Atomfall: Mám v tom cca přes 3h a vzdávám to, místo hraní této hry bych šel asi koukat do ohně, to bude mnohem zábavnější aktivita. Když jsem to rozehrál, tak první, co mě zarazilo byla grafika, připomnělo mi to tak o 10 a víc starší hry, hlavně co se týče detailů. Další bída je boj, takle špatnej boj jsem vídal u nějakejch hororovejch her, co jsem koupil na steamu za 5 éček a dělal na tom jeden autor. Někdy jsem umlátil klackem celou rotu a neubrali mi ani kousek života, jindy naopak jeden trouba mě sejmul krásně klackem, zatimco já měl nějakou brokovnici či co. No další místní zázrak jsou enemáci. Nejčastěji jsem narazil na outlaws, šašci, co většinou chodí spořádaně za sebou jak vláček a pískaj si, sem tam se zastaví a dělají, jakože něco dělají. Inteligence nepřátel taky fascinující, většinou jim jde snadno utéct, zase tak daleko se za člověkem neženou, je možnost skrýt se v nějaký mizerný trávě, kde by asi reálně zahlídli i zajíce, natož normálního člověka. Ale když jsem zaběhnul do trávy, tak už nevěděli, kde jsem, ale pro jistotu mi tam poslali aspon granát :) Příběh vcelku žádnej, nejen v tomto mi to připomnělo spíš survival hru s tim rozdílem, že i v podprůměrnym survivalu je mnohem víc surovin a víc možností co postavit/vyrobit. Tady jsem měl hned na začátku základních surovin plno, ale neměl jsem co vyrábět. Když už jsem koupil návod na nějakej primitivní granát, tak to stejně chtělo navíc vzácnější materiály, se kterými jsem se do tý doby nesetkal. Poslední důvod, kvůli kterýmu bych mohl dát hře ještě chvíli šanci je průzkum světa, poflakování se kolem. No, takto prázdnej svět jsem dlouho neviděl, i těch blbejch materiálů je tady minimum, většinou polorozpadlý baráky, kde se nedá nic a kolem nich pochodujíc roty těchto troubů viz výše. No takže jasnej uninstall a radši zkusim něco jinýho :)