• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GULAZDohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Losers není ani na nástěnce
    Vyfoť a sdílej fotku (popř. aspoň popis) bosse/questu/puzzle ze hry, ve které jsi se zasekl tak, že jsi jí musel odinstalovat nebo se na to chystáš hned, jak zmizí rudá mlha před očima + přidej popisek o jakou hru se jedná a kolik hodin jsi v ní utopil.

Klub pro borce: [Dohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!]

Nerad bych, aby se to tu zvrhávalo v urážení (páč loseři jsou apriori všichni, kdo sem přispívají:)!
    Je to spíš o přiznání chyby/slabý chvilky/nedostatku trpělivosti. Následná konstruktivní/věcná debata je naopak vítána.

Přiznání nebo aspoň hru, o kterou se jedná dávejte prosím tučně. Ať je to aspoň malinko odlišený od ostatní debaty.

Díky a enjoy!
    rozbalit záhlaví
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Returnal

vcera super progres v zamrzle zemi a po skoro 2h smrt na mistnosti kam me to zavrelo nalitlo na me 20 zabijackych dronu pak 20 sniperu se stitem a nakonec teleportujici zpomalovaci zmrdi s mecem

Progres po smrti pryc a neni to jako v ostatnich ze by slo pro nej zajit nebo aspon postava upradnout.

Nahrano 20h hraju to uz pres rok a asi jeste tak 2 hrat budu
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    DEEFHA: Tak ty seš trochu masochista :D

S tímto zatim poslednim Doomem dopadnu asi podobně. Mám nainstalováno, jsem někde na začátku a je to utrpení. A na to, abych trpěl, tak mám ve frontě spoustu dalších her, který bych si rád zahrál a míra utrpení tam bude snad nižší :D Možná tomu dám ještě v budoucnu šanci, ale ted mám na chvíli zaplacenej Microsoft Game Pass, kde je takovejch her k vyzkoušení! A chci si ho nechat minimálně do doby, kdy má vyjít snad v květnu další díl Dooma, kdyby náhodou byl lepší než tento, i když v to moc nedoufám.. A ještě to zabírá na disku takovýho místa!
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ELHO_CID: Amen, bratře! Ale stejně jsem to dohrál :-D
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Doom Eternal - zkusil jsem to napodruhe a dohral dalsi uroven. A dal to vzdavam.
    Vizualne je to krasna hra, ty prostredi vymodelovali nadherne. Ale zapory prevazuji. V Doom (2016) jsem ty skakaci sekce prezil, ale tady je toho fakt moc. Platformer v FPS mi prijde jako zvracenost. Strasne dementni na tom je, ze kdyz spadnu do lavy, objevim se zpatky na zacatku te skakaci sekce a sebere mi to nejaka procenta zivota. Nacez nahraju checkpoint, problikne loading screen a objevim se o kus dal, uprostred te skakaci sekce, s plnymi HP. WTF?
    K tomu to sbirani 1up dalsich zivotu, dalsi zbytecna herni mechanika, kdyz jsou tam savy a checkpointy. Zrovna nedavno jsem cetl o tom, jak se pri vyvoji puvoniho Dooma (1993) osekavaly vsechny zbytecne herni mechaniky (jako treba zivoty), aby hra byla vic soustredena na akci.
    Tady je naopak prebytek hernich mechanik. Gore kill beru, to me udrzelo u minuleho dilu, ale proc musim pouzit zvlastni utok, aby s padlych enemaku padalo brneni? Je tam spousta veci, ktere mi vubec nedavaji smysl. Ja si hrozne uzil treba Hellsinger, coz byla taky pekelna rezba bez hlavy a paty, ale mohl jsem vypnout pul mozku a proste likvidovat a odpocinout si. Tady musim furt nad necim mozkovat a mozek se divi, kam se podela aspon zvracena herni logika, protoze tohle je jako by tu hru varili pejsek a kocicka, prisel ten zly pes, snedl to, vyzvracel a pak se to teprve releaslo.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    PRAASHEK: za me i docela pestrou, prechod od pravidelne us army ke gerilovym partizanum byl drobet sok :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ERRTU: mají ty Call to Arms aspoň trochu zajímavou kampaň?
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ERRTU: dodatek pro vsechny co to maji ve wishlistu:
    nemejte to ve wishlistu! :) daleko vreleji vam doporucim call to arms (mow v soucasnosti) nebo call to arms: gates of hell (druha svetova).
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    men of war II
    zas jednou musim zvednout tvar k nebesum a zmucene zavyt "look how the massacrated my boy!". doprdele co se to deje s tema seriema? to je dekadence, to by se jeden posral...
    tohle neni men of war ani smykem. tohle je sudden strike pro mobily! zadny inventare, zadny prezbrojovani a vytvareni uber-jednotky, hra je snad jeste rychlejsi a intenzivnejsi nez company of heroes 2, coz uplne popira filozofii serie. brecim.
    v ui aby se prase vyznalo, a hlavne, cela hra je at jsem nastavoval co jsem nastavoval, proste hnusna! cele je to nejake divne rozpixelovane a hranate, pri otaceni kamerou maji stromy takovy ten nechutne epiplepticky cukavy efekt, jednotky nejde absolutne rozeznat. tam kde v mow: assault squad byla krasne videt kazda sebrana bazuka, a nebyl probel aby britsky komandos zahodili barety a behali po bojisti v nemeckych helmach, tady jste radi kdyz rozeznate ze za plotem lezi vubec nakej vojak a neni to hromada kramu.
    v slzach davam refund a jdu zapalit do kostela svicku za ztraceneho kamarada. kurwa-prdel!
    GEE
    GEE --- ---
    GEE: yup, Evil west prostě nebrat
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    DEEFHA: No já nedal ani toho Shadow Warriora první díl a na další ještě nepřišlo. Ale tam jsem skončil proto, že to později bylo na mě už fakt tuhý a moc arén :D Jinak mě to celkem i bavilo. Zatímco Evil West byl už slušnej wtf po spuštění. Tam jsem čekal, jestli se to třeba ještě zlepší a ne, no. Zatimco do Shadow Warriora se ještě třeba někdy pustim, tak tohle pustim tak leda z hlavy :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    PSY_CHAOTIC: #metoo :-) Podobnou hru jako Shadow Warrior jsi čekal asi ze stejného důvodu jako já - protože ty hry dělalo stejné studio. A zatímco SW jsem se nějak prokousal (teda vzdal jsem trojku, ale možná to ještě napravím), tak Evil West jsem prostě nedával.
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Evil West - Tak jsem si konečně vyzkoušel tento zázrak, ale že to bude až tak hrozný jsem nečekal. Nevim, proč jsem čekal hru zhruba podobnou jako Shadow Warrior, prostě takovou tu moderní arénovou střílečku. No vono vůbec, ze začátku si to hraje dokonce na bojovku?? Ale je to teda těžká arkáda, ubisoftí assassíni proti tomu maj těžce propracovanej boj. Další co mě udeřilo do očí je grafika, co to je proboha zač?? Bolí z toho oči, paradoxně nastavení moc nepomáhá, v denních dobách je strašný světlo a první levly do červena a v kobkách neni nic vidět! Boj mi přijde strašně nezáživnej, zoufalej a navíc moje oblíbený arény, ale fakt jako arény nebo spíš arénky?? No šlo to z disku rychle.
    GEE
    GEE --- ---
    Returnal
    Fakt bych tu hru chtěl dohrát - je ve všem fantastická. Skvěle vypadá - jak po technický, tak stylistický stránce - skvěle zní a hlavně je neuvěřitelně rychlá. Doom se proti Returnalu šnečí.

Jenže....do háje to je TAK TĚŽKÝ!
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    LEFTY: No jako v rámci akčních stříleček asi jo. Vždycky to tam táhnul nějakej záporák. Ale je fakt, že třeba v porovnání s jinejma sériema od Ubisoftu je to asi to nejlepší.
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    ELHO_CID: Tomu bych i věřil :D
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    PSY_CHAOTIC: hraju teď Need for Speed Unbound a má to lepší příběh, než cokoli že série Assassins Creed. 😂
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    PSY_CHAOTIC: Far Cry 3,4,5 a New Dawn měly imho dobrej příběh/lore. O šestce je škoda mluvit. Propálit potenciál Giancarla Esposita na takovým béčku...
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    ELHO_CID: Ubisoft celkově neumí příběhy. Ve většině jejich her mi to přijde jak vygenerovaný AI, někdy i horší. Asi si ani nevzpomínám, zda jsem někdy hrál nějakou hru od Ubisoftu, co by měla zajímavější příběh. Možná nějaký ty starší assassíni, ty jsem nehrál. Origins jsem dohrál, ale spíš jsem si užíval to prostředí a průzkum, asi taková ideální hra na pohodu, když se mi nechce nic řešit, nervovat se u těžkejch soubojů a zase chci něco víc než jen walking simulator. Následující Odyssey mi už přišel horší. Prostředí bylo dost stereotypní, zbytečně velká mapa, když to bylo pořád to samý a DLC neskutečně tragický. Tak debilní příběh, co byl ve Fate of Atlantis, jsem dlouho nezažil. A i z toho důvodu jsem to vzdal. To snad i ten Doom má lepší :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ERRTU: Black flag bylo super. Sice bych to zvládnul bez ty assasins omáčky okolo, jakože ve stylu chudej typek se prokousava nahoru a stává se slavnym piratem, ale ten setup a lode a všechno bylo fajn
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    JUNGLER: Tyhle launchery jsou zlo. BattleNet a Origin a kdovi co jeste. Ja mam Legends na Xboxu, jedna z vyhod konzole je, ze launchery z principu nema.
    ERRTU: Black Flag byl prvni AC, co jsem zkusil a uzil jsem si to. Zkusil jsem i jine dily, starsi a novejsi, nektere i dohral, ale posledni, co jsem ve sleve koupil byl Origins. Jeste jsem se tim neprokousal, nevim, jestli prokousu. Egypt hezky, ale ta hra nema pribeh, co by me zaujal.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam