• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUNGLERSteam Deck a další handheld PC - Switch je mrtvej Dejve, všechny gondole jsou mrtvý Dejve
    Diskuze ke sdílení zkušeností s různými nastaveními. Proton kompatibilita, dual boot, key bindings atd.....
    rozbalit záhlaví
    GREGI
    GREGI --- ---
    JUNGLER: jj je to tak nechapu ze to ma jen steam deck... pritom je diky tomu prakticky kazda hra hratelna.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    GREGI: Vždy a všude pouze v krajní nouzi :-)
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    GREGI: Já teda touchpady používám téměř furt ale takhle ošoupaný je nemám 😂. Jelikož hraju téměř výhradně starý hry, který s gamepadem vůbec nepočítaly, tak jsou pro mě ty touchpady naprostou nutností. Kdyby vydali nějakej super trouper mega výkonej novej handheld, tak pokud nebude mít touchpady, tak je pro mě no go i kdyby ho rozdávali zadarmo 😂
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    A zas tak moc jsem nehulakal :))
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    GREGI: Hlavne dily jsou dostupne (i kdyz nekdo hulaka nemuze koupit nabijecku ve Steam store) a vymena je na pockani u dobreho technika. Takze neni duvod se bat.

Jenom jsem tim chtel rict, ze v tom nejsi sam a ty touchpady jsou jednim z hlavnich duvodu proc lidi "downgraduji" z Asus a Lenovo zpet na SteamDeck.
    GREGI
    GREGI --- ---
    MCKIDNEY: tak ono to nicemu nevadi:) Jediny co by me napadlo je preprodejni hodnota ale myslim ze se mnou jeste par let zit bude a upgradovat budu tak na deck 4 a to uz 1 nebude mit prakticky zadnou hodnotu:)
    DEEFHA: to moc nechapu. Nepouzivas nebo ho pouzivas vzdy a vsude?:D
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    GREGI: Nejsi jediny, prodavaji se vinyl samolepky na ochranu. Osobne nemam, protoze s moji velikosti palce je i nizka citlivost prehnana citlivost.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    GREGI: Vůbec, touchpad používám jen v krajní nouzi. Vždy a všude .-)
    GREGI
    GREGI --- ---
    Sem jedinej kdo uz ma vylestenej touchpad?:D Nesnasim gamepady takze 99% casu pouzivam touchpad:))

SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    MCKIDNEY: JSAUX 65W je super, malej a nabijes s nim celou domacnost.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TOM_HOST: Hele, ale ten Dock je dobrej. Sice jsem ho použil asi jen dvakrát, ale... :-D
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    DEEFHA: Jakoze za 100€ jo? Musim opravit jeste hodne konzoli ale udelam to! :))
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Chujoviny jsou to resit, oni maji oficialniho partnera pro to a odkaz na ifixit si dostal. Dily davaji jim.

Pokud to chces mit rychleji, tak si vem USB-C s power delivery na 15V3A a je to.

Jsem rad ze ti slape a byl to falesny poplach.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    TOM_HOST: lValve to kupuje od nich. Odkazuje na ne pro parts.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TOM_HOST: Kup si origo Dock, dostaneš k němu origo zdroj. A budeš mí dva, jako já :-) Protože ano, je úplně super, nabíjím s ním Portal, noťas atd.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    MCKIDNEY: Jsaux a skull&co jsou asi nejvic na takove chujoviny no …

Me spis lehce zarazi ze valve neprodava spare parts ale nepsal jsem jim

Jinak zdroj po tom co byl pres noc odpojeny tak jede … takze nastesti jenom ochrana … ale ani po hodine to neslo tak uz jsem zacal zmatkovat :) on je totiz super ten zdroj na kde co jak ma vykon …
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Jinak dal jsem to kdysi na nastenku - JSAUX ma dobre veci i mimo steam deck.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    TOM_HOST: JSAUX je OEM pro steam deck, vem si ji tam. Idealne tu s dockem :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam