• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GULAZDohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Losers není ani na nástěnce
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Taky ten hype kolem silksongu nechapu, asi mi neco unika nebo nejsem cilovka coz je v poradku, ale cumim kolik lidi z toho sere magi v kostkach
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    V Ori je kľúčové, že má upgrady a tie charmy, ktoré ti fakt umožnia prispôsobiť si playstyle. Keď chceš mať veľa healthu, môžeš. Keď chceš robiť masívny dmg, tiež môžeš. Je to len o tom, kam sa poupgraduješ a na čo sa špecializuješ.
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Lords of the Fallen - Další takovej muj pokus s nějakou souls like hrou, i když v něčem mi klasický hry tohoto žánru moc nepřipomínala. Jedná se teda o ten druhý díl(hodně hloupý a matoucí to pojmenovat stejně). Ze začátku mi to přišlo docela zajímavý, hlavně co se týče toho konceptu oddělených světů, jenže postupem se z tohohle stal docela vopruz. Hodně možností a většina z nich k ničemu. Ovládání mi přišlo taky debilní, když si označim soupeře, tak pak nejde moc uskakovat nebo co to je?? Co mi přišlo divný, že většina běžnejch nepřátel šla nějak obyčejně umlátit, to mi teda souls like hru vůbec nepřipomínalo. No jenže pak přijde první větší boss a jsem co? No v háji. Zkusil jsem pár pokusů, ale dostal jsem strašnej náklep a po zhodnocení, že tohle asi ani nechci zkoušet dál, to šlo z disku. Ještě na mě kouká z Game Passu další podobná hra - WUCHANG: Fallen Feathers. Ale tady myslim, že skončim krátce po úvodních titulcích.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    PSY_CHAOTIC: jj obidva Ori som dohral, sú ďaleko lepšie vybalancované. Dvojka mi príde vlastne ešte jednoduchšia ako jednotka, ale aj jednotka bola veľmi v pohode hrateľná.
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    DEEFHA: Tak dává to smysl, spíš jestli nejsi takový srdcař, co by měl koupený i to dlc :D Já ho ještě nehrál, asi počkám na slevu a hlavně zatim jedu hlavně hry z Game Passu, když už to platim :)
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    CLAVEN: Tak podle toho, co píšeš, tak Silksong možná asi ani nebudu zkoušet :) Taky moc nechápu ten obrovskej boom kolem Hollow Knight. Graficky to neni špatný, ale nic extra, taky se mi líbil víc Ori, obtížnost mi přišla ze začátku celkem ok, později už jsem to nedával a proto odložil. A hlavně mě tam štve ta (ne)mapa, často jsem to skončil proto, protože jsem ani nevěděl, kam mám jít nebo kde vůbec jsem a přišlo mi to spíš otravný.

A takovej zvědavej dotaz, ty jsi Ori dohrál? Jako spíš kvůli srovnání obtížnosti. Ori mi přišel ultra těžkej, bylo mi to líto, ale zabalil jsem to, na to momentálně nemám nervy a asi ani schopnosti.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    PSY_CHAOTIC: Hmmm... No asi ne, když jsem to ještě nerozehrál. Strčím placku a podívám se, co mi to nabídne. Díky za připomenutí, já to zachytil někde na sockách, ale pak jsem to zase vypustil.
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    DEEFHA: A máš koupený i to dlc nebo co to je, co vyšlo nedavno? :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    PSY_CHAOTIC: Mám to v backlogu na PS5 (dokonce jsem si pořídil placku!) a hodně se na to těším. Terminatora jsem dokonce zplatinoval, tak se mi to líbilo :-)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    AXTHEB: Jako myslíš to "rypadlo"? Inu, pro celou hru platí: evade or die! :-) Já se tím teda prokousal docela snadno, každopádně neuškodí si osvěžit resp. nastudovat moveset: https://www.reddit.com/r/nier/comments/6ayct5/combat_guide_2ba2_possible_attacks_animations_and/
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    SALVATOR: Jo je to trochu jiný béčko :) Mně se tak nějak líbily obě hry, ale zatímco u Terminátora jsem chvílema dost trpěl a málem jsem to nedohrál kvůli obtížnosti, tak RoboCopa bych dohrál na nejvyšší asi i poslepu :) Robocop byl tady vlastně ten terminátor, co vydrží neskutečný a enemáky smázne jednou ranou. Bral jsem to spíš jako takovou oddechovku skoro na úrovni takovýho walking simulatoru.

Co se týče chyb a optimalizace, tak mám pocit, že jsem měl nějaký problémy spíš u Terminatora a ze začátku mi ta grafika přišla opravdu hnusná, pak jsem si zvyknul. Ale mám výkonnější novější pc, tak tam to bude zase jiný.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Nier: automata. Hra jako taková, teda ten kousíček co jsem viděl, se mi hodně líbí a baví mě. Nicméně ani po mnoha pokusech jsem se nedostal k prvnímu savepointu, boss na mostě mě vždycky nakrouhá jak mrkvičku. Nevím co mi nedochází, ale už na to nemám morál.
    TAP
    TAP --- ---
    CLAVEN: mám to s HK podobně. ale i tak jsem, Gamepass nemaje, Silksong vzal, mých ťažko zarobených 500 korun si Team Cherry zaslouží už jen za svůj nekompromisní přístup k preorderům, review kódům a cenový politice.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    CLAVEN: Kde to můžu podepsat? Ragequitnul jsem asi během dvou hodin :⁠-⁠)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Skúsil som Silksong a ako som čakal, je to presne to isté ako Hollow Knight, len možno ešte horšie (backtracking, miestami skutočne debilná obtiažnosť, predlhé behy k bossovi od poslednej lavičky, nevybalancované gauntlety plné trashu). Grafické spracovanie je rovnako simplexné ako v HK, hmyzie motívy rovnako odpudivé.

Úprimne úspechu tejto série nerozumiem, je to to isté ako Ori, len vo všetkých ohľadoch omnoho horšie. Každopádne to nie je pre mňa a rovnako ako HK som to nedohral. Ešteže to je v Gamepasse a nemusel som na túto lekciu prísť za svoje ťažko zarobené peniaze, to by som asi nadával.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Trochu sem doufal, že to bude povedený béčko, jako Terminator: Resistance, ale bohužel se nestalo.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    CLAVEN: Já mám už lehce bramboroidní PC, ale třeba KCD2 byl pro mě bez problému. O optimalizaci ale ani tolik nejde. I když příběh nebyl úplně nuda, gunplay ok, vizuálně dobrý a tak, tak to pro mě ve finále asi bylo nějak meeehhh.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    SALVATOR: ja som to hral na konzoli a bolo to úplne bez problémov no.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SALVATOR: na mě herní videa z Robocopa působily jak nějaký on-rail shooter, takže ne zrovna lákavé pro mě
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    RoboCop: Rogue City. Jako, za jinejch okolností bych to asi dohrál. Bylo to celkem zábavný, poměrně příjemně se střídaly akční části s vyšetřovacíma, vizuálně (esteticky) to nevypadalo vůbec zle, líbilo se mi, jak byl downtown Detroit hnusnej a byl bych kvůli tomu ochotnej snést i dost mizernou optimalizaci. I když teda měl sem v jednu chvíli chuť se na to vysrat, v určitý části mi to brutálně padalo a někdy FPS bůhví proč klesaly až k vyšším jednotkám. Ale pak sem měl 14 dní dovolenou a následně zjistil, že ani tejden po návratu mě k tomu nic netáhne zpátky. Trochu škoda, ale co už.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam