• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GULAZDohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Losers není ani na nástěnce
    REFALLENONE: ja to dost hraval s brachou na gumaku, ale tam hry casto vubec nekoncily a netusim, jestli jsme to nekdy dohraly. Jen si pamatuju, ze se clovek musel dostat co nejvys :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    REFALLENONE: Ano. Ne.
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    Když jsme u těch deep-old-school klasik, hráli jste někdo Quazatron? Hraješ za jakési tech vajíčko a kromě běžného střílení po ostatních je můžeš hacknout a ve vnitřním souboji vyhrát jejich zbraně a vybavení. Strávil jsem u toho hodiny, než jsem vůbec pochopil princip, ale nikdy se mi to nepodařilo někam dohrát. Je tu někdo, kdo to dotáh až k velikonočnímu kyberzajíčkovi (nebo čím mohla tahle divnost končit :))?

P.S.: Při googlení obrázku jsem samozřejmě našel všechno, na co se ptám, ale stejně... hráli jste někdo tuhle promakanou skoro-bych-řekl-RPG hru?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    AZRAEL
    AZRAEL --- ---
    JUNGLER: od supergiant je super aj Pyre. fantasy basketball mixnuty s visual novelou.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    JUNGLER: Hades jsem začátkem týdne začal a je to fakt pecka. Moc mě baví. Už jsem se probil do Elysia.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Já v nějaký slevě nakoupil hry od Supergiant games (Bastion a Tranzistor). Bastion mě nějak vůbec nechytl a po několikerém pokusu a asi 5 hodinách ve hře jsem ho prostě odložil. Tranzistor je ale uplně jiný kafe. Je to tak ujetě jiný a zajímavý, že mě to nechce pustit. Už se těším až to dojedu a vrhnu se na Hades.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    KLEINZACH: Ono bylo lepší to nedohrát.
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    kdyz uz sme u tech vykopavek - nedohral jsem to zejmena diky ovladani, delalo se to naprosto dementne pres F1-F??:
    Barbarian - PC gameplay
    https://www.youtube.com/watch?v=pAS99V2GzzQ
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    eh, ja to hral na monochromu hercules, tj. bud dve barvy anebo emulovana cga... bylo to jak jit ve snehovy vanici na vylet do Morie - nekam sem poslepu sel, vubec nevim kam a pak me zabili skreti (ci co to bylo) :) v barvach sem tu hru videl vlastne az ted
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    RUDOLF: pamatuji si to dodnes, jak jsem si tu trilogii chtel koupit a neudelal jsem to a tim padem taky nehral :/
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Dalśí z hříchů mládí

Ishar 2 - Messengers of Doom 1993 PC
    https://youtu.be/QFgoHdWTOsc
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PRAASHEK: jj v nejnovejsim DLC. Pereš se tam s Vauxhallem
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    PRAASHEK: musis si vzit Iveco a nalestit aspon naraznik protihybridnim olejem
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BIMBAS: tak v Eurotrucku je na začátku souboj s gryfem? To bych měl znovu zkusit asi... :)
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    GORG: Euro/American Truck Simulator jsou skvělej relax při poslouchání zajímavých podcastů, doporučuju. A jako bonus jsou to hry, které dost dobře ani dohrát nejdou :))
    GORG
    GORG --- ---
    BIMBAS: Heh občas si zapnu Eurotruck simulator... to je takový krásný simulátor nudy :)
    Jsem si pak včera musel po čase spravit náladu u Witchera 3 ... jo třeba ho jednou dohraju :) ale po čase to hrát jsem si to celkem užil.. a trochu to zas posunul.. šoupnul ten main quest a sidequest zabil Bílou paní a klekánici, když už byl u toho.

Horší je u takových rozsáhlých her je se úplně dostat zpět do děje.. ale musím říct, že ty souboje jsou tam celkem vděčný. Ty rozehraný questy byly dost o bitkách s lidma, ale člověk může zaběhnout k vývěsce a vzít si nějakej kšeft na zabíjení netvorů a hned může za chvíli kosit nějaký mlhovce... a spolu s tím quick travel i rychle měnit lokace. No šéf mlhovců mě pak zabil, tak jsem to vypnul. Ale asi to bude chtít zas nějaký trik .. ta Bílá paní mě taky potrápila... člověk musel použít YRDEN , aby ji zpomalil, a pak teprve údery víc ubíraly na zdraví.. se to nejdřív zdálo nějaké neřešitelné.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    SnowRunner - má rozhodně svoje kouzlo. Vždycky se na něj šíleně těším, abych si u vypinani řekl jak to byl vyhozeny čas :DD Jako za 3h hry jsem doručil horko těžko jednu zásilku ? Hrát to v jednom je peklo
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    MEDWYN: teda kecam Valhallu, Odyssey jsem (do)hral za Kassandru. Pak jsem dal Origins a Valhallu jsem rozehral vramci Ubi+, ale nestihl jsem to nez mi zkoncilo predplatny:)
    Ta me bavila trochu min, ale nekdy ji dojedu...
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    GULAZ: Zkus Odyssey. Jen je potreba vykaslat se na bile otazniky na mape, coz je bullshit vycpavka. Hlavni questline je ale super, dohral jsem komplet. A valhallu jsem ani nezkoušel, cetl jsem ze je nudna a hlavni bezpohlavni hrdina me dost odpuzuje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam