• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GULAZDohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Losers není ani na nástěnce
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Creature in the Well - je to moc hezká hra, ale ke konci na mě moc těžká. Dostal jsem se docela daleko a toho času nelituju. Ale někdo s míň chramlavýma rukama by si to asi užil.
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    TOOMIX: je pravda, ze 1 a 2 jsem taky nikdy nedal. Vsechny ty 3d uz pak ale nebyly problem...
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TOOMIX: Hele v klidu, jsem na tom úplně stejně :-D Vždycky jsem bral GTA jako takový sandbox.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Nikdy jsem nedohrál žádné GTA. Vždycky jsem jen ničil, zabíjel a honil se s policajtama. (GTA, GTA2, Vice City, San Andreas). Ve Vice City jsem to kdysi zkoušel a skončil u mise s letadýlkama/vrtulníkama na stavbě. Ale jednou nějaké dohraju :)
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    REFLEX: hraju to od 2015 ale tentokrat uz to dam! jako bavi me to ale po tech letech se docela tesim az to po dokonceni odinstaluju :)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    REFLEX: a nebavi me moc souboje protoze mi pripominaji toto
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Nedohral jsem Witcher 3 uz 3x (jako dal jsem tomu pokazdy tak 10h, nejriv na PS4 kde me nakonec unudili hodinove loadingy a posledne na PC, protoze jsem si koupil novy PC zacal hrat neco jineho a ztratil save :D)
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    LORD_BIGO: je tam achievement za to, že to celý odchodíš pěšky. Ale dost vzácnej. Každopádně pokud už jsi u skůtru tak pokud se vykašleš na collectibles, dá se to dojít relativně rychle.
    LORD_BIGO
    LORD_BIGO --- ---
    Kona... 6 hodim se s tim seru, aby mi zmizel kanistr s benzínem pro skůtr. Ostatní kanistry naplnit nejdou, prej známej bug a loudni si to předtim. Nojo, jenže já sem si ho tam pohodil před dvěma hodinama.
    HONZAL: takovejch bude... jen to ne kazdej prizna :)
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    Koukal sem na ten final fight v FF X a vsichni si tam notujou, ze nejvic epic zaver ever :D to zaboli.

Ja prave Baldurs Gate nedal - jeste pred Irenicusem, ale nekde ke konci. A to jsem to uz sel podruhe, protoze pri prvnim pruchodu sem se taky nekde zasekl. Zabitych x hodin, pocit, ze jsem jedinej loser, co to nedotahl.
    GEE: sarevok byl jeste v pohode, irenicus ve dvojce byl jinej orisek :)
    GEE
    GEE --- ---
    BELIEVER: Dvakrat! Dvakrat jsem tu hru "dohral do konce" a skoncil u nej, proste to neslo.

Stejne tak jsem nekolikrat dojel do konce prvni Baldur's gate, ale Sarevoka jsem dostal k zemi jen jednou
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    BELIEVER: Já měl něco podobného ve Fable. Celý jsem si to prošel s postavou, kde jsem leveloval hlavně na fyzický boj a na kouzla jsem kašlal. No a finální boss se bez vylevelovaných kouzel nedal.
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    Ok, čas ulehčit svědomí:

Ve Final Fantasy X jsem nedal posledního bosse. Nešlo to.
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    ELHO_CID: Já jsem to odložil na neurčito. Mám tu hodně dlouhej seznam, co si zahrát. Teď tu na mě čeká Star Wars Jedi: Fallen Order a pořád si říkám, že seberu odvahu, nervy a konečně se pustím do Dark Souls :D
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    PSY_CHAOTIC: Pro mě to byla zajímavá challenge, ale co ti mám povídat, napoprvé jsem všechny ty arény nedal. Ale jsem rád, žes mi to připomněl, musím se letos přes ty otravné pavouky nějak dostat a dohrát to, když už jsem za púlkou.
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    ELHO_CID: Já jsem se do tý hry dokopával už před touto arénou, ale tohle byla poslední kapka :) Obecně mě v každý akční hře štve, když se to zvrhne do boje v uzavřených arénách. Vytrácí se z toho pro mě nějaká zábavnost..
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    AZRAEL: Právě, nechat takový arény jako povinnej quest mi přijde dost fail a velká motivace hru odinstalovat.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    PSY_CHAOTIC: Tohle jsem ještě prošel, to byla zábava, až u těch pavouků později jsem chvíli hledal co dál a ztratil jsem zájem...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam