ELHO_CID: Jsem rád, že sis našel způsob, jak si hru užít, ale mě bohužel nijak neoslovila. Přišlo mi, že je nudná, nezáživná a plná nelogických momentů. Bacha spoilery:
Například plížím se po lešení, ze dvou metrů na mě zírá německý ovčák a ani neštěkne. Nebo otevřu za hromového rachotu kašnu přímo pod nosem ozbrojených squadristů a nikdo to neřeší. A to se ani nezmiňuji o NPC jeptiškách, které dokola opakují to samé ve stylu legendárního „Mornin’! Nice day for fishing, ain’t it? Hu-ha!“. To a další detaily mi mimo jiné znemožnily se do hry nějak víc ponořit a celkově si ji užít.
Skončil jsem krátce v podzemí za kašnou. Rady a porady Indyho crush mě už jen dorazily.
Dal jsem tomu poctivých 10 hodin, zkoušel jsem to hrát jak stealth stylem, tak přímočaře s bičem, pěstmi i střelbou. Jediné, co mě bavilo, bylo luštění hádanek, ale jinak mě ta hra prostě nechytla. Pro mě 2/5.
Nicméně, jak jsem psal už dříve – každý máme svůj vkus. Indiana Jones mě osobně minul, ale díky bohu, že už nejsou devadesátky a je tolik her, že se člověk nemusí nutit do něčeho, co mu nesedí. :)