!!!MINIREPORT!!! POZOR!!!
Tak jsme se včera vrátili po 4 dnech v Neapoli. První Itálie (krom hor) za můj život a ač dělám posledních 5 let v italském bistru, tak nikdy jsem nevěřil těm báchorkám o italech, jejich pohodičce a přátelství.
Nechci se rozepisovat, páč jsme toho za ty 4 dny viděli a zažili fakt hodně, ale prostě co mě total dostalo, byla doprava ))) to jsem fakt nechápal jak si každej jezdí jak chce, klakson má napojený na brzdu a nějaká červená je fakt netankuje, skvělý, ač mě to první den fakt sralo ))
Jídlo neskutečný, šel jsem dle hodnocení na Google nad 4* a výš (ne vždy) Samozřejmostí byla pizza u Di Matteo, ale myslím si, že kdekoliv pizza v Neapoli je skvělá, ale všude co jsem Koukal a co jsme jedli, tak bylo skvělý! Fakt nikde (ať už random bruschetta nebo parmigiana) jsme nešlápli vedle. Asi nejvíc z gastra co mě dostalo, byl aperol spritz kde jsme ho měli faaaakt všude skvělej, velkej a za pár €. To samé káva, jelikož jsem barista, tak káva je všude tak skvělá až dost hutná, ale ne ty kyselé hipsterské nedopražené nebo přepražené sračky z Karlína, prostě výborná, vyvážená (chuťově), nepřepálená a všude nadprůměrná káva.
No nic, svoje srdéčko jsem si zde vylil a musel jsem se podělit o skvělý zážitek.