• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GULAZDohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Losers není ani na nástěnce
    Vyfoť a sdílej fotku (popř. aspoň popis) bosse/questu/puzzle ze hry, ve které jsi se zasekl tak, že jsi jí musel odinstalovat nebo se na to chystáš hned, jak zmizí rudá mlha před očima + přidej popisek o jakou hru se jedná a kolik hodin jsi v ní utopil.

Klub pro borce: [Dohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!]

Nerad bych, aby se to tu zvrhávalo v urážení (páč loseři jsou apriori všichni, kdo sem přispívají:)!
    Je to spíš o přiznání chyby/slabý chvilky/nedostatku trpělivosti. Následná konstruktivní/věcná debata je naopak vítána.

Přiznání nebo aspoň hru, o kterou se jedná dávejte prosím tučně. Ať je to aspoň malinko odlišený od ostatní debaty.

Díky a enjoy!
    rozbalit záhlaví
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    CLAVEN: ja zkoušel demo a přijde mi to hrozně ošklivý. Nemůžu si pomoci a to mam rad starý hry i Shinobiho.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Shinobi: Art of Vengeance - na toto som sa dosť tešil, bohužiaľ demo aj trailery misreprezentovali, aká bude finálna hra. Boj a ovládanie je super, grafika je parádna, ale hru strašne ťahá k zemi vyslovene dementný level design, nedostatočne odladený platforming a hrozne, ale fakt hrozne zlá mapa. V spojení s levelmi, ktoré sú tak dvakrát väčšie, než by mali byť, je to sklamanie a nebudem to dohrávať (som tak v polovici).
    Better luck next time, Joe Musashi.
    5/10
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    PSY_CHAOTIC: Posledni gow taky prituhnul ale ten byl moc fajn

Btw hlasim ze policajt zdolan a jsem v tovarne … dobra smakulada na nervy :) s tim petimetrovym kolosem co ma misto rukou koule mam jako s mecikem v ruce delat presne co? :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TOM_HOST: Hele ten policajt na rynku nás vypekl všechny i v demu. Jakmile nemas urcitej level a v ruce vsechny potrebny mechaniky, tak je to utrpeni. Vlastne tam byl spis z toho duvodu aby ti rekl: "vrat se, obehni si celej level a pak me sfouknes, jako svicku".
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    TOM_HOST: Mám to trochu podobně, dost soulsovek mě docela láká tím prostředím a celkově atmosférou, ale zatim prostě většinou nedávám boj. A to mě zatim dost rozsekávali i u teoreticky jednoduššího God of War, který jsem na chvíli odložil. Tam mě ale dost štvaly ty menší arény, kde jsem měl málo prostoru na nějaký manévrování nebo dočasnej útěk. Mám tu rozehranej Elden Ring, taky zatim odloženej, ale tam aspon upidlám sem tam ty malý nepřátele, ale boss mě pak smázne jednou ranou, ani nevim jak. Lies of P jsem taky zkusil v rámci Game Pass, ale nejspíš jsem skončil v podobnym místě jako ty. Byl to začátek hry a mám pocit, že to byl taky nějakej policajt nebo tak něco. Jen jsem tomu teda nedal moc pokusů. Zbaběle jsem to vypnul a nechal takticky na později a pak to šlo z Game Passu pryč.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    LIES OF P - po protrapenem zacatku jsem si rikal ze uff je to hard a pak prisli teprv titulky ;) no a kdyz jsem ani po dvacate nedal policejniho minibosse ktery je dost zezacatku tak jsem to proste smazal … nevim proc mi ty soulsovky nejdou ale holt to neni moje parketa … uz jsem to nainstalil zpatky a dam tomu jeste jednu sanci pac me to jinak bavi to prostredi pribeh a tak ale ten system boje booha jeho
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Sherlock Holmes Chapter One - Jak mám rád novější adventury se Sherlockem, tak tento díl je pro mě zatim nejhorší. Už jsem fakt unavenej z toho, jak se všude cpe na sílu openworld, i když ty hry na to nejsou stavěný a tu atmosféru tam buduje spíš opak. Ještě navíc přístup ala už nevim co by, tak tam narvu souboje. I když jsou naprosto nešikovný, dementní, nelogický...ale prodlouží to délku hry a o to nám přeci jde! Nevim, dal jsem tomu skoro 10h a po každym dalšim zapnutí jsem si jen ověřil, jak mě to strašně nebaví a prostě ted tohle asi nechci hrát. Celkově město je strašně fádní, nezajímavý, postavy taky ne. Na mapě náhodně nasázený nějaký případy uměle vytvořený, čekající na Sherlocka, až si najde náhodou čas. A pokud souboje nevoní, tak co tam dát ještě nějakou super zábavnou aktivitu jako hledání mincí? No vůbec, jsem z tohohle dílu znechucenej, že k dalšímu Sherlockovi se dostanu bůhvíkdy. Uninstall a možná někdy později až bude totální herní sucho a možná taky ne...
    TAP
    TAP --- ---
    LEFTY: mám to stejně, občas přemýšlím, jestli by mi to víc nesedlo na Switch, ale problém bude asi v tom, že číst tolik textu na jakémkoliv displeji mi prostě nejde
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Disco Elysium, na PS.
    a je mi to sakra líto. Má to atmosféru, lore, postavy... Ale na PS je to prostě moc ukecaná hra, a po dvaceti minutáh už jsem byl unavenej číst/poslouchat ty hory textu.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ERRTU: Mal som to podobne.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    blue prince.
    asi nechapu ten art a proste nejsem cilova skupina ale takhle koncentrovanou nudu jsem na svuj monitor uz dlouho nevypustil. mirou zabavy to u me osciluje nekde mezi skrabanim brambor a trhanim chlupu z nosu. je rozhodne dobre ze stale vychazi 'divne' hry mimo zavedene a proverene zanry. hre preju silne publikum ktere ma. ale ja absolutne nemam motivaci se prozvejkavat tou barabiznou ke kyzene cilove cimre.
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    GUMBA: a-há! (takže tak po 25 letech ;)
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Alan Wake 2 - Hodně mě to mrzí, ale tahle hra mi fakt nějak nesedla. Jednička se mi strašně líbila příběhem a atmosférou. Strašně mě tam sral boj, ale nějak jsem to dal. Nevím ani proč, ale od druhýho dílu jsem toho čekal asi hodně. První dvě kapitoly byly skvělý, hlavně teda ta první. A pak to nějak spadlo dolu. Boje mě sraly víc než u jedničky a nešly mi víc než v jedničce, atmosféra zmizela a příběh? Taky nějak ztracen v překladu. Dal jsem tý hře hodně šancí. Zkoušel zas a znova, ale ne. Navíc na disku zabírá docela hodně místa, takže uninstall. Velký zklamání. Možná to zkusim někdy příště, ale momentálně je hraní této hry jen kombinace frustrace a nudy. Na to se mi zase uplně nechce plýtvat časem...
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    SIRLOON: Ale je to konec klasický kampaně nebo to můžeš odemknout i v průběhu?
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    PSY_CHAOTIC: paragon ma dalsi boardy na odemykani statu a boostu. Plus to je priprava na elite endgame content. Odemknuti paragonu je spis konec easy modu
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    ERRTU: Ale paragon je už nějakej endgame, ne? Takže jsi to víceméně dohrál? :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ERRTU: jakožes byl s dítětem na paragonu doma?
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    PSY_CHAOTIC: jak jsem dolezl na paragon tak uz jsem to nezapnul.
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    Ta zmínka o klikání mi připomněla: po kolika letech (pokud vůbec) od prvního hraní diabla jste zjistili, že pro konstatní mlácení (kouzlení) není potřeba klikat, ale stačí tlačítko myši držet? :-))
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PSY_CHAOTIC: Diablo skončilo s Diablo 2..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam