtvý Dejve
    Diskuze ke sdílení zkušeností s různými nastaveními. Proton kompatibilita, dual boot, key bindings atd.....
    rozbalit záhlaví
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    Ten Metal Slug jsem nakonec rozběhal na Proton Experimental a ve vlastnostech ke spusteni dát 1280×800 rozliseni. Ale dlouho jsem to netestoval.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    NAVARA: 679 je ted za terove ledko ;)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Ale stejně je i těch $449 docela drop z původních €679…
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    TOM_HOST: Out of stock? Ideální čas prodat :)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Safra

KOSSTRA
    KOSSTRA --- ---
    Popravde, s tezkym srdcem ho prodavam, ale musim byt realista a mit jine priority :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TOM_HOST: Taky jsem takhle nějak uvažoval :-D Ale když já mám ten můj první tak jako rád, mám k němu citový vztah... Asi bych to něžce nesl :-)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    KOSSTRA: To bych musel prodat svuj lcd a pak koupit tvuj :/ nechces pockat po vanocich? :))
    KOSSTRA
    KOSSTRA --- ---
    Ahoj,
    prodam SD OLED 512 GB, super stav. K tomu uplne novy grip case Skull&Co.
    Nyx cena 9500,-
    Kolin/Praha

NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Vypadá to, že Anniversary update pro Half-Life 2 opravil i problémy s fonty a češtinou na Steam Decku - konečně!
    Half-Life 2 Anniversary Update
    https://www.half-life.com/en/halflife2/20th
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Valve announces limited edition white Steam Deck OLED | Eurogamer.net
    https://www.eurogamer.net/valve-announces-limited-edition-white-steam-deck-oled
    IKARI
    IKARI --- ---
    MCKIDNEY: AMD APU ... me stve jak je AMD strasne letargicky, co se jejich featuresetu tyce - ted zrovna je FSR zhouba soucasny konzolovy generace a DLSS, co bude na Switchi 2, zni mnohem lepe ... jenze kdyby Valve vybral nvidii, tak je problem s tim, ze ta nema X86 licenci, a pres vsemocnost Protonu, PC hry na ARMu asi nejsou uplne moznost, takze by to nemohlo byt APU ...

... takze bych mozna nejradsi videl APU od Intelu - ti se ted snazi proniknout do sveta her, XeSS rozhodne vypada lepe nez FSR a vic konkurence je vzdycky lepe :)

... a nebo by skutecne mohlo Valve prejit na ARM, to by rozhodne bylo zajimavy :D ted koukam, ze Valve timhle smerem investuje a jsou spekulace na ARM Steam Deck do budoucna
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Asi tak, pri omezeni na vykon switche to ani neni slyset ;)

Ja se snazim dostat hry pod 12W, pak bez nabijeni jde ventilator dobre a vydrz je skvela. Vetsina her nema problem, aspon tech co bych hral v posteli nebo ve vlaku :)

Nicmene to nema vubec vliv na krabicku pod TV, kde bys to mel pasivne (Max 25W) Tam by jsme pravdepodobne dostali posledni AMD APU a nevime kolik by zralo.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    JUNGLER: Každopádně moji ženu spíš ruší to rychlý hlasitý mačkání tlačítek takže v posteli jsem odsouzenej k hraní pomalých her 😂 třeba KCD šlo v pohodě 😀
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    TOM_HOST: Stačí nastavit menší detaily a limit na fps. A teda taky vybrat dobře optimalizovanou hru. Třeba když jsem hrál na Steam deck Dark souls 3 tak při medium nastavení detailů a lock 40 fps se mi větrák ani jednou nezapnul a přesto hra vypadala uchvatně :)
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    TOM_HOST: U SD OLEDu to je lepší.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Hlavne chlazeni!!! To se oproti switchi v noci fakt neda pouzivat … “vypni to dyt to huci jak vysavac”
    IKARI
    IKARI --- ---
    jinak k televizi bych si predstavoval neco o fous vykonejsiho, nez SD, idealne, kdyby to tentokrat postavili na nvidia hardwaru s DLSS a tak
    IKARI
    IKARI --- ---
    MCKIDNEY: ja zacinam doufat, ze jo, a nemyslim si, ze to muze fungovat, pokud Valve neudela svuj "referencni stroj" - ono aby to lidi koupili, tak je Valve musi presvedcit, ze to mysli vazne, a prezentovat na tom, o co vlastne jde - takhle uz zkousel pred tim ty Steam Machines, ze jen vyhodil do plena myslenku a nechal jine vyrobce uvest na trh vlastni krabice, a to nedopadlo - plus kdyz to nechas udelat jineho vyrobce, tak ten si musi na to nabalit vlastni marzi, protoze jinak nemaji jak na tom vydelat - Valve vydelava na prodeji her, co na tom pobezi, takze muzou ten stroj uplne jinak nacenit, a jak to u konzoli byva, i prodat to pod cenou - ted jsou veci trochu jinank, ale nejaky novy stroj by mel hadam velmi podobny problemy, jak ty Steam Machines - ja sam bych si neco primo od Valve koupil mnohem spis, nez od Asusu, Dellu nebo kohokoliv
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Xboxove potrebuji preview build a posledni firmware nahrany na Windows 10. Jinak je to otrava.

Dualshock i dual sense funguje dobre a umi rozdelit touchpad aby emuloval dva touchpady SDku.

Prusvih jsou ty levne third party controllery, protoze v zadnem modu neumi vsecko - takze by se mi libilo mit ofiko steam controller.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam