jako technicky to dohrat asi nejde kdyz je to live service... ale prisaham bohu, ze Fallout 76 uz mi na disk nikdy nepachne!
neskutecny jak se da posrat zavedena legendarni serie a etalon postapo/openworld, v podstate neslo slapnout vedle a ejhle, skocilo se po hlave do septiku.
pritom ctyrka sice nebyla new vegas, ktere pokladam za vrchol serie a to jedine spravne navazani izometricke praotce, ale byl to seriozni plnohodnotny fallout, sprava osad a staveni me bavilo, prostredi byla radost zkoumat a spoustu casu jsem tam utratil jen tim ze jsem nazdarbuch chodil a vyzobaval vsechny lokace.
ale 69 76? hnus, hnis a neliba pachut. ja, skvostne to naivni debil, jsem si tuto pokriveninu dokonce pred tema x lety pre-purchasnul! kez bych si byval na prsty dupnul!
taky to byl posledni zajic v pytli ktereho jsem kdy takto zaplatil, od te doby uz nikdy.
prvni pokus a uvodni zklamani jsem si tudiz odbyl uz pred lety. hra byla osklivejsi nez predchozi dil, prazdna jak prumerny volebni program, doslova roje bugu jak na klendathu, padajici, mizejici itemy v inventari, zadna npc, veskery "pribeh" podavany formou logu nebo nahravek a ten sitovy kod, damy a panove, no ten byl doslova napsan metodou "kdyz milion opic bude milion let nahodne psat, tak statisticky jedna omylem napise roman". lag na lag, bezne bylo ze npc ktere jste technicky zabili jeste udelalo par kroku a jeblo vas za ucho nez mu engine dorucil zpravu ze je tuhe.
druhy pokus par let nazad, i kdyz jsem defakto vsechno zapomel tak jsem uplne na pohodu navazal protoze ta hra je tak tupa ze si tam proste neni co pamatovat. grind pro grind. par veceru a uf a off.
posledni posledni pokus ted. oka, rikam si, cetl jsem ze jsou tam uz npc, a vubec se to souplo, vyslyseli narky hracu, co ja vim, treba je to lepsi, zkusim. ostatne v jakym stavu vysel cyberpunk 2077 neni nutno zminovat. o no man sky ani nemluvim, to byl absolutni pruser a dneska je to neskutecny absurdni stale se rozrustajici sandbox. a tahle potracenina? ty vole furt to same! behem prvnich deseti minut na me vybehnou tri ghulove, tri presne headshoty, pet dalsich kroku nez to udelalo "puk, puk, puk" a tri hlavy absurdne vykvetly do nebes.
myslel jsem ze prekousnu klavesnici. zakazuju, neni, nebylo, nebude! todde howarde, ty zmrde zkurvena!