• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUNGLERSteam Deck a další handheld PC - Switch je mrtvej Dejve, všechny gondole jsou mrtvý Dejve
    Diskuze ke sdílení zkušeností s různými nastaveními. Proton kompatibilita, dual boot, key bindings atd.....
    rozbalit záhlaví
    EZOP
    EZOP --- ---
    TOM_HOST: Zahraj si Portal 2. Pravá páčka ovládá look když na nívpšcpáec a hýbeš deckem….

Ja si to treba nastavil na CP2077 tak ze jsem si tím zpřesňoval zaměřování.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    BOBES: CPH
    BOBES
    BOBES --- ---
    MCKIDNEY: A na kterém letišti? Běžně mám SD jen uspaný a prochází mi ok. Nejčastěji lítám, AMS, EIN, PRG, BTS.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    KAPITAN_JACK: Musel jsem projit rucni kontrolou celeho zavazadla. Priste dat shutdown
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    MCKIDNEY: A to znamená co? Musel jsi ho úplně vypnout a pak prošel, nebo rychle načuchat z výfuku co se dalo a vyhodit?
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    Long long man
    @wario64.bsky.social on Bluesky
    https://bsky.app/profile/wario64.bsky.social/post/3lxxbfqtn2b2v
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    PSA: Uspany steamdeck neprosel testem na em zareni pri kontrole na letisti.
    BOBES
    BOBES --- ---
    MCKIDNEY: To by bodlo!
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    musim se dokopat vam napsat navod na to jak zalohovat saves do sveho PC/NAS
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    KAPITAN_JACK: Priste napis, pomuzu ti udelat zalohu, nez to vyresetujes.
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    TOM_HOST: Tak jsem to řešil se supportem, řekli mi ať jim to pošlu, ale nedřív ať udělám Factory Reset, když jsem udělal Factory Reset, tak se to spravilo.
    Celkem mne to sere, protože to znamená, že to byl SW problém a kdykoliv se mi to může stát znova, a tím resetem jsem přišel o savy ve ScummVM :(
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    KAPITAN_JACK: Imo spatne pripajene a nejaky kontakt lita … otevrel bych to ale pokud je to v zaruce tak bych to poslal
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    Mám takový problém - přestal fungovat Audio Jack. Steam Deck je pár měsíců starý, nijak mi neupadl nebo tak něco. Když připojím sluchátka, tak se výstup přepne z repráčků pryč ale do sluchátek nejde žádný zvuk. Když se přepnu do Desktop módu a podívám se na audio mixer, tak tam vidím, že nějaká data tam proudí, googlil jsem a zkoušel jsem všechny možné obvyklé i neobvyklé věci (různá sluchátka, návrat na starší verzi SteamOS, alsamixer atd.) a nic nezabralo.
    Nemáte někdo tušení, co by s tím šlo dělat, jak to debugovat, zjistit jestli je to SW nebo HW problém, nebo tak?
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    JUNGLER: Takze gyro funguje jenom v pripade ze mas prst na joysticku? .. wow … just wow … to jsem vubec netusil … nedavam ruce z joysticku behem hrani :)
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    DEEFHA: Já právě tu aktivaci gyro na pravé pacce používám masivně a ten skull&co krytek mi to mrvil. Nefungovalo to stoprocentně a tak jsme si nechal klobouček jenom na levém.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    TOM_HOST: To ano, ale ve střílečce chceš aby s tebou gyro točilo jenom když opravdu hraješ. Když si pravou rukou sáhneš pro pití, tak nechceš aby ti pohled odlítnul někam do prdele :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Steam Community :: Guide :: Steam Deck Controller Guide - A Visual Introduction
    https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2804823261
    VACA
    VACA --- ---
    DEEFHA: Dik moc! Zkusim objednat
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    DEEFHA: Dyt se toho dotykam furt … pokazde co na to sahnu ne? Nebo co mi unika? Jdu guglit :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TOM_HOST: Jak chceš, dá se to namapovat :⁠-⁠) Default je myslím že pravej dotyk aktivuje gyro, nebo možná oba najednou, teď už nevím. Moc to nepoužívám.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam