• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BLACK_ONYXStreet photography • Pouliční fotografie
    Zachycujeme život ve městě.
    rozbalit záhlaví
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    Prohrabuji se archivem. Je to bída. S odstupem člověk zjistí, že většina fotek stojí za starou belu 🤨

JENDULUS
    JENDULUS --- ---
    To bych také rád víc fotil, ale jelikož žiji v ospalé díře a ještě většinu času trávím na HO, tak se na street, kde by bylo co fotit, moc nedostanu. Nejvíc mě vždycky nakopne, když vyrazím někam na dovolenou. Takže jedině mohu občas vytáhnout něco z archivu.

REEFER
    REEFER --- ---
    Rad uvidim, kdo co mate. Tohle mi udelalo radost v kvetnu. U chlapika jsem teda byl hodne blizko a ten druhej, co si zalibne prohlizel tower se hezky ramoval. Obe fotky jsem vyfotil asi za sekundu vcetne vytazeni fotaku.

REEFER
    REEFER --- ---
    Dobry to mas, sleduju to. Mne se zase vsechny fotky nejak ztmavily, vrhly do sedivyho tmavyho sveta. Pozoruju to s pobavenim. Muj cervnovy ulovek.

ESY
    ESY --- ---
    Od zacatku dubna totalni krize :D nebyl jsem schopen vyfotit nic co bych rekl, jo to je dobry.. A dneska jsem konecne zlomil:)

ESY
    ESY --- ---
    Dostal jsem palecky tak ji sem hodim. Jedna z naplavky, jsem tam potkal hrozne cool typka, tak jsem mu neco povidal a ptal se me jestli bych ho nevyfotil. Tak ten den vzniklo tohle

ESY
    ESY --- ---
    Sakra, tak ja tu pro ty zezhrobi hodim link na nejaky moje tvorby..
    Esy Crux (@esycrux_photography) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/esycrux_photography/
    S pokud nekdo nema IG, tak tohle je asi zatim nejlepsi fotka za leden..

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam