Diablo 4.
prosedel jsem u toho ctyri vecery v kuse jak to pristalo v xbox passu. zacatek dobry, prostredi super temne, reznicina zabavna, loot bavil, proste klasicke diablo, rikal jsem si. svizne to odsejpa, xp naskakuji, zkoumam statistiky, jo +30 k dexterity by bylo fajn ale tohle mi zas dava +2 k pastem... atd, proste diablo no :)
a pak najednou jsem na paragon levelu. mam usazenej set skillu ktere pouzivam a nemam vubec duvod menit nebo experimentovat. od ted v ramci levelovani jenom pridavam +5 k nejakemu skillu?? delate si prdel? par dovednosti, par bonusu a to je vsechno? to je immortal v lepsi grafice nebo co to jako je? od paragonu uz jen posun vpred lepsim gearem? wtf. koho to napadlo. kdyz si vzpomenu jak pestrej mel strom dovednosti takovej grim dawn a jeste vas nechal vzit si druhe povolani!
a najednou spadne z oci rohate pozlatko a clovek vidi ze v podstate vsechny questy jsou klasicke "jdi tam, vymlat to, pripadne neco zmackni, zabij bosse, repeat". dojde mu ze to ticho v chatu neni proto ze vas tam pusti az po nejakem tutorialovem levelu. coop v tehle hre proste neexistuje. nekde jsem cetl (mozna i na nyxu) ze je to defakto singleplayer online a hra je socialne zcela mrtva. podepisuju.
za celou dobu se mi nestalo ze by nekdo zareagoval na naky moje nesmely pokusy o multiplayer. parkrat jsem u random eventu ve svete narazil na jineho hrace, misto jsme promtne vyrubali a kazdy se rozesel dal svoji cestou. pokusy o partu, pokusy o komunikaci, nic. az sem si chvilku rikal ze to jsou vsechno npccka. jedinkrat jsem narazil na nejakou partu tri hracu. pokusy pridat se do ctyr vetsich ceskych klanu - tyden bez odezvy. asi uz taky nehrajou.
a do toho samozrejme "kup si battle pas! ne, kup si rovnou akcelerovanej battlepass, protoze mi dobre vime jak tupej grind jsme ztvorili, haha, protoze nikdo z tech co umeli delat zabavnej grind jako v D2 uz nam nezbyl."
proste diablo je jednicka a dvojka a pak uz zadny dalsi neexistuje. jen konzumni kraviny pro causal hrace. nejvetsi vrazda a zlocin na serii imho spachala trojka tim ze osekala pouzitelny ability na pocet kurva tlacitek na posranym gamepadu! ctyrka uz jen na hrob klade pietni venec k jubileu umrti serie. zbyva zmar, rozklad, cervy a nasledne vyklopeni za zed hrbitova az nejposlednejsiho pribuzneho prestane bavit platit najem za hrobove misto.
sem fakt nasranej, zkalamenej a znechucenej!