Hůl není nutna, ja verim, ze QS je solidni lokalita s mnoha benefity. Dokonce se jeste na nejake bydleni (na primorske strane) chci podivat. Jen to proste potrebuju srovnat v hlave, co bude nejlepsi.
Priletim s deckama nekdy kolem 18 hodin. Nejradeji bych jel Alibusem k pristavu a odtud dojit pesky na ubytovani. Takze kdyz stihnu bus, jsem neco po pul sedme v pristavu, odtamtud je spodek QS vcelku strategicky, cca do dalsich sedmi minut bydlim a muzu nasledne zacit resit jidlo.
Oproti tomu pokud budu bydlet v Margeline (Chiaia), tak se sice hezky projdu kolem more, jen asi minimalne o 40 minut dele. Pokud teda nesednu na Garibaldi na metro B a odtud par uastavek do Margelina stanice. Nebo jevezmu tago, coz se mi zatim moc nechce.
Margelina navic trochu prekvapila tim, ze zatimco v cene XY nabizi prostorna ubytovani obvykle v patre, QS v dane cene ma bud sklepy bez oken, nebo pokoj hned za dvermi z ulice. Coz by mi nevadilo, kdybych tam bydlel s manzelkou, ale takhle.mam trochu obavu, at mi porad nekdo s dvojkou v krvi nebere za kliku.
Ale zase v QS ocekavam vetsi nabidku jidla.na ulici, nebo zkratka nekde z okynka, male pizzerie, nez napriklad v Chiaia ci Vomero.
V dusledku to mozna necham vybrat decka, prece jen jde jen o to, nekde slozit hlavu na dve noci, tim spis, kdy orvni noc doletime rozlamani v podvecer.