• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUNGLERSteam Deck a další handheld PC - Switch je mrtvej Dejve, všechny gondole jsou mrtvý Dejve
    Diskuze ke sdílení zkušeností s různými nastaveními. Proton kompatibilita, dual boot, key bindings atd.....
    rozbalit záhlaví
    KALAM
    KALAM --- ---
    DARUMA: ahoj, mě Zoom normálně funguje, ale nemám hru na sd. Nemáš nějaké komunitní nastavení ovladače?
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    Netušíte náhodou někdo jak zprovoznit zoom v Cyberpunku 2077? Když zapnu na SD ve hře zoom, tak se zazoomuje jen levy horní roh a se zazoomovanýn oknem nelze hýbat. Díky!
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    JIRKA207: Hraju na oled a supr. Sem tam neco neprectu, ale lupa poslouzi. Jinak hned z kraje hrani jsem vypl Half-rate shading v °°° menu. Coz dela neplechu prave u textu v ui.
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    OMNISLASH: Safra… tak to sem spatne pochopil 😅 tak to zkusim, dekuju.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    JIRKA207: A cestina patri do trojice Chinese, Japanese, Korean?
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    PRAASHEK: To sem taky nasel, ale hraju to v cestine a takze to nemuzu pouzit.

Works for all non-CJK languages
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    JIRKA207: letmo jsem zkusil google "kingdom come 2 font mod" a třeba by ti pomohlo totok
    BETTER FONTS at Kingdom Come: Deliverance II Nexus - Mods and community
    https://www.nexusmods.com/kingdomcomedeliverance2/mods/129
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    Hraje tu nekdo taky KCD2 na Decku?
    Prijde mi to hratelny, jen bych uvital mod na zlepseni citelnosti textu v inventari… ale nemuzu zadny najit…:(
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    A jinak neni to TDP, je to PPT. TDP je neco jineho a bohuzel se dostalo do slangu jako cilova spotreba.

Package Power Tracking (PPT): The power threshold that is allowed to be delivered to the socket.
    This is 88W for 65W TDP processors, and 142W for 105W TDP processors.

Thermal Design Current (TDC): The maximum amount of current delivered by the motherboard’s voltage regulators when under thermally constrained scenarios (high temperatures)
    This is 60A for 65W TDP processors, and 95A for 105W TDP processors.

Electrical Design Current (EDC): This is the maximum amount of current at any instantaneous short period of time that can be delivered by the motherboard’s voltage regulators.
    This is 90A for 65W TDP processors, and 140A for 105W TDP processors.

Power Consumption & Overclocking - The AMD 3rd Gen Ryzen Deep Dive Review: 3700X and 3900X Raising The Bar
    https://www.anandtech.com/show/14605/the-and-ryzen-3700x-3900x-review-raising-the-bar/19
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    CHINOXR: TDP neustale, fan ne - to je nesmysl.

TDP se hodi u her co zbytecne zerou (Napriklad jsem hral P4G na 9W a bez omezeni prumer je 13W)
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    MBR: oki , diky ... ja bych si to chtel prave nastavit ale spis podle necich zkusenosti ... vetsinou parim na 15W ale u neceho by se mi hodilo vic , a turbo je zas silenej narez a hrozne to fici
    MBR
    MBR --- ---
    CHINOXR: ne, vubec
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    MBR: pouzivas nejaky svy TDP a FAN curves?
    MBR
    MBR --- ---
    CHINOXR: ja :)
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    Mate tady nekdo ROG Ally Z1E?
    PICAZSOO
    PICAZSOO --- ---
    GREGI: Hele těch kroků je reálně asi 5 - část toho guidu popisuje 2 alternativní varianty. Ale ostražitost chápu. Nedivil bych se, kdyby se z toho časem stal nějaký decky plugin. Mě to funguje parádně a řeší to fakt největší pain point, který jsem u decku pociťoval.
    GREGI
    GREGI --- ---
    PICAZSOO: hezky ale tpc to je kroku:D Moc si neverim ze bych neco neposral a nebricknul to
    PICAZSOO
    PICAZSOO --- ---
    [How-To] Zero Battery Drain: How I make suspend-then-hibernate work on Steam Deck: https://www.reddit.com/r/SteamDeck/comments/1jc3giu/howto_zero_battery_drain_how_i_make/

Návod, jak nastavit, aby deck po třeba hodině přešel ze suspend do full hibernace a nevybíjel se při nepoužívání. Ještě jsem nezkusil.
    GREGI
    GREGI --- ---
    JUNGLER: jj je to tak nechapu ze to ma jen steam deck... pritom je diky tomu prakticky kazda hra hratelna.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    GREGI: Vždy a všude pouze v krajní nouzi :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam