CHORCHE: ono tech currency zase neni tolik, resp. kdyz to chvili hrajes tak se to neplete, na prvni pohled to vypada desive, to jo. Zatim prodavam jen T2 basic gear, co pada z chaosu (cokoliv stoji 8-10g a proda se instantne), ale uz mam vyhlednuto par craftu co jsou ziskovy, akorat zatim nemam energii ve strongholdu kdyz jeste stavim. Predpokladam jak dostavim vetsinu veci (coz bude brzo protoze posledni kusy se odemknou ted jak dam lvl 20 v nem), tak bude energie dost. Jinak kdyz potrebuju goldy tak proste hodim do marketu nejaky natezeny suroviny, se proda vzdycky. Obecne mi prijde, ze v tehle hre neni vubec nutne hromadit gold, takze si drzím jen par tisic, a kdyz mam pres tak koupim dalsich 100 krystalu, ktere menim na life energy potiony (jedinej zdroj life energy afaik).
Lod jsem dal tu zakladni na 5, to je zadarmo, dal se mi nechce investovat do tech materialu na dalsi levely, kdyz nevim jiste, jestli nebudu chtit nejakou jinou. Kazdopadne na coop-sail eventy to staci. Crew beru kazdeho, kdo je lacinej v merchantech, pokud neni locknutej na lode co jeste nemam.
Kvuli statum nez nejaky drahy skiny tak myslim se vyplati proste delat questy. V Codexu si muzes nechat vyhledat za co vsechno je +10 charisma, ja jsem teda zacal tim, ze jedu postupne completition jednotlivejch uzemi na nejakejch 70+, ty hidden stories davaji v souctu tunu do vsech statu. Zacal jsem tema, kde je mezi 50-80 lektvar na skill pointy, ale prave kvuli statum pak udelam i vsechny ostatni, dat to na nejakej zakladni level je snadny/rychly, a navic jsou tam veci locknute i za dalsima statama, ne jen charismou. A stejne nemam jinak co delat, protoze denne z ostatnich mechanik nasetrim tak max na 2-3 honing faily... :) Tusim jsem mel asi 80 charisma kdyz jsem to zacal resit, a ted jsem na 150 asi jen za ty questy.